Lutujem ze som to nespravil
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sak kazdy robi chyby ale este som nic take hrozne neurobil zeby som to do konca zivota lutovalmulatt napísal:lebo vacsinou sa lutuje ked sa urobi nejaka chyba..tym padom ked si nikdy nic neolutoval nikdy si neurobil chybu a ja som uvedomeny
Hmm ale mal som namysli nie co si urobil ale co si neurobil, premarnene sance atd.romulus2 napísal:Ja sa riadim jedným citátom, ktorý znie: Nikdy neľutuj to čo si urobil, pretože v tej chvíli si to tak chcelTakže asi tak. Určite je veľa vecí, ktoré by som urobil s dnešnými skúsenosťami a vedomosťami inak, ale žeby som niečo ľutoval - to určite nie.
Ja lutujem ze ked som bol mladsi tak som sa sice venoval basketbalu ale nikdy nie oficialne, myslim ze basketbal mohol byt moj zivot.
Dalej lutujem jednu situaciu, tiez ked som bol mladsi, kedy som isiel po ulici a jeden idiot zo skoly sa tam prave nachadzal a povedal mi nejaku nadavku a ja som mu vtedy iba nieco trapne odpovedal, lutujem ze som sa vtedy donho nepustil a uz vtedy mu nerozbil hubu.
Lutujem ze som sa do tohoto isteho cloveka nepustil aj neskor, ked som ho zase stretol v jednom podniku, mali sme asi jednovetovu vymenu nadaviek a tym to skoncilo, lutujem ze som vtedy nemal chut alebo odvahu alebo neviem co...
Co by mi to pomohlo? Netvaril by sa jak najvacsi pan a vyhybal by sa konfrontacii so mnou a mal by som od jeho debilneho ksychtu pokoj, a tomu zvyraznenemu som nepochopil, preco by som mal dostat a to "este viac" neviem ako myslis.Gepid napísal:ot: čo by ti to pomohlo kebyže mu tu hubu rozbiješ? Aháá dostal by si aj ty ešte viac
K téme: Za môj krátky život zatiaľ nič. A snáď ani nebudem
Nepochop ma zle, ja mam ludi v pi*i a nestaram sa do druhych ale to iste ocakam aj od nich ze sa nebudu starat do mna, ale kazdy pozna notorickych cavov ktory si musia dokazovat aki su doleziti a takim treba dat najavo co si o nich myslis (ked to inak nejde tak fyzickou konfrontaciou) inak sa budu citit stale jak pani.
Ľutujem veci, na ktoré som mal príležitosť, ale neurobil som, ale neľutujem veci, ktoré som urobil, aj keď som sa na nich strašne popálil...... týka sa to hlavne vzťahov.

Pevne verím, že až dospeješ, tak to ľutovať už nebudeš..žeby? napísal:Dalej lutujem jednu situaciu, tiez ked som bol mladsi, kedy som isiel po ulici a jeden idiot zo skoly sa tam prave nachadzal a povedal mi nejaku nadavku a ja som mu vtedy iba nieco trapne odpovedal, lutujem ze som sa vtedy donho nepustil a uz vtedy mu nerozbil hubu.........................
Doteraz vo vztahoch lutujem dve veci. Tie sem napisem mozno inokedy.
Tretou vecou je, ze som tiez v detstve nerozbil par smejdom chrapiny. Teraz, po 5 rokoch by som mal od nich svaty pokoj.
Stvrta vec - tiez som ani len neoslovil jedno chutne dievca na koncerte. Ked si spomeniem ako na mna pozerala...
Lutujem, ze som nesiel na konkurz na zahranicnu prax. Este teraz by som bol na Rodose. Od maja.
Tretou vecou je, ze som tiez v detstve nerozbil par smejdom chrapiny. Teraz, po 5 rokoch by som mal od nich svaty pokoj.
Stvrta vec - tiez som ani len neoslovil jedno chutne dievca na koncerte. Ked si spomeniem ako na mna pozerala...
