Makeup vs. prirodzena krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Spyx: No prave, tie co to nepotrebuju tak to proste nepotrebuju a tym zvysnym to ajtak nepomoze :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Linka na oci, lesk na pery a koniec.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

No ja lesk na perach nejak nemam rad.. Potom staci ze dam pusu a mam lepkave pery z lesku este polhodinu :smt078
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

Vacsina nazorov je tu proti makeupu.Jasne,make up nie je prirodzeny a tak,ale su dievcata, ktore si pomocou neho pripadaju krajsie. Tak im to neberte. Samozrejme,ze odtial potial, vela maku upu naozaj neprispieva, to beriem,ale v sucasnosti make up patri k zenam. Takze to vy ovplyvnit nemozete;)
jozinko
Light Star
Light Star

hmm a este navyse korm toho ze sa mi makeup nepaci, to si myslim, nie je zdrave, ve ta koza cez tu vrstvu nemoze dychat ( a ktovie co vsetko este to robi s kozou) takze minimalne ta pokozka si to po pra rokoch odnesie :?
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Jemné tiene okolo očí, lesk na pery. Nič viac - nič menej. :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pochopiteľne, každému (resp. väčšine) sa asi viac páči "prirodzene krásna" žena, teda bez yottagramov make-upu...
Ale ak sa niekto bez toho cíti zle, pridáva mu to na sebavedomí, tak prosím... o to viac si cením to, keď zistím, že žena vyzerá rovnako dobre aj nenalíčená...
Na druhej strane, žena s kvalitným makeupom na dobrú príležitosť vie tiež zdvihnúť náladu... :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nuž, keď sa nad tým tak zamyslím, tak niektorých žien bez make-upu by som sa zľakol, tak radšej nech sa zaň schovávajú :D .

Prirodzená krása však u mňa jednoznačne viac boduje.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Takže sa radi obzriete za nejakou namalovanou kočkou v minisukni ale keď už si máte nejakú vybrať tak je to skôr nenamalovaná v nohaviciach?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Alofok napísal:Takže sa radi obzriete za nejakou namalovanou kočkou v minisukni ale keď už si máte nejakú vybrať tak je to skôr nenamalovaná v nohaviciach?
Môžem hovoriť len za seba: Nie, to že sa mladucha namaľuje a vyzývavo oblečie vôbec nezaručuje, že jej venujem pohľad (ponevadž háby sa dajú kúpiť a nakresliť hocičo). A zvyčajne sa za takýmito "umelkyňami" (od prídavného mena "umelá") nezvyknem obzrieť.

Asi preto, lebo mám v hlave uloženú asociáciu, že k tejto kvázi "dokonalej" (ale koľko chýbalo, toľko sa domaľovalo :D ) slečne by mal patriť dokonalý chlap, ktorého na celom námestí nevidieť :) .
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Alofok napísal:Takže sa radi obzriete za nejakou namalovanou kočkou v minisukni ale keď už si máte nejakú vybrať tak je to skôr nenamalovaná v nohaviciach?
Za každou 'dobre vyzerajúcou' ženou sa väčšina chlapov obzrie...v tom momente nemáš čas rozmýšľať nad množstvom použitého makeupu...
Ale nemôžem vravieť niečo o tom, ktorú by som si vybral....nejde o konkrétnu situáciu...
Len tvrdím, že uprednostňujem prirodzenú krásu, teda bez použitia prostriedkov, ktoré by peknú ženu spravili aj zo mňa...
Tým líčenie nijak neodsudzujem (jemné sa mi dosť páči), len niekedy to bije do očí a pokiaľ vidíš ženu bez toho, častokrát je namáhaný myokard...

*BtW: nohavice mám radšej ako sukne, dokážu lepšie vyformovať zadok :) *
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Pritelka pouziva len nejake ocne tiene a balzam na pery :)
Nemam moc rad zmalovane zeny :)

BTW: sukna je lepsia nemusis ju rozoponat ;)
jozinko
Light Star
Light Star

To Alofok : Odkedy mam kocku tak sa po babach neobzeram vobec :smt042 A ani dovtedy som sa po nejakych zmalovanych neobzeral, nikdy som neletel na take zmalovane, to mi pride take umele a nasilu, viac sa mi pacili vzdy take prirodnejsie, to je take mile :) a minisukne tiez na mna dojem nerobia, resp. robia, ale opacny, na mna je to prilis "odvazne".. Ak ma baba prehnanu minisuknu pripada mi ako, sorry za vyraz, ste*ka ( a casto aj opravnene :D )
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

ja znesem oci to je vsetkooo =P lesk na peri weeee =D nemusim
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Ja som skor za tu prirodzenu krasu, aj ked aj to je individualne. No je tu rozdiel v tom, ze prijemne namalovanu si skor vsimnem. Jednoducho to oko viac uputa nieco vyraznejsie ako len hola tvar. Samozrejme tu centimetrovu vrstvu make-upu nemusim, ale ak dievcine jemne tiene, riasenka a linka pridaju na vyraznosti, nie som proti...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

moja holka nepoužíva mejkap a je strašne zlatá.... ale tak ked niekde už ideme tak si ho aj trochu dá na seba.... :) :P
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

vsetko z mierou ja tiez nemam rad ked maju baby na sebe kila mejkapu, vtedy vyzeraju tak umelo a neprirodzene
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ked sa baba vie pekne namalovat tak sa mi paci viac ako prirodzene..najhorsie je ked sa bab namalovat nevie a vyzera to ako omietka alebo pasteka..to fakt nemusim
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No každý ma svoj vkus. Z mojej strany to je tak, že príroda je príroda a len tak decentne :) Na druhej strane, keď príroda nepridala veľa toho, tak si pomôže ináč :D a keď to už preháňa aj tak, tak to je už otrasné. Ale najhoršie je, keď sa to preháňa a ešte do toho, že no fashion oblečenie tak to už je na mňa moc niekedy :D. To radšej sa pozreť na chalana ako na nejakú babu :smt043 :smt046
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

jednoznačne prirodzená krása :smt023 alebo ešte mierny make-up, ale fakt mierny, lebo niektoré ženy to dosť preháňajú a potom mi neostáva nič iné len si o nich niečo myslieť...tak isto minisukne :roll:
ale na druhej strane, kto by sa neobzrel :D
Napísať odpoveď