Tá jednotka (vojaci) sa zjavili zrazu živí a zdraví len s jedným zraneným..to je podľa mňa kus haluz
LOST
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
trošku ti skočim do tvojej zaujimavej teorie, že na ostrove nemože nikto zomrieť.. lebo teraz si len tak matne spominam na smrť Toma, Rousseauovej, Goodwina, Eka, Arzta, Charlieho, Picketta, Karla, Ethana, Paula, Nikki, Libby, Shannon..Indigo napísal:Tak logicky, lebo na ostrove predsa nemoze nikto zomriet ... ten zraneny typek bude dalsi diel uz vylieceny ... dokonca aj krv zo siat mu to vyliecenie zahoji
na dalšich, ktory (ne)zomreli na ostrove si už momentalne nespominam..
-
Old Dirty Bastard
Guru
Takychto zbytocnych casti by sa teda naslo viac ... v poslednej dobe snad kazda ...hojko napísal:Taka podpriemerna cast, ved nic nove sme sa nedozvedeli, cely dej sa odohraval viacmenej v buducnosti a okolo operacie Jacka. Operacia bola nudna a nezazivna, ale ta buducnost bola lepsie, najma vztah Jacka a Kate. Celkovo vsak pre mna zbytocna cast.
Ono ta operacia, pre spravneho paranoickeho serialoveho lost divaka mala tajnu spravu. Ze mu ta jeho blondava slecna neoperovala co slubial, ale nieco ine, kedze ho za kazdu cenu chcela uspat a bolo to cele podozrive.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No, myslim si to. Toto bude trosku od temy, ale udajne, ak sa ti v noci sniva o nejakej mrtvej osobe a ta ti povie, ze pod so mnou a ty za nou ides, vraj zomries. Je to sice povera alebo co, ale udajne je to tak. A ona v tom sne (ak to bol sen) pocula jej otca, ako ju vola k nej. To, co Miles pocul mozno bolo len jej kecanie zo sna a potom bluznenie, ale podal to inak, aby nasral Sawyera. Neviem, je to len moja domnienka.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
S04E11
Fuuh tak táto časť bola ďalšia s tých ktorá ma zaujala celkovo..John Lock je proste moc záhadná postava..
( Spoil )
A teraz otázka: Keď ukazovali Johna Locka ako tam "cvičil" čičo to robil tak to bol flashforward či flashback? Keďže tam bol taký zarastený voľáky postarší mi pripadal
A Tá Claire..No zas haluz totálna
Inak si pamätám rozbor obrázku z neviem presne ktorej časti dozadu to bolo, kde sa rozoberalo to kto je v Cabin..A predsa sa dobre trafili že to bol Christian..
inak k tomu Move The Island podľa mňa sa ten ostrov už pár krát presunul.Tím by sa dali vysvetliť veci ako Polárny medveď,kôň,Black Rock(tá loď), Yemiho lietadlo...čo vy nato?
Len ako netušia ani srnky 
( Spoil )
Inak na tých papierov je Logo stanice Orchid (Six Station). Ani som to nepostrehol ,ešte že mám jedno drahocené fórum o loste
Fuuh tak táto časť bola ďalšia s tých ktorá ma zaujala celkovo..John Lock je proste moc záhadná postava..
( Spoil )
A teraz otázka: Keď ukazovali Johna Locka ako tam "cvičil" čičo to robil tak to bol flashforward či flashback? Keďže tam bol taký zarastený voľáky postarší mi pripadal
inak k tomu Move The Island podľa mňa sa ten ostrov už pár krát presunul.Tím by sa dali vysvetliť veci ako Polárny medveď,kôň,Black Rock(tá loď), Yemiho lietadlo...čo vy nato?
( Spoil )
Inak na tých papierov je Logo stanice Orchid (Six Station). Ani som to nepostrehol ,ešte že mám jedno drahocené fórum o loste