eepershing napísal:a vies vobec carvovy obluk? na?:D naco ti carvy ked zametas:D
LYZE
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hm mne povedal, ze jednoznacne tie dlhsie, lebo na tych kratkych by som to mal onicompershing napísal:tak to je tak ze sa polozis na hrany a toci ta to samo..to je podstata carvingu
//este ktym lyziam, zober si tie ktore chces: podla toho:
ci chces mat lepsiu stabilitu
alebo chces mat lepsiu obratnost
pleties hrusky s jablkami ...Smarton napísal:To je pravda, lenze to co si napisal sa nastavuje na viazani, cize ak si budes davat robit viazanie na tvoje lyziarky, tak by sa ta mali pytat na tvoju vahu, vysku a skill. Takze na toto by som pri vybere nebral az tak velmi na vedomieak su na oboch good viazania.
co by si mal o nicom?? nechapem ..Tomasd napísal:hm mne povedal, ze jednoznacne tie dlhsie, lebo na tych kratkych by som to mal onicom
chces rychlost a stabilitu alebo obratnost a technicke lyzovanie(zakrutky alias kristianky) lol sa rozhodni ...
//co budes robit v zavaznejsich situaciach ked sa pri tomto nevies rozhodnut
nastavenie viazania je jedna vec, vyber lyzi druha vec ... ja som hovoril o vybere lyzi, ty o viazani => ja som tvoj vyrok, ze viazanie sa nastavuje podla hmotnosti a "skillu" nepoprel, ale tvrdil som, ze pri vybere lyzi (respektive pri vybere dlzky lyzi) zohrava velku rolu hmotnost (nevravim, ze vyska vobec, ale ma mensie percentualne zastupenie) lyziara a jeho "skill" & rozmery lyze - sirka paty a sirka spicky, t.j. - ak si vyberies nejake lyze (napriklad, ktore sa ti paciaSmarton napísal:No tak mi to prosim vysvetli
jasne chapeme sasmejo napísal:nastavenie viazania je jedna vec, vyber lyzi druha vec ... ja som hovoril o vybere lyzi, ty o viazani => ja som tvoj vyrok, ze viazanie sa nastavuje podla hmotnosti a "skillu" nepoprel, ale tvrdil som, ze pri vybere lyzi (respektive pri vybere dlzky lyzi) zohrava velku rolu hmotnost (nevravim, ze vyska vobec, ale ma mensie percentualne zastupenie) lyziara a jeho "skill" & rozmery lyze - sirka paty a sirka spicky, t.j. - ak si vyberies nejake lyze (napriklad, ktore sa ti pacia), pojdes za nejakym odbornikom a on ti na zaklade tvojej hmotnosti, lyziarskych schopnosti a rozmerov lyze odporuci nejaku dlzku z daneho modelu ... dufam, ze sme sa pochopili