ty si asi dobre nesledoval, už je mrtvy.., keamy ho podrezal a hodil cez palubu , ciže je tam časový posun
ja som mal take nutkanie, že som to sem napisal hned ako som ho v dieli zbadal potom som videl ako ho podrezal Keamy(ja sledujem stale všetko ) takže je tam fakt nejaky časovy paradox ako som už spominal, ktory sa pri prenose signalu(vysielačky) nijak neodzrkadluje, kedže rychlost signalu je nejakych 90-95% rychlosti svetla..
Pohlavie: Stav: Založený: 10.11.2006 Príspevky: 676 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma:
Zaslal: 10 Máj 2008, 12:46 Predmet:
hojko napísal:
Tak z toho som mierne mimo. Co tam robila Claire a ako sa tam vobec dostala, ved vyzerala taka pokojna, mozno nadrogovana alebo co, hmm??? Alebo co znamenala posledna veta, ze musia premiestnit ostrov???
ved inak vies o tom ze Claire a Jack su surodenci nie ?
cize Claire je teraz pri Otcovi.....ale co na to JACK ked sa to dozvie..
Pohlavie: Stav: Založený: 26.07.2006 Príspevky: 752 Bydlisko: The Martin City Karma:
Zaslal: 16 Máj 2008, 15:48 Predmet:
Ehm, 12 epizoda=bomba. Co viac dodat, skvelo ukonceny koniec, rozhodne sa mame na co tesit v pokracovani, teda aspon ja sa uz neviem dockat. Skoda len tych 2 tyzdnov cakania.
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1719 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 16 Máj 2008, 16:46 Predmet:
Perfektná časť Mne sa páčila..Vidíme že už vrcholí koniec ďalšej série a máme sa načo tešiť..Škoda teraz tá pauzička..ale ten týždeň už nejak prežijeme Ben to chystá zamotať. na lodi C4ka..no vypadá to husto..Som moc zvedavý ako sa spojí Sun a Jack a ostatok tak že zrazu budú na vrtulníku oni..keď pritom sú zatiaľ úplne rozhádzaný
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre