Makeup vs. prirodzena krasa
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Pochopiteľne, každému (resp. väčšine) sa asi viac páči "prirodzene krásna" žena, teda bez yottagramov make-upu...
Ale ak sa niekto bez toho cíti zle, pridáva mu to na sebavedomí, tak prosím... o to viac si cením to, keď zistím, že žena vyzerá rovnako dobre aj nenalíčená...
Na druhej strane, žena s kvalitným makeupom na dobrú príležitosť vie tiež zdvihnúť náladu...
Ale ak sa niekto bez toho cíti zle, pridáva mu to na sebavedomí, tak prosím... o to viac si cením to, keď zistím, že žena vyzerá rovnako dobre aj nenalíčená...
Na druhej strane, žena s kvalitným makeupom na dobrú príležitosť vie tiež zdvihnúť náladu...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Môžem hovoriť len za seba: Nie, to že sa mladucha namaľuje a vyzývavo oblečie vôbec nezaručuje, že jej venujem pohľad (ponevadž háby sa dajú kúpiť a nakresliť hocičo). A zvyčajne sa za takýmito "umelkyňami" (od prídavného mena "umelá") nezvyknem obzrieť.Alofok napísal:Takže sa radi obzriete za nejakou namalovanou kočkou v minisukni ale keď už si máte nejakú vybrať tak je to skôr nenamalovaná v nohaviciach?
Asi preto, lebo mám v hlave uloženú asociáciu, že k tejto kvázi "dokonalej" (ale koľko chýbalo, toľko sa domaľovalo
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Za každou 'dobre vyzerajúcou' ženou sa väčšina chlapov obzrie...v tom momente nemáš čas rozmýšľať nad množstvom použitého makeupu...Alofok napísal:Takže sa radi obzriete za nejakou namalovanou kočkou v minisukni ale keď už si máte nejakú vybrať tak je to skôr nenamalovaná v nohaviciach?
Ale nemôžem vravieť niečo o tom, ktorú by som si vybral....nejde o konkrétnu situáciu...
Len tvrdím, že uprednostňujem prirodzenú krásu, teda bez použitia prostriedkov, ktoré by peknú ženu spravili aj zo mňa...
Tým líčenie nijak neodsudzujem (jemné sa mi dosť páči), len niekedy to bije do očí a pokiaľ vidíš ženu bez toho, častokrát je namáhaný myokard...
*BtW: nohavice mám radšej ako sukne, dokážu lepšie vyformovať zadok
To Alofok : Odkedy mam kocku tak sa po babach neobzeram vobec
A ani dovtedy som sa po nejakych zmalovanych neobzeral, nikdy som neletel na take zmalovane, to mi pride take umele a nasilu, viac sa mi pacili vzdy take prirodnejsie, to je take mile
a minisukne tiez na mna dojem nerobia, resp. robia, ale opacny, na mna je to prilis "odvazne".. Ak ma baba prehnanu minisuknu pripada mi ako, sorry za vyraz, ste*ka ( a casto aj opravnene
)
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som skor za tu prirodzenu krasu, aj ked aj to je individualne. No je tu rozdiel v tom, ze prijemne namalovanu si skor vsimnem. Jednoducho to oko viac uputa nieco vyraznejsie ako len hola tvar. Samozrejme tu centimetrovu vrstvu make-upu nemusim, ale ak dievcine jemne tiene, riasenka a linka pridaju na vyraznosti, nie som proti...
-
aughostino
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No každý ma svoj vkus. Z mojej strany to je tak, že príroda je príroda a len tak decentne
Na druhej strane, keď príroda nepridala veľa toho, tak si pomôže ináč
a keď to už preháňa aj tak, tak to je už otrasné. Ale najhoršie je, keď sa to preháňa a ešte do toho, že no fashion oblečenie tak to už je na mňa moc niekedy
. To radšej sa pozreť na chalana ako na nejakú babu