Lutujem ze som to nespravil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ľutujem ze som siel na tu strednú skolu co som teraz inač nič asi
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mulatt napísal:lebo vacsinou sa lutuje ked sa urobi nejaka chyba..tym padom ked si nikdy nic neolutoval nikdy si neurobil chybu a ja som uvedomeny :)
sak kazdy robi chyby ale este som nic take hrozne neurobil zeby som to do konca zivota lutoval :roll: drobne chyby co robi kazdy tak na tie uz potom nemyslim ved preco by sa mal clovek denne zozierat pre kazdu kktinu?
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

ja ľutujem veľa vecí, ktoré som v minulosti spravil, či naopak nespravil. No na druhej strane niekedy som rád že som tie chyby urobil, keby že ich neurobím tak neviem že sú to chyby... Čo už ? život ide ďalej...
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

romulus2 napísal:Ja sa riadim jedným citátom, ktorý znie: Nikdy neľutuj to čo si urobil, pretože v tej chvíli si to tak chcel :) Takže asi tak. Určite je veľa vecí, ktoré by som urobil s dnešnými skúsenosťami a vedomosťami inak, ale žeby som niečo ľutoval - to určite nie.
Hmm ale mal som namysli nie co si urobil ale co si neurobil, premarnene sance atd.

Ja lutujem ze ked som bol mladsi tak som sa sice venoval basketbalu ale nikdy nie oficialne, myslim ze basketbal mohol byt moj zivot.

Dalej lutujem jednu situaciu, tiez ked som bol mladsi, kedy som isiel po ulici a jeden idiot zo skoly sa tam prave nachadzal a povedal mi nejaku nadavku a ja som mu vtedy iba nieco trapne odpovedal, lutujem ze som sa vtedy donho nepustil a uz vtedy mu nerozbil hubu.

Lutujem ze som sa do tohoto isteho cloveka nepustil aj neskor, ked som ho zase stretol v jednom podniku, mali sme asi jednovetovu vymenu nadaviek a tym to skoncilo, lutujem ze som vtedy nemal chut alebo odvahu alebo neviem co...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

ot: čo by ti to pomohlo kebyže mu tu hubu rozbiješ? Aháá dostal by si aj ty ešte viac :)
K téme: Za môj krátky život zatiaľ nič. A snáď ani nebudem :)
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Gepid napísal:ot: čo by ti to pomohlo kebyže mu tu hubu rozbiješ? Aháá dostal by si aj ty ešte viac :)
K téme: Za môj krátky život zatiaľ nič. A snáď ani nebudem :)
Co by mi to pomohlo? Netvaril by sa jak najvacsi pan a vyhybal by sa konfrontacii so mnou a mal by som od jeho debilneho ksychtu pokoj, a tomu zvyraznenemu som nepochopil, preco by som mal dostat a to "este viac" neviem ako myslis.

Nepochop ma zle, ja mam ludi v pi*i a nestaram sa do druhych ale to iste ocakam aj od nich ze sa nebudu starat do mna, ale kazdy pozna notorickych cavov ktory si musia dokazovat aki su doleziti a takim treba dat najavo co si o nich myslis (ked to inak nejde tak fyzickou konfrontaciou) inak sa budu citit stale jak pani.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ľutujem veci, na ktoré som mal príležitosť, ale neurobil som, ale neľutujem veci, ktoré som urobil, aj keď som sa na nich strašne popálil...... týka sa to hlavne vzťahov.

