|
| Autor |
Správa |
Linkman Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2499 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 0:06 Predmet: Liška odstupil z funkcie M.Obrany |
|
|
| Čo vy na to súhlasite s jeho odchodom ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 28 Jan 2006, 0:09 Predmet: Re: Liška odstupil z funkcie M.Obrany |
|
|
| Linkman napísal: |
| Čo vy na to súhlasite s jeho odchodom ? |
neviem, skor by som povedal ze ho chapem...
rozhodne ziska v mojich ociach aspon o kustik vacsi charakter... |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 28 Jan 2006, 0:27 Predmet: |
|
|
Predpokladám a verím, že tie jeho slzy boli pravé a že to nie je "showmen", že tá demisia nemá politický podtón atď - bolo by to o to smutnejšie...
o to smutnejšie je toto:
Niekedy stačí naozaj len málo na to, aby sa dôstojný štátnický prejav zmenil na nevhodný čierny humor. Bezprostredne po najväčšej katastrofe v dejinách Slovenskej republiky premiér Dzurinda "zaželal" pozostalým úprimnú sústrasť a to isté im v nedeľu "poprial" aj generálny riaditeľ STV Richard Rybníček. Aby sa to neopakovalo, treba hádam pripomenúť, že si želáme zdravie, šťastie, pekný deň alebo všetko najlepšie, ale sústrasť zásadne vyjadrujeme. Zdá sa mi, že našim papalášom by okrem poradcov pre zahraničnú politiku či dôchodkovú reformu nezaškodil aj nejaký ten jazykový poradca...
| Kód: |
| http://chmelar.blog.sme.sk/c/33659/Sustrast-sa-nezela-sustrast-sa-vyjadruje.html |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
haliegro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 401 Bydlisko: tolko beham, ze uz neviem Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 10:34 Predmet: |
|
|
| chlapik poslal na smrt 40 mladych ludi, tym ze ich nasadil do stareho vraku v ktorom desiatky rokov nikto nelietal. popravde ma nedojima fakt, ze odstupil. asi spravil dobre, ale stale mi to pripada malo. jeho hlupost stala predsa tych vojakov zivoty!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hugomon Medium Expert

Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 11:25 Predmet: |
|
|
| ke to obycajny slaboch taky clovek sa nikdy nemal stat ministrom obrany |
|
| Návrat hore |
|
 |
psycho Medium Star

Stav:  Založený: 14.11.2004 Príspevky: 305 Bydlisko: Sliac Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2006, 11:44 Predmet: |
|
|
| doboha nic v zlom ale niektory o nasich lietadlach hovoria ako by na nich lietali alebo ich spravovali. Qua ked tomu rit rozumiete tak to nechajte na tych ktory to maju nastrarosti. Pochybujem ze co len 5% ludi co tu pise ake su nase stroje ich co len videla z blisia, natoz nimi letela atd. Liska odstupil a nezda sa mi ze by to nejak politicky zahral. Nebol to zly minister no som zvedavy koho dam dosadia teraz |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 28 Jan 2006, 11:54 Predmet: |
|
|
| psycho napísal: |
| doboha nic v zlom ale niektory o nasich lietadlach hovoria ako by na nich lietali alebo ich spravovali. Qua ked tomu rit rozumiete tak to nechajte na tych ktory to maju nastrarosti. Pochybujem ze co len 5% ludi co tu pise ake su nase stroje ich co len videla z blisia, natoz nimi letela atd. |
suhlasim. ak by to lietadlo bolo v nevyhovujucom stave, nikto by ich do neho predsa neposadil |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 28 Jan 2006, 12:01 Predmet: |
|
|
| stans napísal: |
Predpokladám a verím, že tie jeho slzy boli pravé a že to nie je "showmen", že tá demisia nemá politický podtón atď - bolo by to o to smutnejšie...
o to smutnejšie je toto:
Niekedy stačí naozaj len málo na to, aby sa dôstojný štátnický prejav zmenil na nevhodný čierny humor. Bezprostredne po najväčšej katastrofe v dejinách Slovenskej republiky premiér Dzurinda "zaželal" pozostalým úprimnú sústrasť a to isté im v nedeľu "poprial" aj generálny riaditeľ STV Richard Rybníček. Aby sa to neopakovalo, treba hádam pripomenúť, že si želáme zdravie, šťastie, pekný deň alebo všetko najlepšie, ale sústrasť zásadne vyjadrujeme. Zdá sa mi, že našim papalášom by okrem poradcov pre zahraničnú politiku či dôchodkovú reformu nezaškodil aj nejaký ten jazykový poradca... |
tak to mas pravdu. Niekedy sa rozum zastavuje nad tym co povedia a to teraz nehovorim o politike. Na toto co sa stalo ma kazdi svoj nazor. Podla mna minister by mal odstupit az ked sa niecoho dopusti. Povedzte mi aku chybu tu spravil? Uz existuju dohady, ze to skor ma politicky charakter ako... co sa stalo. Neviem. Aj keby odstupilo 1000 ministrov, tak nikto uz nevrati toto co sa stalo! Len som zvedvy na koho to nestastie zlozia. Mam taky pocit, ze budu tajit aj niektore informacie z ciernej skrinky.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 29 Jan 2006, 16:07 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Baphomet Expert

