Mam kamarata co si vymysla...
-
citronik39
Zablokovaný
Mam kamarata co si vymysla...
Mam kamosa,ako neni to dost dobry kamos,ale idem s nim von niekedy..Stale si vymysla nejake pribehy vobec mu ako neverim,lebo viem aky je.Pred vcerom som bol s nim vonku a vraj zbil neakeho cigana co nechcel pustit starsiu pani sadnut,ze sa zavesil v autobuse za tie drzadla a nohami tak vykopol,ze vyletel cez okno von:D ze autobus museli odstavit.A mojim kamoskam narozpraval jak bol na vojne,potom ze jak mu zomrela frajerka:D co neni pravda...Ako nechapem ho vobec...Co si myslite o nom vy??VSETCI HOVORIA O NOM ZE JE KKT...inak a ma 22rokov:D
-
lekoklatik
VIP
No to je síce smutné Že máš takého kamaráta, ale ak kceš poradiť alebo sa zveriť, povedz to jemu. Povedz mu do očí že je kkt a že ho už viac kamarátsky nelúbiš tak nech ťa už neotravuje, lebo sa ty zavesíš v autobuse na tie držadlá a vykopneš ho von oknom. Takých ľudí je na svete fúra. Keď som mal 15 rokov tiež som si kraviny vymýšľal aby som bol zaujímavý. Ale toto je extrém 
Takže nvm. Podľa mňa ti tému zamknú. Pretože nechápem aký má táto téma zmysel. Viem že je toto diskusné fórum, ale toto je už aj na mňa moc. Počuj. Nie si ty náhodou qwerty, len si si zmenil nick, pretože vieš že pod tým nickom ťa považujem za debila?
btw z tých jeho príbehov môžeš natočiť film
Takže nvm. Podľa mňa ti tému zamknú. Pretože nechápem aký má táto téma zmysel. Viem že je toto diskusné fórum, ale toto je už aj na mňa moc. Počuj. Nie si ty náhodou qwerty, len si si zmenil nick, pretože vieš že pod tým nickom ťa považujem za debila?
btw z tých jeho príbehov môžeš natočiť film
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nakolko ho nepoznam, tak by som ho nemal sudit, ale podla toho co si popisal je to Ezop, cize bajkar
tiez som takych poznal, je to decko co musi byt stredobodom pozornosti... mal by ist za herca ci bavica, mohol by putavo rozpravat o tom, ako pocas studenej vojny prechovaval prisne tajne informacie a vyrazne tym ovplyvnil historiu 
-
lekoklatik
VIP
-
Grim
Darca
Taki su vsade, osobne som jedneho poznal, velice hovoril jak na stanici citujem "sam vyje*** 12 korytnaciek (policajti)". Potom sa chvalil jaky je on veliky Hooligans ze chodi na Spartakovske zapasy a robi tam bordel, vzdy ked bolzapas sme sa tesili ci nam povie ze zbil polku polisov a este pol tribuny Slovanistov.
-
Miley Cyrus
Light Star
aj ja poznam vela ludi tohto typu. z niektorimi sa pravidelne stykam, ale to nemaju 22 rokov, to uz je fakt ubohe ked si clovek v takom veku vymisla take hluposti
mne zase kamarat povedal ze ma 90gb RAM a tri graficke karty v notebooku a ze jeho brat je pocitacovy technik co zaraba 120 tisic na mesiac a ze dokaze nainstalovat 5cdckovu hru ked mu dam len 1cd
su to buzici ktory nic nezazili a nemaju sa s cim chvalit tak si vymislaju pi*ov***.
su to buzici ktory nic nezazili a nemaju sa s cim chvalit tak si vymislaju pi*ov***.
Co si myslime o tvojom "kamaratovi"??? Jedine co si myslim je, ze si polozil otazku, ktora je totalne od veci.
Tak mu povedz, resp. mu daj najavo, nech netrepe somariny, ze len zo seba robi blbca. Nic v zlom, ale hrozne neznasam taketo ohovaracky. Radsej si sa mal obratit na klub znudenych dochodcov. Ak mu kazdy povie: "Fiiiha, ty si frajer a co bolo potom ked preletel cez okno?"
Pritom si v duchu myslia: "To je ale k***t, dospelak a taketo dristy tu vypusta..."
Tak mu povedz, resp. mu daj najavo, nech netrepe somariny, ze len zo seba robi blbca. Nic v zlom, ale hrozne neznasam taketo ohovaracky. Radsej si sa mal obratit na klub znudenych dochodcov. Ak mu kazdy povie: "Fiiiha, ty si frajer a co bolo potom ked preletel cez okno?"
Pritom si v duchu myslia: "To je ale k***t, dospelak a taketo dristy tu vypusta..."
-
.:M4jco:.
Medium Star
Sú to trápkovia a sú všade. Poznám takých pár, a niektorí majú fantáziu príliš kreatívnu.
Napr.
Napr.
Kód: Vybrať všetko
"Sme si chceli kúpiť Alfa Romeo, ale mame sa nepáčila farba tak sme si kúpili škodovku"
Ten opasok je značkový? "No jasne je, stál liter a pol, ale to logo mi odpadlo, lebo vieš, to bola taká nálepka ako to vždy býva"
Moj tatko je mafián v taliansku a cez prázdniny ma tam vozí do barov a možem si kupovať čo chcem. (Pritom jeho tatko robí v čechách, zberá jablká, a je rád že ma chleba so šunkou...)-
Te-wei
Medium Professional
jeden môj kamarat z VS mal kamarata ktorý jazdil zavodne Really Pariž Rožnava, ale ochorel a on musel jazdiť za neho, ale tak tuším aj niečo vyhral
a tiež to na dialnici raz vytiahol na 320km/h
A zažili ste už aby sa takto bavili dvaja ľudia čo si vymyšlaju? ako vám poviem, to je iná show, to Vám prajem zažiť,,, ja som šťal smiechom vtedy
A zažili ste už aby sa takto bavili dvaja ľudia čo si vymyšlaju? ako vám poviem, to je iná show, to Vám prajem zažiť,,, ja som šťal smiechom vtedy
-
triple
Guru wannabe
ja som už počul ako chalan naje*al týpkovi cez telefon
alebo ten istý debil.. išiel som 160 v zákrute som to ubrzidil na 140 a tak som to prešiel.. týpek čo sedel v zadu sa šiel posrať..
celkom by som tomu veril nič strašné ale ten úsek poznám ako vlastné boty a je to tam nereálne ešte k tomu v jeho aute.. ved boha ked človek ide 50 v tej zákrute tak má čo robit aby to vybral normálne..
ale on tam dal 140 a ked s ním idem na aute tak viac ako 90 nejde a ked už vytiahne na 100večku tak sedí ako posratý
celkom by som tomu veril nič strašné ale ten úsek poznám ako vlastné boty a je to tam nereálne ešte k tomu v jeho aute.. ved boha ked človek ide 50 v tej zákrute tak má čo robit aby to vybral normálne..