Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

dobra otazka...to menu blbne aj mne...len klikam ako blazon aby som dal continue :D
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ja som tuto hru presiel uz davno a bolo to naozaj dobre spravena hra..aj ked velmi narocna na HW ale skoro na plne detaily na Dx10 :wink:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

evee napísal:ja som tuto hru presiel uz davno a bolo to naozaj dobre spravena hra..aj ked velmi narocna na HW ale skoro na plne detaily na Dx10 :wink:
aku mas zostavu???ja mam novy NB a ide mi tam vsetko nove dost dobre...aj crysis co ma ael az tak nebere sko GOW a toto a este kane and lynch :D

edit to Aiden: cital som niekde ze to napravia volake nove ovladace aj boli vydane od amd ktore by mali opravit volake chyby v v tejto hre ale na moju co mam na notese asi niesu tak mi ostava iba klikat do bezvedomia :lol:
evee
Medium Star
Medium Star

Hulkm napísal:aku mas zostavu???ja mam novy NB a ide mi tam vsetko nove dost dobre...aj crysis co ma ael az tak nebere sko GOW a toto a este kane and lynch :D
mam core2duo 2.6,2Gb ram(1024x2)800Mhz,Gefrorce 8600 512Mb
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

pls nemate niekto navod bo si neviem rady z jednym bossom alebo co to je.Je to taky velky cervik a vypluva po mne tie lietajuce hluposti a nviem ho zrussit.pls POMOC!!!
evee
Medium Star
Medium Star

Pacho_007 napísal:pls nemate niekto navod bo si neviem rady z jednym bossom alebo co to je.Je to taky velky cervik a vypluva po mne tie lietajuce hluposti a nviem ho zrussit.pls POMOC!!!
ja ti pomozem ale ho d screen bo si tu hru uz nepamatam a cervikov tam bolo vela :wink: :lol:
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

evee napísal:ja ti pomozem ale ho d screen bo si tu hru uz nepamatam a cervikov tam bolo vela :wink: :lol:
fuuu kamo s tym bude asi problem bo nemamm nainstalovanu hru.ale bolo to v tedy ked si dostal na zaciatku ten zachvat ci co a potom ta ten veduci so svojou sexi sestrou poslali niekde.zacinalo to pri vela strojoch do ktorych si mohol nasadnut.potom tam bola velke priestranstvo a tam bol ten cervik.mal na myslim sest tych veci ktore treba rozstrielat a furt sa vyhadzoval zo zemi a ked si bol v nejakom vozidle tak ked sa vihodil vybuchloti vozidlo a este vypluval tie lietajuce sracky.pri nacitavani ti napisalo ze rozculenie malych potovor privola vecie.

asi lepsie to neopisem a nevie kde mam zohnat obrazky(na gogli su neni).a ak by som ta mohol poprosit mohol by si napisat navod na celu hru a hodit ho niekde nech ta uz neotravujem.urcite by bodol aj inym.
evee
Medium Star
Medium Star

Pacho_007 napísal:...
asi lepsie to neopisem a nevie kde mam zohnat obrazky(na gogli su neni).a ak by som ta mohol poprosit mohol by si napisat navod na celu hru a hodit ho niekde nech ta uz neotravujem.urcite by bodol aj inym.
mno ja tu hru nemam nainstalovanu a navod som este nepisal :lol: .ale skusim...neni to nahodou taky cerv a on ma zo zeme take chapadla a tie ta stale zabijaju?
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

evee napísal:mno ja tu hru nemam nainstalovanu a navod som este nepisal :lol: .ale skusim...neni to nahodou taky cerv a on ma zo zeme take chapadla a tie ta stale zabijaju?
asi ee on sa vihadzoval zo zeme a asi na treti krat ta zozral.

ale skus napisat ten navod
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

velky je rozdiel dx9 a dx10 v tejto hre?? videl to niekto na oboch?? ja som to hral na dx9 a vypadalo to brutalne ... teda hlavne efekty, sneh a postavy ... detailov tam zas moc nebolo, ale ved tak je na tom aj GoW aaa ... celkovy dojem z grafiky je skvely :)
evee
Medium Star
Medium Star

spect napísal:velky je rozdiel dx9 a dx10 v tejto hre?? videl to niekto na oboch?? ja som to hral na dx9 a vypadalo to brutalne ... teda hlavne efekty, sneh a postavy ... detailov tam zas moc nebolo, ale ved tak je na tom aj GoW aaa ... celkovy dojem z grafiky je skvely :)
grafika je tam VYMAKANA!ale rozdiel medi dx9 a dx10 je asi 5% :lol: vobec nic okrem vacsieho zatazenia hardwaru
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

súhlasím, že grafika je krásna, ale mne na tejto hre najviac vadí umelá inteligencia, takýchto sprostých nepriatelov som ešte nevidel, u ludí to nieje až také zlé, ale u hmyzu je to príšerné :?
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

hej ludia rad by sm si to zahral na directX10 ale neviem to nikde zohnat mohli by ste mi to pichnut niekto??? :cry:
Sokolik969
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sokolik969 »

Super hra uz sa tesim na pokracovanie Lost Planet: Colonies
Tu su nejake screenshoty

Kód: Vybrať všetko

http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=12001
8)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pls mohol by sa mi niekto ozvat cez SS kto ma tuto hru stiahnutu od Unleashed potreboval by som neico od neho...za pomoc sa odmenim urcite K+... :wink:
spiddy2
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spiddy2 »

Neviem či je na to aj CZ ak ano tak poradte. Dikes
songuku
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa songuku »

Kód: Vybrať všetko

http://www.progamingshop.sk/lost-planet-extreme-condition-cz-extra-klasika-hit-p-7631.html
hra a cena je super
spiddy2
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spiddy2 »

To že hra vyšla aj v češtine je pekné ale ja mám už stiahnutú eng. verziu tak by som chcel iba CZ preklad. Viem že to asi nebude ale za pokus to stojí. Dikes.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Má niekto originál že by sme spravili nejaký match?
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

jasne, ale kupene cez steam, bude sa to dat zahrat ked mas retail z obchodu?
Napísať odpoveď