proste ser na to (ňu)Tempus7 napísal:Mladá sprostá a pošahaná
S týmto niet pomoci, bud budeš mať toľko trpezlivosti a počkáš kým z toho vyrastie, pri čom dosť záleží od tvojej psychickej odolnosti, lebo je tu pravdepodobnosť fyzického napadnutia z tvojej strany... ( ona ako silný stimulant nepričetnosti)
No to správne riešenie tu už bolo nespočetne veľa krát spomínané, takže pokiaľ ti máme naozaj pomôcť naše odporúčania neignoruj !
Dúfam že to neznelo až príliš ironicky
Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
-
midnight_man
Guru
-
qwerty-xyz
Re: Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
a nefici ona na niecom nahodou? nema pomyleny paralen s extazou? alebo nemaju doma casto hubovu polievku z neznamych hub? nepicha si nic? Lebo holka je ocividne slahnuta a nevie co so sebou, to je bud ked je nevyjasena este v puberte alebo kvalitne zdrogovana nejakym kokainom alebo podobnym frasom.skazatoN napísal:Ahoj , chodim s jednym dievcatom mesiac aj sme sa spoznali uz predtym skor , no problem je v tom ze ona sa sprava fakt divne , neviem to presne nazvat no ako keby bola totalne drbnute sibnute tela, dam sem priklady : chcem sa s nou ist bozkavat , tak si sadneme na lavicku a ona si zacne vyberat mobil a pozera si hodiny , potom sa na nu pozrem ona sa zacne smiat vytiahne vreckovku vysmrka sa , potom ju zasa idem pobozkat zacne sa smiat a tak zostanem taky ze co ti je , potom ze nic len mi sibe a sa smeje proste uplne ako nechapem ci je postihnuta ci co ?!?! potom toto robi furt , jednoducho uz mam chut jej povedat nech ide do **** ale proste mne sa paci lenze sa sprava ako retardovana , kazdy sa jej posmieva a jej to vobec nevadi , proste a ked uz sa bozkavame tak sa najprv stale smeje a nemozem ju bozkavat pri tom a mne to proste no ako by ste sa pri tom asi citili ? mne to totalne skazi chut a mam az slzy v ociach ale ona sa veselo zabava dalej , a potom ked uz sa ukludni tak stale ked idu ludia ona si zacne davat kapucnu na hlavu a schovavat sa aby ju nevideli, potom sa prestane hned bozkavat a pocka kym vsetci odidu a vyhovara sa na to furt niekam pozera, a stale mi pise ako strasne ma lubi a nehanbi sa za mna a chce byt so mnou navzdy , ale ked vidim ako sa chova vonku ... je toto normalne spravanie ze sa chova ako 9 rocna ? preco jej tak hrabe a co si vobec o tom myslite ona ma 16 a ja 17 , vzdy mam zuvku v ustach a tak a v nicom neni problem u mna ... a nas prvy bozk bol taky ze som ju k tomu nutil a ona musela odpocitavat 5.4.3.2.1 a az potom , a to pocitala asi 50x az potom to islo a jednoducho sa vzdy chova ako z ustavu , napriklad ideme drzime sa za ruky a ona neviem ci je vazne taka krava ale ona narazi proste do zastavky a zacne sa chichotat a mysli si ze je to neviem jake vtipne pritom sa smejem len na tom ze je chora **** , ma tento vztah zmysel ci ako poradte co si o tomto vsetkom myslite ja som uplne zufaly(( je to moje prve dievca a chcel by som aby sa spravala normalne , lebo niekedy to aspon na par minut funguje super ale toto sa neda odpustit proste ;((((
Presne tak
, chalan pisal ze chce byt rapperkou, s8terkou a to podstatne FETACKOU!!! si si isty ze nefetuje? lebo jej priznaky su zjavne dotozne s fetovanim toulvenu (ci ako sa to pise) , ma proste vygumovano-deravy mozog a ak sa s nou nerozides skoncis ako ona
suchate si organy
ja skapem
gangy ty pi*a, nie si sam, ja som si prave oje*** cely notebook kofolou a tycinkami

dufam, ze chlapec je bohaty
gangyho kozenny gauc a moj notebook je uz taktiez znehodnoteny.
dufam, ze chlapec je bohaty
Tiež som raz natrafil na jednu strelenú. Mal som 13, ona tiež. Furt nosila von aj kamošku a nikdy sme nešli samy, povedala mi že bozkávať sa možme až po určitom čase vzťahu, ale vravela mi že ma lúbi. No celý čas sa s kamoškou rehotali. A nakoniec sme išli von, prišiel som na miesto stretka a že idem az ňou že pozdravím ju aj kamošku a oni išli ďalej ako keby som neexistoval. Myslel som si že najprv si robí prdel, aj som za ňou dobehol že možno si ma nevšimla a celý čas nič. Tak som sa zobral a cez celú BA som sa trepal naspäť domov. Keď som bol pri dome tak mi zavolala že sa ospravedlňuje že to bol blbý žart či neprídem naspäť do Petržalky. Ja som jej povedal "Máš pravdu bol to naozaj blbý žart a nie, naspäť už neprídem." Hodil som ju do ignoru a úplne sa na ňu vysral.
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Budem hnusnymirak2 napísal:ma 16 rokov a teraz je v mode byt strelena...lenze ona je trochu prilis...ak mas doma nieco tvrde, skus jej dat masaznu kuru s tym tvrdym po hlave..mozno pomoze
a co baba prechadza tazkou oneskorenou pubertou a narovinu jej povedz nech sa ukludni ak nie tak ju posli kade lahsie
-
Old Dirty Bastard
Guru
Som zabudol na toto forum uz
no to som ju uz davno poslal do riti , asi tak zaciatkom meteorologickej jari ma to uz prestalo bavit =) viem ze som jej povedal ze je divna a ze uz sa roztopil sneh a musim skejtovat . ale uz som z toho vyrastol, zeny su pre teplosov co sa spravaju ako zeny same , stale len tie teple recicky ako "zwatQo , cukliceQ ..." ako azet pi*e typicke !
koniec pribehu 
njn ono je to u pubertiakov teraz dost v mode, przniť slovenčinu.Namiesto v sa používa w, namiesto ch x, namiesto š sh,atď...proste deti, ktoré vyrástli na pokeci...ale toto je tošku OT užskazatoN napísal:co sa spravaju ako zeny same , stale len tie teple recicky ako "zwatQo , cukliceQ ..." ako azet pi*e typicke !koniec pribehu
-
17
Light Professional
Re: Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
Žeby si jej to povedal na rovinu, že si s tým nespokojný (ako sa správa)?