erytrocyt napísal:No takže sa k tomu vyjadrím aj ja. Ten spomínaný moderátor som ja.
Náš Dieg0 sa zasa vyplakával nad tým, že sa mu niekto do karmy nepodpísal, tak som mu tam dal jednu mínus, napísal som mu prečo a podpísal som sa. Zrejme to bola chyba. Keď sa človek pod mínus nepodpíše, považujeme ho za zbabelca, že áno? Ak sa podpíše, je to tu. A náš Dieg0 plače, otravuje prostredníctvom SS.
Vyslovene som ho požiadal, aby ma neotravoval svojimi nezmyselnými výlevmi o tom, aký som zlý, a pod. Požiadal som ho o to, aby mi už viac súkromné správy, pokiaľ nejde o vec ohľadom problému na fóre, neposielal.
Čo sa týka karmy - bohužiaľ pre neho mám prístup k jeho karme a komentárom v nej. Je to karmový onanista o tom ani nebudem diskutovať.
Poslal. Výsledok? Sľúbenú basu mu nedám, to nebude mať efekt. Ale bloknutú možnosť posielania SS už má.
O tom že tento chlapec je problémový už vedia viacerí. Ešte pár takýchto excesov a vážne oprášim bantron.
A čo sa týka úvodu tejto témy...
Áno mám právo vyjadriť svoj názor na teba. Keď ty máš právo a tú drzosť mne nadávať do deciek a pod. tak čo čakáš?
Napísal som mu, ak mi pošle ešte jednu súkromnú správu ktorá nesúvisí s fórom, dostane 3 dni natvrdo, nie ban. Chlapec si mýli dojmy s pojmamy. Ale basu nedostane, mám preň niečo lepšie...
Po prve ... erytro ... zase si si to prikraslil.Si moderator uveri ti viac ludi z vedenia.Ze sa vobec nehanbis.Dospely clovek a takto ... byt na tvojom mieste by som sa hanbil mas asi o 8 rokov viac ako ja ale na rozume to nevidno
Po druhe, ked sa clovek podpise je to v pohode, pokial neda karmu za to ze diego napise svoj nazor a su v nom jasne antipatie voci mne, co spravis tym ze mi zakazes SS?Akurat z toho (keby som bol hlupak) by bol zase iba bordel na fore kvoli tomu ze sa nemam ako dohodnut s ludmi ... mam rozbehnutu debatu s krupicom ohladom cigariet ale samozrejme mu nemozem odpisat lebo nejaky mily clovek mi to zakazal ze erytro?
Po tretie, odvolavas sa na to ze som vraj psychicky naruseny

.Uz si s tym trapny.Ak si kukal prison break : Kazdy raz odboci na nespravnu cestu ... skor ci neskor ... zamysli sa nad sebou
Po stvrte, pokial viem nepovedal si mi "prosim ta neposielaj mi SS obtazujes ma tym dobre?" povedal si mi "ešte jedna súkromná správa, ktorá nesúvisí s fórom, dostaneš trest. Tri dni väznice natvrdo a proste sa nebavím".
Rozumel si čo som ti teraz napísal? Tvojej chorej hlave to došlo? Alebo ešte nie?"
Povazujes toto za rozumne konanie?Ja povazujem toto za konanie 15 rocneho sopliaka
Po piate, karmovy onanista som mozno pre teba lebo som vytiahol temu proti tebe, ako vravim mal som aj sutaz kolko dostanem K-.Moze potvrdit viacej ludi
A po posledne, nenadavam ti do deciek, vidim to tak,citim to, vezmi si holubara ... pisal ti rozumne argumenty aj tak si ho posielal do pekla.Preco?Lebo si nezniesol rozumnu rec.Keby si nemal na tomto fore ziadne prava si bezbranny lebo slovami sa ohanat nevies a nemas rozumne priciny,dovody.
Ale sranda je ze na fore sa tvaris ako "spravodlivy pan" ale do SS mi v pohode povies cokolvek co potom zase vo fore prekrutis.TOto je u mna jednanie decka.Nieje to v ziadnom pripade urazka.Je to fakt
Pred napisanim tohto prispevku som envidel hojkove vyjadrenie.A konecne sme prisli na to co je erytro zac.Vsak chlapce?

.Konecne niekto kto zdiela moj nazor