brm napísal:No neviem, prečo by mala slovákov s maďarskou národnosťou trápiť problematika Maďarska.
Ja neviem ako moze byt niekto s madarskou narodnostou slovak, hadam si chcel povedat Madar ktory je obcanom SR.
A kedze su Madari tak by ich to snad asi malo zaujimat, a od verejnopravnej televizie by to bolo urcite mudrejsie ako davat priestor nespokojnym madarom ktori kritizuju statny system, ze im nedava priestor na sirsiu vyucbu ich jazyka a naopak uprednostnuje ten slovensky.
brm napísal:Nemá to pozitívum pre slovenský národ, ale pre Slovensko (ktorého súčasťou sú ľudia slovenskej, maďarskej a inej národnosti) to pozitívum má.
No vsak ved prave.
brm napísal:A ZitePunkom písal o prikladaní dreva do ohňa zo strany maďarov.. nie je toto prikladanie dreva do ohňa zo strany slovákov?
Pisal som ako by sa mala riesit madarska problematika a zrejme bez prikladania dreva to ohna by to asi nejslo lebo problem madarov prameni v tom, ze oni sa jednoducho nechu asimilovat.
Na nasom uzami boli aj ine narody napr nemci v 13 st. pri velkej nemeckej kolonizacii a nie v malom pocte a oni dokonale splynuli s obyvatlstvom a teraz tu nemas takmer ziadneho Nemca.
Len ti madari si tu stale zachovavaju svoju identitu a mi ich este v tom aj podporujeme napr takym Madarskym magazinom.