;)
žeby? napísal:Dalej lutujem jednu situaciu, tiez ked som bol mladsi, kedy som isiel po ulici a jeden idiot zo skoly sa tam prave nachadzal a povedal mi nejaku nadavku a ja som mu vtedy iba nieco trapne odpovedal, lutujem ze som sa vtedy donho nepustil a uz vtedy mu nerozbil hubu.........................
Pevne verím, že až dospeješ, tak to ľutovať už nebudeš.. ;)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ľutujem, že som si nevypýtal kontakt na jedno dievča, s ktorým sme spolu fajne pokecali na koncerte.. Bola neuveriteľná. Teraz už ale zbytočne plakať nad rozliatym mliekom, ideme ďalej. Každá chyba, ktorú by som mal ľutovať, mi dala niečo do života, čiže vlastne ju ani neľutujem.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Doteraz vo vztahoch lutujem dve veci. Tie sem napisem mozno inokedy.
Tretou vecou je, ze som tiez v detstve nerozbil par smejdom chrapiny. Teraz, po 5 rokoch by som mal od nich svaty pokoj.
Stvrta vec - tiez som ani len neoslovil jedno chutne dievca na koncerte. Ked si spomeniem ako na mna pozerala... :oops:
Lutujem, ze som nesiel na konkurz na zahranicnu prax. Este teraz by som bol na Rodose. Od maja.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Ja nelutujem :wink: ak by som dane chyby nespraivl nevedel by som sa na nich poucit, a ako sa hovori - clovek 2x tu istu chybu nespravi, tak mozno sa prave tym ze som schybil dnes vyhnem chybam buducim :wink:
Prave preto nelutujem co som spravil, okrem toho, "vsetko zle je na nieco dobre" a naopak to plati taktiez.. takze:
1. "Lutujem" ze som svoje dievca spoznal s (byvalym?) najlepsim priatelom, ak by som to nespravil, nemusel som sa tolko natrapit a naziarlit, hold, niekedy sa vam priatelia proste otocia chrbtom...
ALE, preco toho nelutujem?..
- Dievca ho odmietlo, prve +... mne ked niekto bude denno denne hovorit slova "Lubim ta" tak mi to bude prd platne, az ked svoje tvrdenie podlozi realnymi faktami, tak vtedy si naozaj uvedomim o co sa jedna :wink:
- Nepotrebujem priatelov co dokazu podrazit nohy, tym ze som prisiel o najlepsieho priatela som sa aj poucil na zivote, rozdelovat priatelov na tych ktorym mozem naozaj verit a na "fiktivnych" priatelov... ktory sa len tvaria tak ze mi doakzu kedykolvek pomoct... takeho priatela ktory dokaze nohy podrazit kamosom, takeho fakt nepotrebujem... aj ked nas rozdelila jedna "zenska"... v skutocnosti to bolo dobre :)

a ako videt... prave preto toho nelutujem, tym ze som sa spalil teraz, sa nespalim dobuducnosti...
(dufam ze ak to jeden z nich cita sa nenahneva ;-) stejne nikdo nevie o koho sa jedna...)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja si nemyslím, žeby sme mali ľutovať naše rozhodnutia, ktoré sme v minulosti učinili. Pretože v tej dobe sa nám to zdalo ako to najrozumnejšie riešenie a podľa toho sme konali. To že s odstupom času to vidíme inak, to sa stáva. Ale už sa to nezmení, nie je dobré strácať čas rozmýšlaním nad tým.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ze som nepre... nepomiloval matikarku na strednej v kabinete, ked bola prilezitost :aasmile10: :dedko:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ľutujem ťa k6, že si bol vtedy taký srab a nepomiloval matikárku :D

Ľutujem, že som neostal v zahraničí a radšej som šiel domov a našiel si prácu tu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vela veci som mohol urobit inac a lepsie, ale nelutujem nic- to je proste zivot.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

ľutujem strašne veľa vecí... ale nie dlho, proste si poviem a?... tak na budúce! a život ide dalej... sám seba netreba ale ľutovať, to som sa už naučil!! 8)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nič také zásadne čo som spravil neľutujem, samozrejme si niekedy človek povie, že hento mohol spraviť tak a hento onak, inak vyriešiť situáciu, ale to sú maličkosti.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Lutujem ze som pred 8-9 mesiacmi neovladol sam seba (nie nepodviedol som ) a tym padol prisiel o svoju lasku ..ktoru lubim dodnes hmm...
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ako sa hovori po vojne je každý generál :P Davam zapravdu tym co to hovorili predomnou,mozte lutovat chyby ktore ste spravili ale zaroven byt aj za ne vdacny.Mozno jeden blby priklad :) -pokial sa niekto chyti zeravej platnicky tak to sice olutuje ale uz nikdy viac nespravi,pokial neni masochista.Chyby cloveka mozu aj posunut dopredu,sam som ich v minulosti spravil mrte ale teraz som si ich vedomy a snazim sa ich nezopakovat.Ksakru,to som zasiel asi uz az do moc duchaplnych sfer,no neva :-D.A k teme...v sucastnosti mi je najviac luto asi toho ze sa mi uz nechcelo v noci svhovat auto a nejaky ozraty ch*j mi ho poskriabal :evil: :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ver či never, ja poznám aj takých "masochistov". (samozrejme myslené k téme)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Ja ľutujem za svoj život celkom dosť vecí. Niektoré ma serú viac, iné menej, ale sám si za to môžem.
Napísať odpoveď