Boze to su ubohi tatari...Tomasito napísal:http://danilov.blog.sme.sk/c/132153/Zel ... plexy.html
Madari nas zachrania!
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
moj komentar k predmetnemu videu na utube bol pre zmenu zmazany. raz darmo, madarom pravda dvakrat nevonia! 
Genetic structure in relation to the history of Hungarian ethnic groups
Genetic structure in relation to the history of Hungarian ethnic groups
Madaroni si nejako zastavaju Kosovo, asi v tom vidia velku prilezitost do buducna...SMK: Čaplovič by mal kvôli Drogovu odstúpiť
Vicepremiér Dušan Čaplovič by mal zvážiť zotrvanie vo funkcii. Vyzvala ho k tomu Strana maďarskej koalície pre jeho stredajšie vyjadrenia v relácii TV JOJ De facto. V súvislosti s jednostranným vyhlásením nezávislosti Kosova uviedol, že bolo porušené medzinárodné právo a vznikol precedens a Kosovo nazval Drogovom.
Takéto vyjadrenie považuje SMK za neprijateľné a podpredseda vlády demokratickej krajiny za žiadnych okolností nesmie použiť takéto slová.
SMK považuje za diletantské aj vyjadrenia podpredsedu vlády Čaploviča v označení národných spoločenstiev termínom "národná menšina". Čaplovič aj týmto svojím vyjadrením dokázal, že nie je hoden zastávať post podpredsedu vlády, uvádza sa v tlačovej správe.
Zdroj: SITA
-
Začiatok Konca
Professional
Hej,ale chlapci tým vytvárajú vlnu nevôle..a potom je to tak,že zase tí najhorší budeme my...a k tomu blogu nemám slov..fakt,škoda sa vyjadrovať,lebo by som zase len hrešil
..Vieš,keď sa niekto nevie dostať do vlády,tak na seba musí upozorňovať inými,úbohými spôsobmi..ako je napr. toto,osočovanie a hanobenie národa,atď zo strany maďarských politikov,maďarských občanov..a všetkej maďarskej ******... 
Dnes rano som na STV 2 nahodou zachytil relaciu Madarsky magazin, ktora je v madarskom jazyku so slovenskymi titulkami. Rieseny bol problem skol, kde sa madarsky ucitelia ale aj iny hrdy madari stazovali na nedostatocnu vyucbu madarskeho jazyku ktory podla nich neni dost casto vyucujucim predmetom a naopak slovencina casovo pokryva vacsiu cast vyucby. Jeden zjavne velmi "inteligentny" madarsky sovinista (bohuzial neviem jeho meno) tvrdil ze slovencina by sa mala na madarskych skolach vyucovat ako druhotny ba dokonca ako cudzi jazyk. Asi je tazko pochopitelne ako je mozne ze verejnopravna STV ktora je platena z koncesionarskych poplatkov, ktore su uz okrem ineho povinne kedze su zaratane do platby elektriny, odvisielaju takuto relaciu kde huckaju madarov aby boli este viac nespokojny so situaciou a viac si uvedomovali ze su madarmi. Inymi slovami STV viac prebudza madarskeho narodneho ducha ako toho slovenskeho.
enter00. Ano, ja viem pojdem s ostynymi v dave dam si pasku cez oci a nebudem sa divat co sa okolo mna deje. Este si zabudol, okrem toho, ze ma urazas, ze som menej inteligentny (neviem o tom ze by som tu na fore zverejnoval svoje IQ), mi povedat ze som xenofob, rasista ultranacionalista a neviem co este aha prepac fasista....
Samozrejme, ale najvacsiu cast platicov tvoria slovaci a ta relacia bola vyslovene promadarska co sa moze rovnat protislovenska.brm napísal:kali520.. ale tie koncesionárske poplatky platia aj maďari, takže..... Možno keby bol zákon, že koncesionárske poplatky budú platiť iba slováci (tj. ľudia slovenskej národnosti), tak také názory by tam asi naozaj nemali patriť.
![]()
Kedze uz STV odviseila nejaku madarsku relaciu tak nech sa zapodieva problematikov Madarska.
