Live For Speed ( LFS )
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Live For Speed ( LFS )
Stahoval som s tejto stranky http://lfsmods.com/?p=3167 presne aj ten model ale nejde to a LFS som stiahol s tadeto http://cucaj.sk...
Link na LFS som zmazal, pretoze to je warez, no podla screenov ide o staru verziu. Sice tam je screen, kde sa pise, ze ide o Z, tak podla ostatnych screenov to Zko urcite nie je. Porovnaj si interier XFG s tymto screenom: http://i14.tinypic.com/4i21ssi.jpg , ak vyzera lepsie, tak mas Z a malo by ti to ist, ak vyzera rovnako, tak je to starsia verzia. Ten mod by na sucasnej verzii mal fungovat.
-
mato951
Star
Ano presne tak to vypada ale skusim ešte nieake ine stiahnut s inej stranky
Caw te nema nekdo zvas crack alebo unlocker na Z 28 ?? pls
-
moosha
Darca
Ma, ale tu sa taketo nevedie. Odpusti si tri piatky a mas licenciu. Stoji to za to 
-
mato951
Star
GothaR napísal:Link na LFS som zmazal, pretoze to je warez, no podla screenov ide o staru verziu. Sice tam je screen, kde sa pise, ze ide o Z, tak podla ostatnych screenov to Zko urcite nie je. Porovnaj si interier XFG s tymto screenom: http://i14.tinypic.com/4i21ssi.jpg , ak vyzera lepsie, tak mas Z a malo by ti to ist, ak vyzera rovnako, tak je to starsia verzia. Ten mod by na sucasnej verzii mal fungovat.
Takze stiahol som novy LFS a všetko ide ako ma a je to super
-
tom.tom11
Star
Ahojte, rozhodol som sa kupit si S2 licenciu. Cez lfs.net som sa prepracoval k "e-shopu" na simracing.sk a chcel by som sa opytat ci niekto cez nich kupoval voucher kod. Hlavne by ma teda zaujimalo ako dlho trva vybavenie.
-
moosha
Darca
No ked im pridu peniaze na ucet, tak mas kod v podstate hned. Ale ked mas PayPal, tak to budes mat skor cez www.lfs.net .
-
DAMON88
Professional
bankovy precod trva zvycajne 2-4pracovne dni na 5.den mas v mailovej schranke fakturu+ key
Pre tych, co sa v LFS radi sklznu bokom, sa pripravuje turnaj v driftovani
Podla mien zatial prihlasenych ludi sa bude na co pozerat a nebude nudza o tesne a hlavne zaujimave battly, nadherne najazdy, vyssie rychosti, vacsie uhly
Prihlas sa aj ty a ukaz, ako sa vies klzat bokom
LFSDGP
LFSDGP
-
adox
Light Professional
Zdar, stiahol som si LFS, podľa navodu na youtube som si stiahol nejaký crack dal meno a heslo spustil cez to čo bolo v cracku...trate nové mám odomknuté ale auta si vyberať nemožem dokonca mi ich ani nezobrazuje a keĎ nejaké vyberem, vypne mi hru a ukaže tu tabulku "v aplikacii došlo k problemu"...."odosilat" "neodosilat" ako to spraviť aby mi to šlo poriadne bez zakupenia licencie ? ...dik
Tu sa to nedozvies, pretoze warez nepodporujeme. Ak chces kvalitny simulator s velkou komunitou, tak sa ti kupa licencie oplati, ak chces dobry simulator a peknu grafiku, tak ber GTR Evolution (alebo hocico novsie od SimBinu), ak chces kvalitne americke preteky, tak ber iRacing, ak chces kopu modov, tak ber rFactor, ale crack ani navod na jeho pouzitie tu nenajdesadox napísal: ako to spraviť aby mi to šlo poriadne bez zakupenia licencie ? ...dik
-
adox
Light Professional
Dik GothaR za info, ale tak nejaký ochotný človek by PM napísať mohol 
-
moosha
Darca
Riesenie tohto problemu nepotrebuje PM. Cracknute LfS je uplne useless 
-
adox
Light Professional
Prave že som ho včera crackoval ale asi som mal zly crack, keďže dnes som skusil iný a funguje to 
-
moosha
Darca
A je to super sranda jazdit offline ze?
Kazdy ma ine poziadavky na hru, a rozhodne je podla mna dobre si ju najprv vyskusatmoosha napísal:A je to super sranda jazdit offline ze?
-
adox
Light Professional
Pre mňa ano, keď som ešte nevyskúšal onlinemoosha napísal:A je to super sranda jazdit offline ze?
keby som vyskúšal online tak to off by ma nebavilo
prosím vás kde sa v nastaveniach dá zapnúť mená hráčov (myslím multiplayerových ) ?
prehladal som tam už snáď všetko no stále som to nenašiel 
Musis niekolkokrat stlacit N, ono ti to ukaze zoznam, potom mena nad autami alebo vsetko spolocne.