|
|
|
| Autor |
Správa |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3624 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 545 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 4:08 Predmet: |
|
|
SOM PROTI, AKO BY MAL BYT KAZDY OBCAN, CENIACI SI SVOJE SLOBODY A SAMOSTATNOST SVOJEJ VLASTI
co a k tomu viedlo?
ZEITGEIST, ktory mi v mnohom otvoril oci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 499 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 12:53 Predmet: |
|
|
|
Aryan takze tebe sa na tom urcite paci ultranacionalisticky nazor Le Penna na masove pristahovalectvo a ako on sam hovori pravo byt francuzom ma byt odvodene od prava pody mas podu vo francuzku mas tam historicke korene si francuz. Sak ale to je pritiahnute za vlasy on to mozno ma nieco do seba ale mozno z 2% si zober ze nikto ti nebude robit upratovacku za taky smiesny plat ale pristahovalec to zoberie tak ber to ako priklad ze na nieco to je aj dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2800 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2008, 17:57 Predmet: |
|
|
| Kesoman napísal: |
| Sak ale to je pritiahnute za vlasy on to mozno ma nieco do seba ale mozno z 2% si zober ze nikto ti nebude robit upravtovacku za taky smiesny plat ale pristahovalec to zobeire tak ber to ako priklad ze na nieco to je aj dobre. |
Pristahovalci predstavuju viac zleho ako dobreho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 12 Sep 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
| Kesoman napísal: |
| Aryan takze tebe sa na tom urcite paci ultranacionalisticky nazor Le Penna na masove pristahovalectvo a ako on sam hovori pravo byt francuzom ma byt odvodene od prava pody mas podu vo francuzku mas tam historicke korene si francuz. Sak ale to je pritiahnute za vlasy on to mozno ma nieco do seba ale mozno z 2% si zober ze nikto ti nebude robit upratovacku za taky smiesny plat ale pristahovalec to zoberie tak ber to ako priklad ze na nieco to je aj dobre. |
A co sa na to pozriet tak ze ked tu bude na to ten pristahovalec mzda sa nikdy nezvysi?
Kapitalizmus je mor, na tuto temu odporucam precitat http://planetaopic.wordpress.com/2008/08/30/kasli-na-narod-buduj-kapitalismus/ na zabranenie vykoristovania zamestnavatelom tu je(mal by byt) stat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2800 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
|
| Návrat hore |
|
 |
MakeFake Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2008 Príspevky: 485 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2008, 15:41 Predmet: |
|
|
Moslimovia su zarukou slobody a demokracie v Europe
Ale nie...
Pozrite sa co robia moslimovia v Europe. Kradnu, vrazdia, znasilnuju europske dievcata, prizivuju sa na socialnych davkach, podporuju terorizmus a pod.
Europa by nemala uz prijimat emigrantov.
Moslimovia postupne budu vacsina tak ako to dnes pomaly robia v Rusku.
Problem vidim v tom ,ze moslimovia z Afriky a BV sa nevedia spravat a integrovat a su radikalny.
Za to v USA su uplne integrovany, nie je s nimy ziadny problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2008, 15:51 Predmet: |
|
|
| MakeFake napísal: |
Moslimovia su zarukou slobody a demokracie v Europe
Ale nie...
Pozrite sa co robia moslimovia v Europe. Kradnu, vrazdia, znasilnuju europske dievcata, prizivuju sa na socialnych davkach, podporuju terorizmus a pod.
Europa by nemala uz prijimat emigrantov.
Moslimovia postupne budu vacsina tak ako to dnes pomaly robia v Rusku.
Problem vidim v tom ,ze moslimovia z Afriky a BV sa nevedia spravat a integrovat a su radikalny.
Za to v USA su uplne integrovany, nie je s nimy ziadny problem. |
V USA to vobec nieje problem, len o chvilu bude problem najst bieleho americana
A o terorizme sme sa bavili pri terorizme, ale ty to akosi ignorujes... Moslimovia v Europe su vysledkom socialneho systemu EU, rovnako ako v mensom meradle Ci... teda Romovia u nas.
Rebelie imigrantov su sposobene tym, ze sa dozaduju toho co mali ich dedovia: robili a ked mali deti dostali podporu, tyto nerobia a chcu rovnaku podporu.
Terorizmus, ak pripustime ze za 11.9. mozu militantni moslimovia (co mi je proti srsti), je podmieneny snahou o zachovanie si silno nabozenskeho systemu v ich vlasti a boj proti konzumu.
Rebelie z Francuzska maju s "tvojim terorizmom", len tolko, ze su za nim vyznavaci Islamu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 499 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2008, 0:39 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
Moslimovia v Europe su vysledkom socialneho systemu EU, rovnako ako v mensom meradle Ci... teda Romovia u nas.
Rebelie imigrantov su sposobene tym, ze sa dozaduju toho co mali ich dedovia: robili a ked mali deti dostali podporu, tyto nerobia a chcu rovnaku podporu. |
Tu nejde len o podporu ak som ta spravne pochopil. ale oni chcu rovnake uznanie ako "original" Francuzi(naschval som vybral tuto krajinu lebo tam ich je najviac) comu by som rozumel ako-tak ale dal by som to len rodinam ktorych rodokmen siaha aspon 50 rokov dozadu s trvalym bydliskom na FRA pode a este ekonomicky aktivnym inac by som na nich sral... ale zase druha vec je vola zamestnavatelov dat pracu imigrantskym potomkom dajmetomu aj cerstvym imigrantom nie je to zakusok papat ked clovek zamestna cerstveho imigranta z inej kultury a s inymi pracovnymi a zivotnymi navykmi.
A finale vsetko toto multy-kulty svinstvo je IMHO len kvoly tomu ze krajiny 3. sveta boli su a stale budu dojne kravy vyspelych ekonomik a to sa nezmeni. sa niekedy ani necudujem preco stadial chcu odist a my ich nechceme negramotnych a chovajucich sa skoro podla zakladnych instinktov.
Je to jedna velka politicko-ekonomicko-developerska motanica  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|