Live For Speed ( LFS )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Theking napísal:sa mi to zda alebo ich tam vecer bolo este asi 40 ?
Aj teraz ich je dost, komentator niekedy ukaze zoznam hracov a je ich vela, neboj ;)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

mohol by sa komentator naucit aj anglicky :D strasne ma irituje ta zla anglictina...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

GothaR napísal:Aj teraz ich je dost, komentator niekedy ukaze zoznam hracov a je ich vela, neboj ;)
bolo ich 29 co som videl posledne zoznam...vtedy chybali do konca zavodu asi 3.5 hodiny
Gothar
Moderátor
Moderátor

No na konci doslo tusim 15-16 aut, oni sice ukazovali aj ostatnych, ale im chybalo velmi vela kol, takze uz asi nesli. btw prvy tim odjazdil 508 kol :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:No na konci doslo tusim 15-16 aut, oni sice ukazovali aj ostatnych, ale im chybalo velmi vela kol, takze uz asi nesli. btw prvy tim odjazdil 508 kol :)
jedno kolo ma cez 8km... skusal som si tu trat... hh.. nebudem komentovat :P LFS nehravam
inak dost jazdcom padlo spojenie... ked som pozeral vtedy vecer tak dvom pocas 15 minut
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:jedno kolo ma cez 8km... skusal som si tu trat... hh.. nebudem komentovat :P LFS nehravam
inak dost jazdcom padlo spojenie... ked som pozeral vtedy vecer tak dvom pocas 15 minut
No hej, to je svinstvo. A presne to aj komentator na konci spominal, ze obdivuje tim, co je na poslednom mieste, ze aj ked su vzadu a pada im net, tak stale sa drzia a jazdia :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Velmi originalne spracovane video z LFS: :D
Thek_SVK
Professional
Professional

tak dneska som si k Formuli EX prirobil z gamepadu sekvencnu prevodovku, dal som si to na mensi stolik, mam to hned vo vyske stolicky, normalne sa citim ako v aute akurat tomu musim dodat trochu odpor a este lepsie pripevnit. Zajtra sa podelim o foto alebo video :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ok.. tak som si skusil Y verziu
pre info.. mal som U verziu
takze... jednoznacne je tam krajsia grafika... tiene textury.. pekne je to..
zvuky taktiez... BTW slape mi to ted na viac FPS
a hratelnost... urcite to smykuje menej ako v U verzii.. napriklad pri podradeni a nedupnuti na plyn ma to nerozhadze...
tiez aj pri rychlom prechadzani zakrut nejdem hned do smyku... drifty sa robia celkom lahsie
pri hrani zmizli tie kktiny kde ukazuje silu plynu brzdy spojky a rucnej... skoda..

nova formula je cool... pekne hopkaju kolesa.. :P
konecne skape aj motor pri nedrzani spojky a taktiez sa asi aj odpali spojka... aspon si myslim.. kedze som dlho tomu je**l.. a potom to uz nepridavalo.. :P len sa motor tocil a pritom sa auto ledva pohlo

//Gothar
jj.. ok.. dik.. vsetko ide ako ma :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Som rad, ze sa paci.
Tak pedale sme vyriesili a k tej spojke: ked stlacis F9 tak to CT je Clutch Temperature, ta stupa a ked sa prevodovka prehreje, tak uz smyka. Ale ak chvilu jazdis na jednom prevode, tak sa schladi a ide normalne, znicit ju sa mi este nepodarilo a snazil som sa dost :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Šu-Do napísal:ok.. tak som si skusil Y verziu
pre info.. mal som U verziu
takze... jednoznacne je tam krajsia grafika... tiene textury.. pekne je to..
zvuky taktiez... BTW slape mi to ted na viac FPS
a hratelnost... urcite to smykuje menej ako v U verzii.. napriklad pri podradeni a nedupnuti na plyn ma to nerozhadze...
tiez aj pri rychlom prechadzani zakrut nejdem hned do smyku... drifty sa robia celkom lahsie
pri hrani zmizli tie kktiny kde ukazuje silu plynu brzdy spojky a rucnej... skoda..

nova formula je cool... pekne hopkaju kolesa.. :P
konecne skape aj motor pri nedrzani spojky a taktiez sa asi aj odpali spojka... aspon si myslim.. kedze som dlho tomu je**l.. a potom to uz nepridavalo.. :P len sa motor tocil a pritom sa auto ledva pohlo

