|
|
|
| Autor |
Správa |
Enduro3333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2004 Príspevky: 1067 Bydlisko: V hlbokom lese Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 8:37 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..
Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..
Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlí Tak či tak sú to kus nepodstatnejšie veci.. |
Hej a za druhe podla mna to neboli ty s tej lode .... dobre vyjadril ten mlady chalan svoje pochybnosti ze sa mu nepaci ze ben ich tam poslal ... podlamna sa ich chcel ben zbavit a iba tu mladu babu si nechat lebo ju ma za dceru .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 9:34 Predmet: |
|
|
| nn, IMO to budu ti typci z lode, ved predsa Lapidus niekam odletel s vrtulnikom, takze je celkom mozne ze tam vysadil tych ostrostrelcov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Enduro3333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2004 Príspevky: 1067 Bydlisko: V hlbokom lese Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 10:08 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
| nn, IMO to budu ti typci z lode, ved predsa Lapidus niekam odletel s vrtulnikom, takze je celkom mozne ze tam vysadil tych ostrostrelcov... |
Ale ako by vedeli kde presne su ? to na nich proste cakali alebo skor ich sledovali ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 10:14 Predmet: |
|
|
| sledovali, lebo sa chcu dostat do Temple |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 648 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Konec spekulacím. Oceanic 6 jsou oficiálně: Jack, Kate, Hurley, Sayid, Aaron a Sun. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1361 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 22:44 Predmet: |
|
|
| Ing. FijoK napísal: |
| Citácia: |
| Konec spekulacím. Oceanic 6 jsou oficiálně: Jack, Kate, Hurley, Sayid, Aaron a Sun. |
|
takze som sa trafil, ked som to napisal dve stranky dozadu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15345 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 4:55 Predmet: |
|
|
| Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3671 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 9:38 Predmet: |
|
|
| hadam flashback, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1824
Zaslal: 26 Mar 2008, 13:07 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam. |
Walt bol na lodi, ked ju Michaelovi davali a ked dostal kurz od Bena. Dokonca to bolo aj v tejto casti ukazane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
@mischenko: hojko sa pytal zrejme preto, lebo Walt sa potom niekolkokrat objavil na ostrove
@hojko: tvorcovia potvrdili, ze ked sa Walt zjavil na ostrove po jeho odchode, bolo to Monstrum (snad vies o co ide, neviem ti to vysvetlit napisanim) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1824
Zaslal: 26 Mar 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
| Jaj to, ja som to bral ako samozrejmost s tym monstrom este vtedy, ked to boli len dohady a bola odvysielana cast /a ked sa riesilo, ze to, co vravel bolo vlastne nieco odzadu .../. Na lost.cz som to cital tiez tusim, ze to tvorcovia potvrdili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 246 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
| Ing. FijoK napísal: |
| tvorcovia potvrdili, ze ked sa Walt zjavil na ostrove po jeho odchode, bolo to Monstrum (snad vies o co ide, neviem ti to vysvetlit napisanim) |
No tvorcovia potvrdili ze Walt bol niekedy duch, niekedy monstrum. Akoze vobec neviem ako tomu mam chapat, tym ich poslednim vyhlaseniam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 781
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 706 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 10:13 Predmet: |
|
|
| pani, tak za toto dik, na lost.cz som našiel tiež spracovane pekne a zaujimave teorie, ale tato ma dostala, fakt je asi ta najlepšia aku som zatial videl, tie prepojenia su skvelo vysvetlene, rovnako aj časova os. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

|
Zaslal: 29 Mar 2008, 13:07 Predmet: |
|
|
skoda, ze je to v anglictine. prekladat sa to asi nebude chciet nikomu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|