|
| Autor |
Správa |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1078 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
na to mi daj link.inak tiez mam taky pod. problem riesim ho nasledovne : pozrem vsetko co chcem a potom nastane ten moment ked uz namm co pozret no a vtedy bud zazvoni tel. alebo pozrem to co som pozeral aako prve lebo od vtedy co som presiel ku poslednej stranke na prvej sa mohlo ale nemuselo nieco zmenit. a tak do okola ...... |
Pocuvas Supercrooo ? Ked nie, tak ti bude na nic. Adresa je http://real-hate.enlighten29.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2006, 16:16 Predmet: |
|
|
| no ja si vetsinou zahram San andreas: multiplayer,cheknem hojka, niekedy popocuvam hudbu, atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|