logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
fizz , aha to bol vtip ...
lenže ja som to myslel vážne a nato predsa táto téma je , takže najlepšie bude keď mi nato rozumne odpovie nejaký zodpovedný , prečo sa na fóre poangličťujú logá ( keďže dôvody , aké napísal slayter a fizz sú vlastne o ničom )
pinco samozrejme píš ďalej , ty si pre mňa jeden z najzodpovednejších : D
niesom prvý koho to zaujíma , tak sa hádam nebudem pýtať Teba , či môžem položiť otázku !
lenže ja som to myslel vážne a nato predsa táto téma je , takže najlepšie bude keď mi nato rozumne odpovie nejaký zodpovedný , prečo sa na fóre poangličťujú logá ( keďže dôvody , aké napísal slayter a fizz sú vlastne o ničom )
pinco samozrejme píš ďalej , ty si pre mňa jeden z najzodpovednejších : D
keď je logo pekné , pošli uplinkovi karmičku a nesnaž sa hrať na pani múdrufizz napísal:/vtip-nevtip, riesis kktiny. Logo je pekne, v spravnom case a ten napis ma urcite nejaky dovod.
niesom prvý koho to zaujíma , tak sa hádam nebudem pýtať Teba , či môžem položiť otázku !
re
schw33k suhlasim aj ja by som radsej videl slovenske nazvy. cest uplinkovi za vsetky loga lebo su fakt super. mozno tym anglickym nazvom chcel nieco naznacit neviem, mal by sa vyjadrit autor a az potom kritizovat
napr. sviatok sa da skratit na sv. a hned je to kratsiechrono napísal:Odpoveď už bola napísaná. Slovenský text by sa tam nezmestil (aby sa to tam zmestilo, font by musel byť príliš malý a nebolo by to čitateľné).
Uplink ten text urobiť menší nevie (taký, aby bol čitateľný a aby sa tam zmestil), takže to môžete vyskúšať vy. Mne sa to nepodarilo:
a je len jediné miesto kde sa dá text umiestniť, že?!chrono napísal:Odpoveď už bola napísaná. Slovenský text by sa tam nezmestil (aby sa to tam zmestilo, font by musel byť príliš malý a nebolo by to čitateľné).
Uplink ten text urobiť menší nevie (taký, aby bol čitateľný a aby sa tam zmestil), takže to môžete vyskúšať vy. Mne sa to nepodarilo:
//shark, to čo sa vyrieši teraz, nebude sa opakovať v budúcnosti
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chalani ja z vas nemozem ... Nie ze by ste ocenili to ze sa niekto pravidelne snazi ... a robi nove logo vy ho tu priam spi**jete za to ze tam dal anglicky nazov ... predpokladam ze ked bude nejake hojko streto vsetci budete mat tricka Death to Amerika
Ne ze by som mal rad ameriku ... Ale hadat sa kvoli takemu detailu ...
Nezabudnite sa tu zacat hadat kvoli tomu ze hojko neni .sk ale .com
Peace
Peace
-
t0m4s3
Admin
Anglicky nazov = automaticky Amerika? Podla seba sudim teba? Tak mi to pride. Je to uplne to iste akoby to napisal po nemecky, tiez by z toho asi ludia neboli nadseni.Shark NX napísal:Chalani ja z vas nemozem ... Nie ze by ste ocenili to ze sa niekto pravidelne snazi ... a robi nove logo vy ho tu priam spi**jete za to ze tam dal anglicky nazov ... predpokladam ze ked bude nejake hojko streto vsetci budete mat tricka Death to Amerika
Peace
-
audiotrack
VIP