nordkapp_pb napísal:.... najskor citajte keby nebolo jasne o aku podskupinu obyvatelstva ide ...a potom hlasujte . !!! ...
.... MAFIAN za 135 SK .
...- sustakova suprava u cinana za bezkonkurencnych 99 SK vratane DPH
...- haircut ( uces ) ... dohola za 35 SK vratane DPH
...- telefon ... u hociktoreho operatora za skvelu a neprehliadnutelnu 1 SK ( slovom : JEDNU korunu Slovenskú ) ...
... este stale neviete o koho ide ? ... ale viete ... stretavate ICH denno denne ... ziju tu s nami ... su to ti typkovia ktorych opisem na vykonstruovanom priklade ...
Priklad .. ako spoznat ICH ... ??
... Idete si po ulici .. zrazu pocujete ohromny hlas ( nieco ako M.J. z Neverlandu ) , pozerate sa okolo seba ale nikoho nevidite ... zrazu vyjde spoza rohu ON ... mysli si ze cely vesmir sa toci okolo neho a preto huci do telefonu aby mu volajuci poslal tie eura na jeho ucet ... je obleceny v sustakovej suprave ... na krku ma specialne na zakazku vyrobenu retaz ( zvycajne na psa ) .... volnou rukou bud rozhadzuje vôkol seba alebo v nej zmoli penazenku ... ma holu hlavu ... Narazil do Vas ... okamzite konci hovor so slovami Feri pockaj , mam tu nejake nevybavene ucty .. a zacne do Vas skakat .... ze co si to dovolujete .. a ci nahodou nieje problem alebo nieco podobne ... ze zavola kamaratom ... alebo odkial JU chcete ? ... po 5 minutach ked vidi ze nema padne argumenty (narozdiel od Vas ) niekam naramne vola ... zrazu mu uprostred telefonatu zazvoni telefon ... on to vybavi ... a cumi na Vas este dalsie 2 min .. pokial pre neho nepride jeho osobny sofer na ohromnom aute znacky SKODA 105L .. pozor L naozaj znamena to iste ako na zapade cize LONG ( predlzena verzia ):-D .... nasadne a s piskajucimi gumami sa autiak vzdialuje za doprovodu zvukov zodpovedajucivh stavu a veku vozidla ....
... uz chapete ktori su to ?
.. tak hlasujte !
este si zabudol povedat ze su obklopeny 13 rocnymi dievcatkami, ktorymi nakecali bochvieco a su pre ne bohovia ,)
Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie
dudinko napísal:Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie
mas pravdu, ale slovo hip-hoper si nemal radsej spominat, lebo to je tvoj koniec, uz ta ukamenuju, uz sa tomu nevyhnes
hehe, takichto ludi nepochopim snad nikdy, s mobilom tipu odkupeni s dracika a pistolou na kapsle zo seba doticny struhaju kigov. chcu cloveka zmiast svojim sakom zo sekaca a okuliarmi ukradnutimi slepemu panovi, treba vytiahnut mobil a povedat mu, ze ked sa okamzite neotoci a neodkraca
zavolas policiu, vasci machri mu mozu vrazit pestou do oka.
a hlasovanie? hustýýýý ...smiech..
dudinko napísal:Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie
prave ze rodicom je ukradnute co robia tito "mafiani" ... ulica
na tejto teme sa docela dobre zabavam presne to sedi na mojho spoluziaka, doteraz som nevedela aky je on druh ale uz mi je vsetko jasne co ine s nimi, jedine smich a lutost
bývam v Senci a tuje ich plno:trištvrte z nich nosí buď čiernu moto...bundu od číňana za 199Sk alebo "džoking"značky POMA za bezkonkurenčných 159Sk tiež od číňana a nosia sa jak keby boli 50cent alebo 2pac.