|
|
|
| Autor |
Správa |
maryinka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.12.2006 Príspevky: 68 Bydlisko: SLOVAKIA, NR Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 13:32 Predmet: |
|
|
ahoj..sme rozne..baby..ale mna by urcite potesilo,keby sa zalubim do neskuseneho,neopotrebovaneho a takeho zlateho romantika ako si ty
neviem ako to berie ona,ale ja by som s tvojim opisom bola stastna a spokojna..
vies kolko dievcat tuzi po chlapcoch,ktori este s nikym nic nemali?je to take zlate,nevinne..
ja som t tiez zazila..mala som niekolko detskych lasok pred touto "zivotnou" a on sa pred nasim vztahom ani s nikym nepobozkal!!!
bolo to zvôastne,az som tomu neverila,ale bolo to krasne..a dodnes na to spominame..
a sme si tiez pisali aj 5/10x denne,boli sme do seba zamilovani a stale sme si chybali..
raz mi cely den nenapisal a ani neprezvonil,vobec so nevedela co sa deje a bola som z toho straasne smutna tak som sa rozhodla,ze na neho zabudnem..
nakoniec sa mi priznal,ze to spravil preto,lebo mal pocit,ze ma svojimi smskami a telefonatmi neustale otravuje..
takze sa tak necit,ak ta lubi,tesi sa z toho,ze na nu myslis a chyba ti!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
DarkMan_PV Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 16:57 Predmet: |
|
|
hmmm...to zatial mi to najviac sedi tak ako si to ty napisala!!
diki wam vsem,len skoda,ze sa malo vidime |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 378 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
ludia ja poznam táke holky, asi ste neboli ešte v MT aj ked tu su všetky také flandri, ale niektore sú take ako som napísal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Knjaz Varggoth Medium Expert

Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 86 Bydlisko: Slovenský štát Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 8:33 Predmet: |
|
|
nemal by si mat zo vsetkeho rozne pocity a ber to take ako to je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3732 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
Skús jej menej písať, lebo aj vzhľadom na vek - je v takom, keď sa jej to ešte môže páčiť - ju to o chvíľu už môže začať otravovať, ak nie priamo obťažovať. A s tým prvým bozkom by som si u teba nerobil starosť - máš 14 a prvý bozk za sebou. Ja som čakal do 16-tich a nemám kvôli tomu pocit menejcennosti. Ty tiež nemáš mať prečo. Ako to berie holka nedokážem posúdiť. Hlavne to "neupípaj"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|