ja mam 15 a ona ma 14.a to je tazkde lebo ona sa urazi aj na maličkosti.Janta napísal:Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba![]()
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimnesamozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:51 )
to pochybujem ze bi ma vyuzivalaenergy00 napísal:nie nie, nerob to, ona ta asi len vyuzivaaby si jej pomahal s vecami. Keby ta chce, tak po tebe kuka stale. Teda, pokial sa nehanbi
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:57 )
mam sa jej spitat či bi so mnou nechcela choditOdinHel napísal:..na to ci vazne nezhutorim...se opytaj Andera...
...smola, ta tvoja slecna sa sprava ako obycajna kamaratka, nic z toho nebude, ale nebud smutny, ta prava este pride
![]()
...ach boze, co to vsetko po tom svete beha...