|
|
|
| Autor |
Správa |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 12:29 Predmet: Maly problem so vztahmi :( |
|
|
Ja viem ze tu uz podobna tema, je ale ak sa to vazme tak kazdy pripad je osobitny.
Takze vam dam Hypoteticku otazku.
hladate babu, ktora ako sa hovori ma "iskru v ociach, elektricky naboj".
Boli ste vyse roka sam, ako prst a potom zacnete chodit na vysku do mesta vzdialeneho 150 km. tam je baba, ktora ma o vas zaujem, je krasna, ale nema tu "iskru v ociach". Potom doma o par tyzdnom spoznate babu, ktora tu iskru ma, ste si navzajom sympaticky, lenze vam povie ze ide na rok do nemecka (+/-). Chce ist na to pomalicky, lebo sa uz poriadne popalila. A aby toho nebolo este malo, tak znova v meste kam chodite na skolu, sa objavy baba ktora ma o vas zaujem.
Takze ta otazka znie: ako by ste sa rozhodli???
prosim nepiste sem o karmickom zakone a veciach podobnych, dakujem
taktiez prosim modov, aby tu temu nechali aspon pre par prispevkov otvorenu, taktiez dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 12:32 Predmet: |
|
|
| ta ked sa ti vsetky pacia taaak...) asi tu s ktorou by som mohol byt najcastejsie. a tu co ide do nemecka by som ozelel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 05 Nov 2006, 12:40 Predmet: |
|
|
chalan hadam nexes cakat rok koli neakym iskram v ociach, a este pride po roku a nebude ta poznat... chod po tej druhej aj ked nema iskry v ociach. Ked sa budete stretavat,travit cas spolu, uvidis ,aj ona bude mat iskry v ociach...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kwetinka Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2006 Príspevky: 87
Zaslal: 05 Nov 2006, 14:46 Predmet: |
|
|
takych iskier este bude:))mozno viac nez dost..je to tazke rozhodnutie..vravis a , ze srdce je zradnejsie ako cokolvek ine..ale tu ti pomoze asi len to, po com tuzi tvoje srdiecko:)treba mu dat neikedy predsalen prednost pred rozumom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1286 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 14:55 Predmet: |
|
|
ked ta ta baba zo skoly chce, tak sa skus s nou viac stretavat. mozno to teraz nema tu spravnu iskru, ale zase nemusi to byt vzdy hned od zaciatku o laske. mozte ist niekam spolu, spravit si pekny program a stravit spolu nejake chvile. len vtedy, ked si s tou osobou viac, ta moze zacat na nej nieco pritahovat. aj ju zaroven lepsie spoznas a uvedomis si, ci s nou chces byt viac.
no a tu babu, co ide do nemecka by som asi na tvojom mieste pustila z hlavy. rok je dlha doba a najma ked medzi vami este nic nebolo (teda aspon si sa nezmienil), takze v podstate nemas co stratit. svet je plny super dievcat, tak naco sa fixovat na jednu, ked popritom zahadzujes sancu stretnut nejaku inu??
drzim palce. potom informuj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 16:07 Predmet: |
|
|
možno tú iskru má len si ju zatiaľ neobjavil.... tak ju tam skús nájsť, možno má práve ona takú iskru o akej sa ti ani len nesnívalo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 18:42 Predmet: Re: maly problem so vztahmi :( |
|
|
Ked je tu podobna tema, tak preco si to nedal tam ? Myslis, ze by to bolo ine, ako s novou temou ? Ked hej, preco ?
| last_knight napísal: |
Ja viem ze tu uz podobna tema, je ale ak sa to vazme tak kazdy pripad je osobitny.
Boli ste vyse roka sam, ako prst a potom zacnete chodit na vysku do mesta vzdialeneho 150 km. tam je baba, ktora ma o vas zaujem, je krasna, ale nema tu "iskru v ociach". Potom doma o par tyzdnom spoznate babu, ktora tu iskru ma, ste si navzajom sympaticky, lenze vam povie ze ide na rok do nemecka (+/-). Chce ist na to pomalicky, lebo sa uz poriadne popalila. A aby toho nebolo este malo, tak znova v meste kam chodite na skolu, sa objavy baba ktora ma o vas zaujem.
taktiez prosim modov, aby tu temu nechali aspon pre par prispevkov otvorenu, taktiez dakujem |
Ja by som sa podla moznosti so vsetkymi co najlepsie spoznal.. Isli by sme von, pokecali, alebo radsej si niekde sadnut, lebo to pocasie je fakt vadne v poslednej dobe.. A zistil by som, ktora sa mi ako paci, ako sa mi s nou dobre rozprava a to, ako vyzera.. Ked uz mas o nich nejaky obraz, tak mozes porovnat a urcit postupujuce do druheho kola .. Alebo len postupujucu .. A v tom druhom kole s nou budes co najviac v kontakte a tak.. Mozno neskor zistis, ze si urobil chybu a zavolas inej ako sa ma a tak.. Radim, aby si vyberal starostlivo, pretoze druha sanca prist nemusi .. Keby si vyberies tu v zahranici, tak zvazte obaja, ci ma zmysel na seba cakat (ci ste jeden pre druheho taky vynimocny) a podla toho sa zariadte.. Asi vsetko .. Vela stastia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 19:43 Predmet: Re: maly problem so vztahmi :( |
|
|
| r4wMUnt34q: Stručne povedané, zhrnuté a podškrtnuté; by si začal randiť so všetkymi troma. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1145 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
skus sa so vsetkymi zblizit, zas nie tak aby si mal 3naraz, ale tak trosku viac ako kamarati, a uvidis s ktorou ti bude najlepsie..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:11 Predmet: |
|
|
Aj mne to pripada trosku take.. Vadne.. Randit s tromi naraz.. Ved to sa nerobi.. Ja by som to tiez nenazval rande, ale.. Ono sa to svojim sposobom bude podobat.. Ale bude to velmi kamaratske, takze to nebude ani celkom rande.. Tak som to myslel.. Ako ten nadomnou..
| Baciiik napísal: |
Chod stou ktora ma tu najvetsi iskru v ocickach hehe  |
Haha ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 426
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:53 Predmet: Re: Maly problem so vztahmi :( |
|
|
| last_knight napísal: |
Chod stou ktora ma tu najvetsi iskru v ocickach hehe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 23:44 Predmet: |
|
|
rozhodni sa podla srdca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1636 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 0:26 Predmet: |
|
|
Jeden vitp o tom ako si chlap vybere zenu :
Bohaty chlap si chce najst zenu s ktorou by prezil zvysok zivota a ma tri ktore ma rad. Tak da kazdej po 100 000 Sk a uvidi co s nimi spravia. Prva kupi oblecenie pre seba a odovodni to tym ze ho musi reprezentovat. Druha kupi oblecenie pre neho aby ju reprezentoval. Posledna zacne podnikat a sumu penazi znasobi. Ktoru su vyberie muz ? Tu s najvacismi kozami Tak prajem aby si si vybral taku s riadnymi iskrami .........ved kazdy to inac vola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|