Stav:  Založený: 24.12.2005 Príspevky: 154 Bydlisko: Arkham Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2006, 16:33 Predmet: |
|
|
| haliegro napísal: |
| chlapik poslal na smrt 40 mladych ludi, tym ze ich nasadil do stareho vraku v ktorom desiatky rokov nikto nelietal. popravde ma nedojima fakt, ze odstupil. asi spravil dobre, ale stale mi to pripada malo. jeho hlupost stala predsa tych vojakov zivoty!!! |
minister nerovna sa boh... totiz on len tak nemoze povedat... vymenime tie 2 antonovy za airbusy 120ky... proste not as easy as it seems... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xantyp Expert

Stav:  Založený: 15.09.2005 Príspevky: 187
Zaslal: 29 Jan 2006, 16:40 Predmet: |
|
|
len dufam ze taj jedna slza co mu tiekla nebola nasilu. najviac mi je aj tak luto tych rodin co musia prezivat v tychto dnoch . |
|
| Návrat hore |
|
 |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 29 Jan 2006, 21:52 Predmet: |
|
|
| Xantyp napísal: |
len dufam ze taj jedna slza co mu tiekla nebola nasilu. najviac mi je aj tak luto tych rodin co musia prezivat v tychto dnoch . |
Tomu ver ze ano  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulo_3 Amateur

Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 14 Bydlisko: Citizen Martin Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2006, 22:16 Predmet: |
|
|
ma vycitky lol povolil taky srot lietadlo aby letelo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
haliegro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 401 Bydlisko: tolko beham, ze uz neviem Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2006, 12:33 Predmet: |
|
|
| hoci niesom 100% v obraze, pokial mam spravne info, bolo to tak, ze pan minister tvrdil, ze to nemohla byt technicka chyba lietadla, ale chyba pilota a ze ked sa myli, odstupi z funkcie. par dni na to odstupil. takze nie, nehram sa na technickeho vseveda, ani som nepojedla vsetku mudrost sveta. len logicky uvazujem. a tym, ze vyronil slzicku uz chlapcom zivot nevrati. uvazovat a zvazovat bolo treba vopred a nie plakat nad rozliatym mliekom! |
|
| Návrat hore |
|
 |
ava Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2005 Príspevky: 122 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2006, 14:16 Predmet: |
|
|
| mozno som naivna, ale stale verim, ze ludia sa este dokazu riadit svojim svedomim a moralkou a nie len politickym prospechom. ak to tak citil, inak konat nemohol. bolo tu x ministrov, kt. odstupit mali a neurobili to. je to jeho rozhodnutie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|