Makeup
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Makeup
U Black-Metalistov je to normálna záležitosťModel napísal:Co poviete na to ked chalan pouziva makeup????Uz som sa stretol s takymi chalanmi a pre mna uz je to o moooc co vi nato?
-
Andi_Cibula
Addict
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
-
spesko
Expert
malujete sa ? ( CHLAPCI )
noo takze len tak ma napadlo ci sa aj chlapci maluju, alebo na nejaky ten je.bacik ci si daju make-up... alebo spiralu ci si davate... prostte len tak ma to napadlo lebo dnes som bol u kamaratky a kecali sme a potom ze mi da spiralu ze jak to bude vyzerat a ja ze dobre
tak mi dala aj vlasy spravila podla svojho aaa celkom pekne to vyzera
normalne sa mi to zapacilo
nevidno to fest ale z blizsia to vidno.. lenze keby som tak prisiel domov tak jak by mi foter strelil tak by bolo po riasenke
taze tak no 
nesom chory na hlavu ale ze vraj chalpci si to davaju ... tak mi napiste Vas nazor na nieco take... dikes
nesom chory na hlavu ale ze vraj chalpci si to davaju ... tak mi napiste Vas nazor na nieco take... dikes
-
peterkozel
Medium Professional
-
vendo
Guru
Brblat sa denno-denne neakou somarinou je absolutne chore. Mne to dokonca vadi aj na zenach, ked sa stale s niecim takym obhadzuju. Nepoviem z casu na cas a pri neakych prilezitostiach ale denno-denne? A toboz nie uz muzov, ved to je uplne chore. Maluju sa akurat taki zateplenci ako je teplomet Versace, kktko. Ja bych ho zmaloval, ale takym trojtyzdnovym, permanentnym, fialovo-zlto-bordovym makeupom.