Lutujem, ze som nesiel na konkurz na zahranicnu prax. Este teraz by som bol na Rodose. Od maja.
-
winni
Medium Star
Ja nelutujem
ak by som dane chyby nespraivl nevedel by som sa na nich poucit, a ako sa hovori - clovek 2x tu istu chybu nespravi, tak mozno sa prave tym ze som schybil dnes vyhnem chybam buducim 
Prave preto nelutujem co som spravil, okrem toho, "vsetko zle je na nieco dobre" a naopak to plati taktiez.. takze:
1. "Lutujem" ze som svoje dievca spoznal s (byvalym?) najlepsim priatelom, ak by som to nespravil, nemusel som sa tolko natrapit a naziarlit, hold, niekedy sa vam priatelia proste otocia chrbtom...
ALE, preco toho nelutujem?..
- Dievca ho odmietlo, prve +... mne ked niekto bude denno denne hovorit slova "Lubim ta" tak mi to bude prd platne, az ked svoje tvrdenie podlozi realnymi faktami, tak vtedy si naozaj uvedomim o co sa jedna
- Nepotrebujem priatelov co dokazu podrazit nohy, tym ze som prisiel o najlepsieho priatela som sa aj poucil na zivote, rozdelovat priatelov na tych ktorym mozem naozaj verit a na "fiktivnych" priatelov... ktory sa len tvaria tak ze mi doakzu kedykolvek pomoct... takeho priatela ktory dokaze nohy podrazit kamosom, takeho fakt nepotrebujem... aj ked nas rozdelila jedna "zenska"... v skutocnosti to bolo dobre
a ako videt... prave preto toho nelutujem, tym ze som sa spalil teraz, sa nespalim dobuducnosti...
(dufam ze ak to jeden z nich cita sa nenahneva
stejne nikdo nevie o koho sa jedna...)
Prave preto nelutujem co som spravil, okrem toho, "vsetko zle je na nieco dobre" a naopak to plati taktiez.. takze:
1. "Lutujem" ze som svoje dievca spoznal s (byvalym?) najlepsim priatelom, ak by som to nespravil, nemusel som sa tolko natrapit a naziarlit, hold, niekedy sa vam priatelia proste otocia chrbtom...
ALE, preco toho nelutujem?..
- Dievca ho odmietlo, prve +... mne ked niekto bude denno denne hovorit slova "Lubim ta" tak mi to bude prd platne, az ked svoje tvrdenie podlozi realnymi faktami, tak vtedy si naozaj uvedomim o co sa jedna
- Nepotrebujem priatelov co dokazu podrazit nohy, tym ze som prisiel o najlepsieho priatela som sa aj poucil na zivote, rozdelovat priatelov na tych ktorym mozem naozaj verit a na "fiktivnych" priatelov... ktory sa len tvaria tak ze mi doakzu kedykolvek pomoct... takeho priatela ktory dokaze nohy podrazit kamosom, takeho fakt nepotrebujem... aj ked nas rozdelila jedna "zenska"... v skutocnosti to bolo dobre
a ako videt... prave preto toho nelutujem, tym ze som sa spalil teraz, sa nespalim dobuducnosti...
(dufam ze ak to jeden z nich cita sa nenahneva
Ako sa hovori po vojne je každý generál
Davam zapravdu tym co to hovorili predomnou,mozte lutovat chyby ktore ste spravili ale zaroven byt aj za ne vdacny.Mozno jeden blby priklad
-pokial sa niekto chyti zeravej platnicky tak to sice olutuje ale uz nikdy viac nespravi,pokial neni masochista.Chyby cloveka mozu aj posunut dopredu,sam som ich v minulosti spravil mrte ale teraz som si ich vedomy a snazim sa ich nezopakovat.Ksakru,to som zasiel asi uz az do moc duchaplnych sfer,no neva
.A k teme...v sucastnosti mi je najviac luto asi toho ze sa mi uz nechcelo v noci svhovat auto a nejaky ozraty ch*j mi ho poskriabal

-
midnight_man
Guru
-
mr_margera
Medium Professional