LOST
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
S04E11
Fuuh tak táto časť bola ďalšia s tých ktorá ma zaujala celkovo..John Lock je proste moc záhadná postava..
( Spoil )
A teraz otázka: Keď ukazovali Johna Locka ako tam "cvičil" čičo to robil tak to bol flashforward či flashback? Keďže tam bol taký zarastený voľáky postarší mi pripadal
A Tá Claire..No zas haluz totálna
Inak si pamätám rozbor obrázku z neviem presne ktorej časti dozadu to bolo, kde sa rozoberalo to kto je v Cabin..A predsa sa dobre trafili že to bol Christian..
inak k tomu Move The Island podľa mňa sa ten ostrov už pár krát presunul.Tím by sa dali vysvetliť veci ako Polárny medveď,kôň,Black Rock(tá loď), Yemiho lietadlo...čo vy nato?
Len ako netušia ani srnky 
( Spoil )
Inak na tých papierov je Logo stanice Orchid (Six Station). Ani som to nepostrehol ,ešte že mám jedno drahocené fórum o loste
Fuuh tak táto časť bola ďalšia s tých ktorá ma zaujala celkovo..John Lock je proste moc záhadná postava..
( Spoil )
A teraz otázka: Keď ukazovali Johna Locka ako tam "cvičil" čičo to robil tak to bol flashforward či flashback? Keďže tam bol taký zarastený voľáky postarší mi pripadal
inak k tomu Move The Island podľa mňa sa ten ostrov už pár krát presunul.Tím by sa dali vysvetliť veci ako Polárny medveď,kôň,Black Rock(tá loď), Yemiho lietadlo...čo vy nato?
( Spoil )
Inak na tých papierov je Logo stanice Orchid (Six Station). Ani som to nepostrehol ,ešte že mám jedno drahocené fórum o loste
-
MP4-27
Guru wannabe
tak akoze ak by som sa mal vyjadrovat zase sa budem opakovat ze ake je to dobre a bla bla ale co ma najviac zarazilo na tejto casti bola uplne posledna veta... ze vazne ze nechapem LOOOOOOOL
to myslia vazne ? ved scenaristi si s fanusikov robia uplnu prdel to co som si myslel ze bolo v 1 alebo 2 serii podstatne teraz vo 4 serii zistujem ze to bolo absolutne nepodstatne......
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Soviet
Darca
Claire sa tam dostala asi vtedy keď zazrela na ostrove chlapíka (keď bola so sawyerom) tak vtedy odišla a dieťa nechala tam..hojko napísal:Tak z toho som mierne mimo. Co tam robila Claire a ako sa tam vobec dostala, ved vyzerala taka pokojna, mozno nadrogovana alebo co, hmm??? Alebo co znamenala posledna veta, ze musia premiestnit ostrov???
No bude to určite nejaké cestovanie v čase tipujem to posúvanie ostrova..inak to nevidím
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som mal take nutkanie, že som to sem napisal hned ako som ho v dieli zbadalSilmer napísal:ty si asi dobre nesledoval, už je mrtvy.., keamy ho podrezal a hodil cez palubu , ciže je tam časový posun
-
MP4-27
Guru wannabe
ved inak vies o tom ze Claire a Jack su surodenci nie ?hojko napísal:Tak z toho som mierne mimo. Co tam robila Claire a ako sa tam vobec dostala, ved vyzerala taka pokojna, mozno nadrogovana alebo co, hmm??? Alebo co znamenala posledna veta, ze musia premiestnit ostrov???
cize Claire je teraz pri Otcovi.....ale co na to JACK ked sa to dozvie..
-
Old Dirty Bastard
Guru