Londyn
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Maddam Tussaud's na obrázkoch a všade vyzerá oničom a dlho som sa rozhodoval či tam ísť alebo nie ale som si povedal že ked som už v Londone tak tam pôjdem a bolo to perfektné
Takisto klasické 1000x opozerané scenérie ako Westminster Abbey, Houses of Parliament, Tower Bridge etc sú pre turistov úžasným pohľadom je to niečo iné vidieť to na obrázku a naživo
A čo sa peňazí týka tak ja som bol 5 dní čistého pobytu, bral som si 120 pounds (platil som si z toho všetky vstupy), nešetril som ani som nerozhadzoval a ešte mi aj ostalo 
Odhliadnut od znaciek typu YSL a pod su tam normalne znacky v porovnani s nasimi cena ovela lacnejsie. V Londyne sa mi celkom pacila znacka No Fear ktoru u nas takmer vobec nedostat. V obchodoch typu Lillywhites si urcite prides nasvoje. 
Podla mna bullshit.....tie lepsie a samozrejme drahsie znacky su drahsie aj tu v UK.....tak isto ako na Slovensku das dajme tomu za nejake DC boty 130E tu za nich das dajme tomu 100-110 .....Kelko napísal:ja by som sa chcel spytat (kedze v nedelu vyrazam) ako je to tam s cenami veci (tricka, mikiny, rifle, tenisky) ako fallen, vans a podobne... viem ze atrakcie su tam mrte drahe ale pocul som ze veci su tam o dost lacnejsie ako u nas, ci bullsit? diks za info
Ale uz keby si chcel nakupovat v Primarku....co je snad najlacnejsi obchod s oblecenim...tak tam si za tych 120E kupis 15 triciek
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Primark je obchod pre Chavs a hlavne Poliakov. Kvalita vyrobkov je absolutne podradna, prave preto take nizke ceny. Radsej treba trochu investovat a radsej kupit jedno poriadne tricko napriklad z Quicksilveru alebo French Connection, pripadne inde, ktore aj nieco vydrzi a nie kram, ktory sa rozpadne priamo na tele. Mimochodom, ceny v Londyne nie su az take prehulene, pokial teda nechcete nakupovat na Oxford street (na ktorej nic specialne nie je, bol som tam teraz cez vikend)...