A to ze platicmi su aj madari tak ich to neopravnuje odvysielat relaciu ktora kritizuje slovensky skolsky system a potom tam davali navrhy aby sa slovencina, na madarskych skolach na slovensku vyucovala ako cudzi jazyk.
prave pre TOTO ja STV nepozeramkali520 napísal:Dnes rano som na STV 2 nahodou zachytil relaciu Madarsky magazin, ktora je v madarskom jazyku so slovenskymi titulkami. Rieseny bol problem skol, kde sa madarsky ucitelia ale aj iny hrdy madari stazovali na nedostatocnu vyucbu madarskeho jazyku ktory podla nich neni dost casto vyucujucim predmetom a naopak slovencina casovo pokryva vacsiu cast vyucby. Jeden zjavne velmi "inteligentny" madarsky sovinista (bohuzial neviem jeho meno) tvrdil ze slovencina by sa mala na madarskych skolach vyucovat ako druhotny ba dokonca ako cudzi jazyk. Asi je tazko pochopitelne ako je mozne ze verejnopravna STV ktora je platena z koncesionarskych poplatkov, ktore su uz okrem ineho povinne kedze su zaratane do platby elektriny, odvisielaju takuto relaciu kde huckaju madarov aby boli este viac nespokojny so situaciou a viac si uvedomovali ze su madarmi. Inymi slovami STV viac prebudza madarskeho narodneho ducha ako toho slovenskeho.
-
Začiatok Konca
Professional
Niako..A áno,nech tam vyspevujú Slovenskú hymnu..nech myšlienky maďarského magazínu sú pro Slovenské,keď chcú,tak aj v tej maďarčine(ale aj tak by bolo lepšie tam dať len maďarské titulky)..obmädzovať ich nebudeme,pretože po maďarsky sa tam hovoriť bude..myšlienky by podľa mňa mali byť aj trochu propagantistické,tak aby zjednocovali Slovenský národ,nie ho rozbíjali a prikladali drevo do ohňa..brm napísal:A čo čakáš od relácie určenej pre maďarov? Že tam budú vyspevovať slovenskú hymnu?
Inak ako môže normálny slovák pozerať túto reláciu?
Kali,keď to chceš zobrať tak,tak všetci obyvatelia na Slovenskom území sú v podstate Slováci..aj keď to beriem len z principiálneho hľadiska,lebo všetci vieme,ako to skutočne je..kali520 napísal:Samozrejme, ale najvacsiu cast platicov tvoria slovaci a ta relacia bola vyslovene promadarska co sa moze rovnat protislovenska.
Kedze uz STV odviseila nejaku madarsku relaciu tak nech sa zapodieva problematikov Madarska.
A to ze platicmi su aj madari tak ich to neopravnuje odvysielat relaciu ktora kritizuje slovensky skolsky system a potom tam davali navrhy aby sa slovencina, na madarskych skolach na slovensku vyucovala ako cudzi jazyk.
To Sheep a takto si to povedia viacerí a z STV bude MTV
Ako rozbíjajú slovenský národ? Veď slovenský národ je voči ním jednotný.. tj. majú voči ním odpor.ZitePunkom napísal:myšlienky by podľa mňa mali byť aj trochu propagantistické,tak aby zjednocovali Slovenský národ,nie ho rozbíjali a prikladali drevo do ohňa..
Inak podľa mňa jediné seriózne riešenie problému južného slovenska je, aby sa tam masovo začali sťahovať slováci a začali tam masovo rodiť slovákov.. inak tam bude druhé kosovo..
No mladých ľudí to určite poteší, že tam budú mať hudobný kanál.. určite sa zvýši sledovanosť.ZitePunkom napísal:To Sheep a takto si to povedia viacerí a z STV bude MTV
brm napísal:A čo čakáš od relácie určenej pre maďarov? Že tam budú vyspevovať slovenskú hymnu?
Kali520 napísal:Kedze uz STV odviseila nejaku madarsku relaciu tak nech sa zapodieva problematikov Madarska.
Co sa tyka riesenia madarskeho problemu tak si myslim ze to je este komplikovanejsie ako u ciganov a to z dvovodu ze madari su jeden z najhrdsich narodov (vychadzam aj z osobnych skusenosti).kali520 napísal:odvisielaju takuto relaciu kde huckaju madarov aby boli este viac nespokojny so situaciou a viac si uvedomovali ze su madarmi.
Urcite v prvom rade by sa mala zrusit SMK, a osobne by som zrusil aj madarske skoly, v ktorych nevidim vobec ziaden pozitivny dvovod ich existencie pre slovensko.
No neviem, prečo by mala slovákov s maďarskou národnosťou trápiť problematika Maďarska.
Nie som na strane maďarov, nedržím s nimi, ale takéto opatrenia v dnešnom svete nie sú najlepším riešením.. a najviac by sme nakoniec trpeli my, slováci.
