Alebo vobec nikto a je to vyplod paranoickych pozeracov lostu
Ja sa tesim az zistia, ze su vsetci surodenci a vratia naspat do serie mrtveho charileho, ako to spravili s Bobbym v Dallase. Proste ze sa im to len snivalo vsetko celu seriu
Indigo napísal:Alebo vobec nikto a je to vyplod paranoickych pozeracov lostu
Ja sa tesim az zistia, ze su vsetci surodenci a vratia naspat do serie mrtveho charileho, ako to spravili s Bobbym v Dallase. Proste ze sa im to len snivalo vsetko celu seriu
akurat som to chcel napisat )
ze sa to skonci tak, ze sa to bude niekomu snivat a zobudi sa z nocnej mori ..
no koniec 4 serie nemal chybu uz sa tesim na 5 seriu a pani tvorcovia mozte zacat vysvetlovat lebo uz je to zamotane az az , nechcem davat spoileri ale pri jednej vete co povedali som ze tejto casti davam 110%
zaver serie ako sa patri. od nedockavosti som to zhltol aj bez titulkov
som absolutne netusil, co chcu robit v 5 serii ked sa uz dostanu z ostrova, ale po poslednej scene to bude jasne... a teda... mame sa na co tesit. ale uz to teda enbude LOST v pravom slova zmysle
ano, bude to akasi variacia. to iste sa stalo v Prison Breaku, ten stratil naboj uplne, lenze LOST drzia pri zivote tajomstva ostrova, ktore sa snad zacnu uz odhalovat
Tak akože total brutal..Jedna z najlepší častí LOSTu..No ku koncu som si myslel že v truhle bude ten kto tam bol..Perfektná časť ktorá striedala akciu s emóciami a tak donútila diváka raz za čas aj kus posmútiť..Teším sa na 5tú sériu a verím že LOST neupadne ..nemá moc prečo..Kedy to vychádza ovšem začiatok 5tej série?
mne sa az tak nepacila , cakal som viac, hlavne odhalenie aspon nejakej zahady ostrova (smoke, 4 prsta socha atd) ... ale nic ako normalna cast by bola dobra ale ako koniec serie by mohla byt lepsia
Soviet napísal:Tak akože total brutal..Jedna z najlepší častí LOSTu..No ku koncu som si myslel že v truhle bude ten kto tam bol..Perfektná časť ktorá striedala akciu s emóciami a tak donútila diváka raz za čas aj kus posmútiť..Teším sa na 5tú sériu a verím že LOST neupadne ..nemá moc prečo..Kedy to vychádza ovšem začiatok 5tej série?
podla lost.cz: 1. 2009
ale presne info podaju tvorcovia tusim niekedy pocas juna... ved pozri tu stranku