.. a pritom stacilo v pravidlach upravit min. format 640*400 (v pripade doshier) a bol by vlk syty aj koza cela .. niezeby mi bolo za tou temou luto, typicka spamovacka, ale clovek si tam kolkokrat zaspominal na stare klasiky...
predpokladam ze to bude ako s temou o karme - na chvilu sa to zamkne nech "hraci" otvoria oci a potom sa to zase povoli..
KoCi napísal:.. a pritom stacilo v pravidlach upravit min. format 640*400 (v pripade doshier) a bol by vlk syty aj koza cela .. niezeby mi bolo za tou temou luto, typicka spamovacka, ale clovek si tam kolkokrat zaspominal na stare klasiky...
predpokladam ze to bude ako s temou o karme - na chvilu sa to zamkne nech "hraci" otvoria oci a potom sa to zase povoli..
ps: spamovat sa da aj inde tak nefnukat
No to mi nenapadlo Uz to aj v tej teme niekto spominal...stare hry bezali na 320x200 a tym padom by dvojnasobne rozlisenie nemal byt problem. Pritom obrazky v 640x480 a x400 su na nerozoznanie. Teraz uz len presvedcit vedenie
este ma napadol iny oser - vsetko sa da odrbat, rovnako aj vedenie .. resize image na 640*480 - sice dojde k miernej deformacii, ale snad to tu nikto neskuma pod lupou
(dpc teraz zacnem uvazovat ci hojko nema na monitore vyrytu mriezku podla ktorej hned vidi spravnu velkost a deformaciu obrazku )
hm no inak ked som si kukal posledne tri screeny, tak ziadna z nich nemala mensie rozlisenie... hojko sak neber to tak vazne.. nikomu to nevadi, vsetci veselo hadaju, a za to ze to ma o par pixelov menej to locknes?? a akurat ked som spravne povedal prvu hru z tych 30 stran (teda ak neratam prehistorik, ale to som nestihol napisat )