Nemá to pozitívum pre slovenský národ, ale pre Slovensko (ktorého súčasťou sú ľudia slovenskej, maďarskej a inej národnosti) to pozitívum má. A ZitePunkom písal o prikladaní dreva do ohňa zo strany maďarov.. nie je toto prikladanie dreva do ohňa zo strany slovákov?kali520 napísal:Urcite v prvom rade by sa mala zrusit SMK, a osobne by som zrusil aj madarske skoly, v ktorych nevidim vobec ziaden pozitivny dvovod ich existencie pre slovensko.
Nie som na strane maďarov, nedržím s nimi, ale takéto opatrenia v dnešnom svete nie sú najlepším riešením.. a najviac by sme nakoniec trpeli my, slováci.
Ja neviem ako moze byt niekto s madarskou narodnostou slovak, hadam si chcel povedat Madar ktory je obcanom SR.brm napísal:No neviem, prečo by mala slovákov s maďarskou národnosťou trápiť problematika Maďarska.
A kedze su Madari tak by ich to snad asi malo zaujimat, a od verejnopravnej televizie by to bolo urcite mudrejsie ako davat priestor nespokojnym madarom ktori kritizuju statny system, ze im nedava priestor na sirsiu vyucbu ich jazyka a naopak uprednostnuje ten slovensky.
No vsak ved prave.brm napísal:Nemá to pozitívum pre slovenský národ, ale pre Slovensko (ktorého súčasťou sú ľudia slovenskej, maďarskej a inej národnosti) to pozitívum má.
Pisal som ako by sa mala riesit madarska problematika a zrejme bez prikladania dreva to ohna by to asi nejslo lebo problem madarov prameni v tom, ze oni sa jednoducho nechu asimilovat.brm napísal:A ZitePunkom písal o prikladaní dreva do ohňa zo strany maďarov.. nie je toto prikladanie dreva do ohňa zo strany slovákov?
Na nasom uzami boli aj ine narody napr nemci v 13 st. pri velkej nemeckej kolonizacii a nie v malom pocte a oni dokonale splynuli s obyvatlstvom a teraz tu nemas takmer ziadneho Nemca.
Len ti madari si tu stale zachovavaju svoju identitu a mi ich este v tom aj podporujeme napr takym Madarskym magazinom.
-
Začiatok Konca
Professional
Kali,nech majú ten svoj maďarský magazín..ale raz do týždňa pol hodinu s maďarskými tituklami a a Slovenským zvukom..kali520 napísal:Len ti madari si tu stale zachovavaju svoju identitu a mi ich este v tom aj podporujeme napr takym Madarskym magazinom.
Nech existujú maďarské školy..ale také,že bude Slovenčina povinná a maďarčina bude nepovinný jazyk,z kt.ak budú chcieť,môžu ísť maturovať,ale budú to mať,ako piaty predmet..Diskriminujeme ich?..je to slobodná voľba a určitá forma demokracie..ak chceš,ber,ak nechceš,máš smolu..kali520 napísal:A kedze su Madari tak by ich to snad asi malo zaujimat, a od verejnopravnej televizie by to bolo urcite mudrejsie ako davat priestor nespokojnym madarom ktori kritizuju statny system, ze im nedava priestor na sirsiu vyucbu ich jazyka a naopak uprednostnuje ten slovensky.
Toto je starsie, ale nevadi..

Pred nedávnom prebehla tlačou správa o odhalení sochy húnskeho náčelníka Attilu v nejakej dedine na južnom Slovensku. Nuž, na vztyčovanie sôch násilníkom a tyranom na našom juhu sme si už pomaly začali zvykať a nijako nás to neprekvapilo, pretože poznáme spôsob myslenia našich južných susedov, z ktorých aspoň časť duchovne trčí kdesi na ázijských stepiach. Prekvapujúce a priamo smiešne bolo však vyhlásenie Pála Csákyho, ktorý sa samozrejme odhalenia sochy násilníka, ktorého súčasníci pokrstili na Boží bič, zúčastnil. Podľa neho mal Attila svoju víziu zjednotenej Európy a dnes napĺňame jeho odkaz nie násilím a zbraňami, ale mierovou cestou. Nuž, čo k tomu dodať, azda len to, že za chvíľu možno postavíme sochu Džingischánovi, veď aj on mal svoj sen o zjednotení a to nielen Európy, ale celej Euroázie.
P.S. Na podujatí si účastníci mohli zakúpiť v replike húnskej jurty skutočne „hodnotnú historickú literatúru“. Napríklad o stopách prítomnosti starých Maďarov v Severnej Amerike.