//Gothar
jj.. ok.. dik.. vsetko ide ako ma :P
silu pedalov, rucnej, spjky a brzd si zapnes v nastevenia/zobrazenie/zobrazit pedale

edit: a tu je moja prevodovka :D
nic extra, niesom zrovna mechanik :D ale hra sa s tym v pohode :)

btw sorry za tie svetelne podmienky ale cosi tam vidno :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Theking
j viem.. gothar mi to este vecer napisal.. :)

a ta prevodovka.. si celkom sikovny... ja by som take neurobil
Thek_SVK
Professional
Professional

Šu-Do napísal:Theking
j viem.. gothar mi to este vecer napisal.. :)

a ta prevodovka.. si celkom sikovny... ja by som take neurobil
nuz, nic zlozite som tam nerobil, iba urobil pomocou klincov na dreve taku uchytku nech sa mi nehybe gamepad hore dole, ale najhorsia je ta tycka. Ide iba o to ze som na nu nasunul taku rurku, trochu si este pomohol paskou, ale stale to nieje ono. Aj by som to zalepil ale nechcem ten gamepad pokazit. Zaroven teraz s tym treba hrat dost jemne lebo po par kolach odpadne a musim ju tam znova davat, cize este to stale nieje celkom ono, ale dufam ze to casom nejak vyriesim...

toto je nieco :idea: 8) http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=656
Gothar
Moderátor
Moderátor

Theking napísal:nuz, nic zlozite som tam nerobil, iba urobil pomocou klincov na dreve taku uchytku nech sa mi nehybe gamepad hore dole, ale najhorsia je ta tycka. Ide iba o to ze som na nu nasunul taku rurku, trochu si este pomohol paskou, ale stale to nieje ono. Aj by som to zalepil ale nechcem ten gamepad pokazit. Zaroven teraz s tym treba hrat dost jemne lebo po par kolach odpadne a musim ju tam znova davat, cize este to stale nieje celkom ono, ale dufam ze to casom nejak vyriesim...

toto je nieco :idea: 8) http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=656
Pekna praca, ja som ti uz asi aj pisal, ze chcem nieco podobne spravit ale s pouzitim spinacov co su v MOMO Racing, kedze su tam dve mozne polohy paky, tak vyberiem plosak z lavej strany a dam to na nieco stabilne, snad sa podari, ale pockam si na to az do jula.
Thek_SVK
Professional
Professional

tak som to natocil este raz, tu to vidno trochu lepsie, + som sa tym trochu pobavil ...:D :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

navod ako driftovat.. celkom sikovne
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SUPER... teraz som prvy krat hral s niekym LFS po nete alebo po sieti.. pretoze sme boli len dvaja.. ja a GOTHAR..
cez DEMO zakladnu trat a formulky.. :) .. s tou formulou som este nehral.. v podstate LFS som odohral par hodin dokopy.. a to len kvoli tomu aby som si zadriftoval... (no lenze teraz som zistil ze hrat s niekym (hmotnym) je uplne ppci...) cize som spalil hned spojku.. :D vylety mimo trate.. no po par kolach to uz bolo lepsie :P .. hral som takto GTR2 ktore som mal v oblube... ale LFS je lepsie.. a keby bolo viac ludi tak to musi byt maso :P
jj mat tak licenciu :D
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

kup si oplati sa kazdy halier :) nikdy som nelutoval ze som si ju kupil. aj ked teraz som uz dlhsie nehral. teraz ma najviac bere auto RAC (raceabout). je to asi najtazsie ovladatelne auto v hre ale ked sa to naucis tak strasna zabava s nim :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Mám s LFS malý problém.
Od Môjho Lokálneho Distribútora FTP TM (C) som stiahol LFS S2 ALPHA U. Zapnem hru, ide normálne, ale keď nastavím ovládanie pre volant, berie ho ako keby bol stočený úplne doprava takže sa to fakt nedá hrať. Nastavím rozsah (180 stupňov - nesmejte sa :D) a aj tak nič.
Neviete čo s tým? Neexistuje nejaký patch alebo čosi také? Díkes :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

alfonz napísal:Mám s LFS malý problém.
Od Môjho Lokálneho Distribútora FTP TM (C) som stiahol LFS S2 ALPHA U. Zapnem hru, ide normálne, ale keď nastavím ovládanie pre volant, berie ho ako keby bol stočený úplne doprava takže sa to fakt nedá hrať. Nastavím rozsah (90 stupňov - nesmejte sa :D) a aj tak nič.
Neviete čo s tým? Neexistuje nejaký patch alebo čosi také? Díkes :)
Stiahni si verziu Y z oficialneho servera ( www.liveforspeed.net www.liveforspeed.cz ) a potom sa mozeme bavit :) U je uz dost stara a je mozne, ze tento problem uz osetrili. btw napis este aky mas volant
Napísať odpoveď