Ja si tuto hru stejne jako Mafii 1 hodlam koupit, nebo si ji prat pod stromecek v prosinci 08. Podle me hra bude mit ochranu typu Starforce a nehodlam cekat dalsich pul roku na crack!
hojko napísal:Enemy22: To je dobre, ty mas lepsie zdroje ako ludia z prostredia, ktori sa venuju recenziam a podobne. Pokial to bude oficialne, tak sa mozeme potom bavit, ale tvoje hlupe predpovede ci predpovede tvojich kamaratov su uplne zbytocne a nedoveryhodne.
Akože som ta nepochopil chlapče... no ale budiš... si troška prehladaj web najdi si dačo o mafii 2 a potom kecaj. Len si ma zbytočne naje*al. btw. chlapik menom Soviet tu už dal aj dajaký odkaz kde si to možes overiť. Takže nabuduce najprv overim a potom kecam... COMPRENDE???!!! boha
CZ Dabing BUDE! Zdroj games.tiscali.cz:
Česká verze Mafie 2 BUDE, opět včetně dabingu, ujistili nás Illusion Softworks (a vyvrátili tak fámy z článků kompletně vycucaných z prstu).
b.o.b.i.k napísal:CZ Dabing BUDE! Zdroj games.tiscali.cz:
Česká verze Mafie 2 BUDE, opět včetně dabingu, ujistili nás Illusion Softworks (a vyvrátili tak fámy z článků kompletně vycucaných z prstu).
dik za post uz som si myslel ze Mafia 2 bude bez cestiny. Opat sa mam naco tesit...
b.o.b.i.k napísal:CZ Dabing BUDE! Zdroj games.tiscali.cz:
Ciboha som najprv myslel že si kecal ale máš pravdu. Som si to overil a naozaj bude mafia 2 CZ!!! kuafix ale dačo by mohli robiť s tými zmätkami zbytočne len zavádzajú s nepravdivými kravinamy... DPC!!!
Citacia zo stranky http://mafia.czech-games.net/ Včera jsem si jen tak pro zajímavost zahrál poslední misi Mafie, poté jsem pozoroval závěrečné video a došlo mi, že dva mafiáni, kteří zabijí Tommyho, jsou až podezřele podobní postavám z Mafia 2 Traileru. No posuďte sami
Podobaju, vsak na co by mali trafit cely den tym, aby vyrenderovali novu postavu ked mozu pouzit tuto, ci uz to bude ako normalna postava niekde na ulici alebo druha moznost je, ze sa rovnake postavy ocitnu aj v pokracovani hry.
to je uz krajsi trailer... vyzera to super.. tesim sa..
BTW co pise ze najlepsie je upovat v 320*240 rozliseni pre najvysiu kvalitu na youtube... je to kktina.. cim vyssie rozlisenie a viac kbps ma video ktore upujete na youtube tym bude na youtube krajsie vyzerat... len pre info