LOST
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Steven666
King
najlepšia časť 4 série, koniec má úplne dostal, aspoň sa touto časťou vysvetlilo prečo Jack nespáchal samovraždu na tom moste na konci 3 série.
tu je uputávka na 409
http://www.lost.cz/media_play.asp?id=409
tu je uputávka na 409
http://www.lost.cz/media_play.asp?id=409
-
theBliZZard
Star
-
R1k1nko
Darca
pre "demetnov" ako napr : NuSuey - SPOILER
( ja som vedel ze tu asi budu spoileri tak som sem ani nesiel
)
------------------------------------------------------------------------------------
nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....
+ ten chalan co ho zastrelili tak toho som uz dlhoo nepocul ani nevidel.... ( dlho si nezahral
)
------------------------------------------------------------------------------------
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
( ja som vedel ze tu asi budu spoileri tak som sem ani nesiel
nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....
+ ten chalan co ho zastrelili tak toho som uz dlhoo nepocul ani nevidel.... ( dlho si nezahral
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
-
Soviet
Darca
No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..R1k1nko napísal: nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....![]()
Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..
Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlí
-
Enduro3333
Medium Professional
Hej a za druhe podla mna to neboli ty s tej lode .... dobre vyjadril ten mlady chalan svoje pochybnosti ze sa mu nepaci ze ben ich tam poslal ... podlamna sa ich chcel ben zbavit a iba tu mladu babu si nechat lebo ju ma za dceru ....Soviet napísal:No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..
Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..
Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlíTak či tak sú to kus nepodstatnejšie veci..
-
Enduro3333
Medium Professional