evee napísal:ja som tuto hru presiel uz davno a bolo to naozaj dobre spravena hra..aj ked velmi narocna na HW ale skoro na plne detaily na Dx10
aku mas zostavu???ja mam novy NB a ide mi tam vsetko nove dost dobre...aj crysis co ma ael az tak nebere sko GOW a toto a este kane and lynch
edit to Aiden: cital som niekde ze to napravia volake nove ovladace aj boli vydane od amd ktore by mali opravit volake chyby v v tejto hre ale na moju co mam na notese asi niesu tak mi ostava iba klikat do bezvedomia
Hulkm napísal:aku mas zostavu???ja mam novy NB a ide mi tam vsetko nove dost dobre...aj crysis co ma ael az tak nebere sko GOW a toto a este kane and lynch
mam core2duo 2.6,2Gb ram(1024x2)800Mhz,Gefrorce 8600 512Mb
pls nemate niekto navod bo si neviem rady z jednym bossom alebo co to je.Je to taky velky cervik a vypluva po mne tie lietajuce hluposti a nviem ho zrussit.pls POMOC!!!
Pacho_007 napísal:pls nemate niekto navod bo si neviem rady z jednym bossom alebo co to je.Je to taky velky cervik a vypluva po mne tie lietajuce hluposti a nviem ho zrussit.pls POMOC!!!
ja ti pomozem ale ho d screen bo si tu hru uz nepamatam a cervikov tam bolo vela
evee napísal:ja ti pomozem ale ho d screen bo si tu hru uz nepamatam a cervikov tam bolo vela
fuuu kamo s tym bude asi problem bo nemamm nainstalovanu hru.ale bolo to v tedy ked si dostal na zaciatku ten zachvat ci co a potom ta ten veduci so svojou sexi sestrou poslali niekde.zacinalo to pri vela strojoch do ktorych si mohol nasadnut.potom tam bola velke priestranstvo a tam bol ten cervik.mal na myslim sest tych veci ktore treba rozstrielat a furt sa vyhadzoval zo zemi a ked si bol v nejakom vozidle tak ked sa vihodil vybuchloti vozidlo a este vypluval tie lietajuce sracky.pri nacitavani ti napisalo ze rozculenie malych potovor privola vecie.
asi lepsie to neopisem a nevie kde mam zohnat obrazky(na gogli su neni).a ak by som ta mohol poprosit mohol by si napisat navod na celu hru a hodit ho niekde nech ta uz neotravujem.urcite by bodol aj inym.
Pacho_007 napísal:...
asi lepsie to neopisem a nevie kde mam zohnat obrazky(na gogli su neni).a ak by som ta mohol poprosit mohol by si napisat navod na celu hru a hodit ho niekde nech ta uz neotravujem.urcite by bodol aj inym.
mno ja tu hru nemam nainstalovanu a navod som este nepisal .ale skusim...neni to nahodou taky cerv a on ma zo zeme take chapadla a tie ta stale zabijaju?
evee napísal:mno ja tu hru nemam nainstalovanu a navod som este nepisal .ale skusim...neni to nahodou taky cerv a on ma zo zeme take chapadla a tie ta stale zabijaju?
asi ee on sa vihadzoval zo zeme a asi na treti krat ta zozral.
velky je rozdiel dx9 a dx10 v tejto hre?? videl to niekto na oboch?? ja som to hral na dx9 a vypadalo to brutalne ... teda hlavne efekty, sneh a postavy ... detailov tam zas moc nebolo, ale ved tak je na tom aj GoW aaa ... celkovy dojem z grafiky je skvely
spect napísal:velky je rozdiel dx9 a dx10 v tejto hre?? videl to niekto na oboch?? ja som to hral na dx9 a vypadalo to brutalne ... teda hlavne efekty, sneh a postavy ... detailov tam zas moc nebolo, ale ved tak je na tom aj GoW aaa ... celkovy dojem z grafiky je skvely
grafika je tam VYMAKANA!ale rozdiel medi dx9 a dx10 je asi 5% vobec nic okrem vacsieho zatazenia hardwaru
súhlasím, že grafika je krásna, ale mne na tejto hre najviac vadí umelá inteligencia, takýchto sprostých nepriatelov som ešte nevidel, u ludí to nieje až také zlé, ale u hmyzu je to príšerné
To že hra vyšla aj v češtine je pekné ale ja mám už stiahnutú eng. verziu tak by som chcel iba CZ preklad. Viem že to asi nebude ale za pokus to stojí. Dikes.