logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hojko napísal:Maki: Ale tazko prinutis niekoho spravit nieco mesiac vopred. Sam vies ako to bolo ked si chodil do skoly, ulohy si si robil na poslednu chvilua tak isto je to aj s logom.
hojko: heeeehm... noooo
nieco mi to pripomina...
a ja to chapem, ja len vravim ako by to bolo dobre... nevravim ze to tak musi byt...
uplink: ja velmi dobre viem,ze nemas cas - ved uz som ta par krat otravoval a chapem ze si student a tak.. len som navrhoval ze ked aj tak to robis na poslednu chvilu a potom sa na to s hojkom vykaslete tak je to dost skoda a robota vyjde nazmar... takto mozno spravis o polhodku roboty viac a potesis tak vela ludi na hojku ked to spravis vopred ak si najdes cas... ale ja nikoho do nicoho nenutim... som rad,ze tam vobec nejake logo je...
uplink: ja velmi dobre viem,ze nemas cas - ved uz som ta par krat otravoval a chapem ze si student a tak.. len som navrhoval ze ked aj tak to robis na poslednu chvilu a potom sa na to s hojkom vykaslete tak je to dost skoda a robota vyjde nazmar... takto mozno spravis o polhodku roboty viac a potesis tak vela ludi na hojku ked to spravis vopred ak si najdes cas... ale ja nikoho do nicoho nenutim... som rad,ze tam vobec nejake logo je...
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
hojko
Site Admin
den333: Tu: http://www.lepsisvet.sk/index.php?page=sub&id=20
-
uplink
VIP
jazierkoAlofok napísal:Mne sa žiada nejaké jazierko alebo tak ale jasné nepočúvajte ma to ja len tak
Náhoda je že aj ja som si asi včera zmenila desktop zo snehu na trávu
"zurčiaci potôčik, šumiaci vodopád, žblnkajúca bystrinka...hmm treba mi ist na WC"