Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Liška odstupil z funkcie M.Obrany
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Linkman
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.07.2004

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 0:06    Predmet: Liška odstupil z funkcie M.Obrany Odpovedať s citátom  

Čo vy na to súhlasite s jeho odchodom ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
deblasco
Guru
Guru

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 0:09    Predmet: Re: Liška odstupil z funkcie M.Obrany Odpovedať s citátom  

Linkman napísal:
Čo vy na to súhlasite s jeho odchodom ?

neviem, skor by som povedal ze ho chapem...
rozhodne ziska v mojich ociach aspon o kustik vacsi charakter...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
stans
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.02.2005

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 0:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Predpokladám a verím, že tie jeho slzy boli pravé a že to nie je "showmen", že tá demisia nemá politický podtón atď - bolo by to o to smutnejšie...
o to smutnejšie je toto:
Niekedy stačí naozaj len málo na to, aby sa dôstojný štátnický prejav zmenil na nevhodný čierny humor. Bezprostredne po najväčšej katastrofe v dejinách Slovenskej republiky premiér Dzurinda "zaželal" pozostalým úprimnú sústrasť a to isté im v nedeľu "poprial" aj generálny riaditeľ STV Richard Rybníček. Aby sa to neopakovalo, treba hádam pripomenúť, že si želáme zdravie, šťastie, pekný deň alebo všetko najlepšie, ale sústrasť zásadne vyjadrujeme. Zdá sa mi, že našim papalášom by okrem poradcov pre zahraničnú politiku či dôchodkovú reformu nezaškodil aj nejaký ten jazykový poradca...
Kód:
http://chmelar.blog.sme.sk/c/33659/Sustrast-sa-nezela-sustrast-sa-vyjadruje.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
haliegro
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 10:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

chlapik poslal na smrt 40 mladych ludi, tym ze ich nasadil do stareho vraku v ktorom desiatky rokov nikto nelietal. popravde ma nedojima fakt, ze odstupil. asi spravil dobre, ale stale mi to pripada malo. jeho hlupost stala predsa tych vojakov zivoty!!!
Návrat hore
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 28.01.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 11:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

ke to obycajny slaboch taky clovek sa nikdy nemal stat ministrom obrany
Návrat hore
psycho
Medium Star
Medium Star

Založený: 14.11.2004

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 11:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

doboha nic v zlom ale niektory o nasich lietadlach hovoria ako by na nich lietali alebo ich spravovali. Qua ked tomu rit rozumiete tak to nechajte na tych ktory to maju nastrarosti. Pochybujem ze co len 5% ludi co tu pise ake su nase stroje ich co len videla z blisia, natoz nimi letela atd. Liska odstupil a nezda sa mi ze by to nejak politicky zahral. Nebol to zly minister no som zvedavy koho dam dosadia teraz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

psycho napísal:
doboha nic v zlom ale niektory o nasich lietadlach hovoria ako by na nich lietali alebo ich spravovali. Qua ked tomu rit rozumiete tak to nechajte na tych ktory to maju nastrarosti. Pochybujem ze co len 5% ludi co tu pise ake su nase stroje ich co len videla z blisia, natoz nimi letela atd.
suhlasim. ak by to lietadlo bolo v nevyhovujucom stave, nikto by ich do neho predsa neposadil
Návrat hore
trion
Star
Star

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Jan 2006, 12:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

stans napísal:
Predpokladám a verím, že tie jeho slzy boli pravé a že to nie je "showmen", že tá demisia nemá politický podtón atď - bolo by to o to smutnejšie...
o to smutnejšie je toto:
Niekedy stačí naozaj len málo na to, aby sa dôstojný štátnický prejav zmenil na nevhodný čierny humor. Bezprostredne po najväčšej katastrofe v dejinách Slovenskej republiky premiér Dzurinda "zaželal" pozostalým úprimnú sústrasť a to isté im v nedeľu "poprial" aj generálny riaditeľ STV Richard Rybníček. Aby sa to neopakovalo, treba hádam pripomenúť, že si želáme zdravie, šťastie, pekný deň alebo všetko najlepšie, ale sústrasť zásadne vyjadrujeme. Zdá sa mi, že našim papalášom by okrem poradcov pre zahraničnú politiku či dôchodkovú reformu nezaškodil aj nejaký ten jazykový poradca...
tak to mas pravdu. Niekedy sa rozum zastavuje nad tym co povedia a to teraz nehovorim o politike. Na toto co sa stalo ma kazdi svoj nazor. Podla mna minister by mal odstupit az ked sa niecoho dopusti. Povedzte mi aku chybu tu spravil? Uz existuju dohady, ze to skor ma politicky charakter ako... co sa stalo. Neviem. Confused Aj keby odstupilo 1000 ministrov, tak nikto uz nevrati toto co sa stalo! Len som zvedvy na koho to nestastie zlozia. Mam taky pocit, ze budu tajit aj niektore informacie z ciernej skrinky. Sad
Návrat hore
SLIMO
Light Star
Light Star

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2006, 16:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

//obrázky pridávajte do príloh
Návrat hore
Baphomet
Expert
Expert

Založený: 24.12.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2006, 16:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

haliegro napísal:
chlapik poslal na smrt 40 mladych ludi, tym ze ich nasadil do stareho vraku v ktorom desiatky rokov nikto nelietal. popravde ma nedojima fakt, ze odstupil. asi spravil dobre, ale stale mi to pripada malo. jeho hlupost stala predsa tych vojakov zivoty!!!

minister nerovna sa boh... totiz on len tak nemoze povedat... vymenime tie 2 antonovy za airbusy 120ky... proste not as easy as it seems...
Návrat hore
Xantyp
Expert
Expert

Založený: 15.09.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2006, 16:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

len dufam ze taj jedna slza co mu tiekla nebola nasilu. najviac mi je aj tak luto tych rodin co musia prezivat v tychto dnoch Crying or Very sad Crying or Very sad .
Návrat hore
SLIMO
Light Star
Light Star

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2006, 21:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Xantyp napísal:
len dufam ze taj jedna slza co mu tiekla nebola nasilu. najviac mi je aj tak luto tych rodin co musia prezivat v tychto dnoch Crying or Very sad Crying or Very sad .

Tomu ver ze ano
Návrat hore
Hulo_3
Amateur
Amateur

Založený: 14.12.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2006, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

ma vycitky lol povolil taky srot lietadlo aby letelo Confused
Návrat hore
haliegro
Medium Star
Medium Star

Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 30 Jan 2006, 12:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

hoci niesom 100% v obraze, pokial mam spravne info, bolo to tak, ze pan minister tvrdil, ze to nemohla byt technicka chyba lietadla, ale chyba pilota a ze ked sa myli, odstupi z funkcie. par dni na to odstupil. takze nie, nehram sa na technickeho vseveda, ani som nepojedla vsetku mudrost sveta. len logicky uvazujem. a tym, ze vyronil slzicku uz chlapcom zivot nevrati. uvazovat a zvazovat bolo treba vopred a nie plakat nad rozliatym mliekom!
Návrat hore
ava
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 22.10.2005

PríspevokZaslal: 30 Jan 2006, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno som naivna, ale stale verim, ze ludia sa este dokazu riadit svojim svedomim a moralkou a nie len politickym prospechom. ak to tak citil, inak konat nemohol. bolo tu x ministrov, kt. odstupit mali a neurobili to. je to jeho rozhodnutie.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: