na youtube.com si daj hladat lost via domus a mas tam nahrane videa z XBOXU..ale to je jedno lebo misie su take iste..je tam takto rozkuskovana cela hraSokolik969 napísal:Hladam nejaky navod na tuto hru?
Lost: Via Domus
-
Sokolik969
Medium Expert
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jack by to nemal byt....volaka nova postava ale budes stretavat zname postavyPatyk napísal:super.. serial s najlepsim dejom aky som kedy videl vysla ako hra.. idem sosatcize dufam, ze ma to nesklame a bude ta hra mat dobry dej.. grafika sa mi paci.. ale jedna vec... to ten s ruksakom je Jack?.. no lebo do tvare sa moc nepodoba ako keby to bol uplne iny herec.. alebo iba mne sa to zda?
Chalani, mam problem. Rano som dososal tuto gamesku, zacal som ju instalvoat, no physix engine mi zamrzol a vyhodilo mi modru obrazovku, ked som rebootol PC hra bola installnuta, no nesla spustit, skusil som uninstall, no vsetko ostalo na starom mieste, tak som to zmazal rucne a povyhadzoval registre atd, skusil som aj obnovu systemu, skusam aj defragmentovat disk. Ked skusim install, vzdy mi to hodi len uninstall okno, neviete ako sa dostanem s5 k instalacii?
Re: Lost: Via Domus
Ahojte, vzľadom na to, že som tento seriál začal od začiatku pozerať len asi pred mesiacom, veľmi ma to chytilo. Mám za sebou tri série a je to riadna "pecka"..
veľmi ma to chytilo a včera som sa rozhodol stiahnuť aj túto hru... chcel by som sa opýtať, či nemá na to niekto české titulky? Veľmi by mi to pomohlo.. vopred ďakujem 
Re: Lost: Via Domus
titulky asi nie ale hra je v cestine cize si ju niekde zozen...