Makeup vs. prirodzena krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Ja si skor myslim ze Zena by mala byt prirodzene krasna a iba v tom najhorsom pripade si davat na tvar make up a podobne..... (nemam rad ked rano vstanem a moja zenska na mna kuka bez make upu to je jak kukat na mrkvu :D
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Priatelka si ohladom makeupu nerobi tazku hlavu , nejake tiene pri slavnostnej prilezitosti (matura , obahjoby ... ) max. lesk na pery ....
V podstate ani nemusi , kedze je prirodzene krasna :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne sa lubia baby od prirody ale niektore sa vedie velmi pekne nalicit takze u mna to je vyrovnane
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Zalezi od dievcata ale skôr tak zmieorou ne ze vela vela ze az to vidno jak omietku
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Myslim ze prirodzenu krasu nic nenahradi neni co riesit , ale niejake to jemne namalovanie a tak nemam nic proti .. holky sa tak ci takchcu od prirody pacit takze si to kazda urobi po svojom a podla vlastneho vkusu .. ale ked ma toho tolko na sebe jak omietka tak to uz vazne nemusim , a veru ze som aj take videl :? :D , viem ze nie kazda vyzera ako z casopisu ale kilo make-up na krase vazne neprida :roll:
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

presne ako slavo povedal prirodzenu krasu nenahradi nic ale mam rad cierne oci :) nie ako nejaky metalista ale okolo myslim ze to chapete :)
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Ja sa malujem len veľmi malo(špirala,ceruzka na oči,lesk na pery) aj to len keď sa mi chce a mám čas.Podľa kamarátov mi aj tak nepristane ked som priliž vymaľovana takže počúvam rady druhých a radšej si ráno pospím dlhšie o 10minut :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

no poznám aj také, ktoré sú také zmachlené, to sa nedá na ne pozerať. vyzerajú ako k***y. na druhej strane zas niektorým viac pristane, keď sa s mierou namalujú a hneď je to lepšie. ja som ten lepší prípad, ja sa veľmi nemalujem, som výrazná aj bez make-pu. som tmavšia, hlavne v lete, veľké oči, veľké pery, takže väčšinou sa ani nemalujem.len keď sa mi chce(keď mám na to náladu), aj ja si radšej dlhšie pospím, než sa skoro ráno machliť pred zrkadlom.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

hajajaj, pri mne by drogérie skrachovali...:D to by ste sa kukali, keby som ja začala čarovať s takými srandičkami... neprehliadol by ma iste nik... :lol: samozrejme, občas, keď sa už človek veľmi nudí, tak nejaká špirálôčka sa nájde na dne šuplíka... len potom myslieť na to, že potom to treba aj odmaľovať... ááá, už teraz ma zviera pri srdci... :lol: a aj tak, ľudia si už zvykli na môj prirodzený ksicht, tak prečo im brať radosť z takého pompézneho výhľadu? :D
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

:D pompezny vyjav :D posli fotku
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

mne sa páči keď je holka veľmi krásna bez mejkapu... Totiž keď si potom nejaký dodá... aaaa smť padám do kolien. (moja prvá bývalá. Detská prdelka pri tej tváričke vám pripadá jak pomarančová skura. Boožinku a keď nahodila úsmev detský s tými modrými očkami, ta bodré zneba by som zniesol.. keby som mohol, už je tu jej foto...)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

to by som sa posral aj ja
Yogi_BR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yogi_BR »

Mne sa viac pacia baby prirodzenejsie naozaj len jemne otiene co sa tyka oci ..a nie tie krasavice co si vecer mejkap spachtlou zoskrabavaju
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

tak ako, niektore baby sa proste vedia tak licit resp. upravit, ze az priam klamu :) Ja mam kamaratku, sympatacka, ale nie krasavica. Lenze ona sa vie tak nalicit (ani nie silno, ale vie co kde ako, aby to zakrylo nedostatky) + zvolit vhodny uces, ktorym zase zakryje nejake nedostatky, okraje tvare, atd atd a vo vysledku vyzera ako topmodelka, ze sa za nou otaca pol ulice...Proste ak to zena vie, tak naozaj vie zo seba spravit "uplne inu ligu". To chlapi si mozu akurat tak rano po zobudeni umyt oci a ucesat sa, a tym vsetko skraslovanie skoncilo, to neni fer :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

qkx napísal:To chlapi si mozu akurat tak rano po zobudeni umyt oci a ucesat sa, a tym vsetko skraslovanie skoncilo, to neni fer :)
Čo nie je fér? :D Keď chceš môžeš sa namaľovať aj ty, len neviem, čo by si ľudia o tebe mysleli :D No a s tým umytím a učesaním aspoň šetríme čas... :wink:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

no fer neni to, ze zena rano po zobudeni a o 2 hodiny vyzera ako 2 uplne rozne zeny, kdezto chlap stale zhruba ako ked sa zobudil :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

qkx napísal:no fer neni to, ze zena rano po zobudeni a o 2 hodiny vyzera ako 2 uplne rozne zeny, kdezto chlap stale zhruba ako ked sa zobudil :D
No ale nemôžeš porovnávať "hrušky" s "jablkami", ženy majú majú medzi sebou približne rovnaké konkurenčné podmienky a muži tak isto. Tak nevidím problém :wink: lebo nemôžeš porovnávať mužskú a ženskú krásu...
zucker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zucker »

No ja si myslim, ze dievca by malo ukazat svoju prirodzenu krasu :) prave preto je naj ked sa so svojim dievcatom zoznamis niekde na skolskej alebo inej akcii kde uvidis aka je a nie len navonok :P Ale tak je jasne ze kazdemu chlapovi (skoro) neprekaza ked ma dievca jemne odtiene a nejaky ten lesk resp spiralu :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qkx napísal:To chlapi si mozu akurat tak rano po zobudeni umyt oci a ucesat sa, a tym vsetko skraslovanie skoncilo, to neni fer :)
Bud rad, ze si mozes dlhsie pospat :) Vy chlapy mate 2 velke vyhody oproti nam a ta druha je prave to, co si hore napisal :wink:
Napísať odpoveď