Mam snu chodit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ak545321
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ak545321 »

Janta napísal:Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba :?
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimne :wink: samozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
ja mam 15 a ona ma 14.a to je tazkde lebo ona sa urazi aj na maličkosti.

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:51 )
energy00 napísal:nie nie, nerob to, ona ta asi len vyuziva :) aby si jej pomahal s vecami. Keby ta chce, tak po tebe kuka stale. Teda, pokial sa nehanbi :P
to pochybujem ze bi ma vyuzivala

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:57 )
OdinHel napísal:..na to ci vazne nezhutorim...se opytaj Andera...
...smola, ta tvoja slecna sa sprava ako obycajna kamaratka, nic z toho nebude :wink: , ale nebud smutny, ta prava este pride :cry:

...ach boze, co to vsetko po tom svete beha...
mam sa jej spitat či bi so mnou nechcela chodit
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Radšej by si sa mal sám seba spýtať, či si nechceš radšej začať s knihou Slovenskej gramatiky.. :) to by ti určite prospelo viac, ako toto.. :wink: aj na mňa sa pozerá kopa dievčat, kopa spoluhráčov, kopa ľudí po meste, kopa kamošov, kopa zvierat... :D myslím si, že je to normálne a nič z toho nebude, ak po tebe len pozerá.. ale aj ten pohľad môže byť rôzny.. ale ten musíš spoznať sám... :wink: najlepšie, ako sa to dozvedieť je sa jej to spýtať.. ale určite jej to nepíš.. to by ju mohlo len odradiť.. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chlope..no neviem..tipujem že to bude nejaká trúbka..keďže sa urazí aj pre maličkosti tak neviem..Napríklad keby si jej písal SMS na narodky a písal by si tak ako tu..No tak tipujem že aj to by považovala za maličkosť a urazila by sa pri tvojej skvelej gramatike :P
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

presne tak pri tvojej gramatike radsej smsky nikomu nepis :nono1: :smt044
acherus
Light Star
Light Star

Re: Mam snu chodit

Príspevok od používateľa acherus »

mi-chau napísal:Ci mas s nou nieco robit? Kydat hnoj? Dat nazrat sviňam? Zavreť kury? Ty si odkial vyliezol kamarat?
tak toto je best este furt sa smejem :)

//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2008, 17:28 )
ak545321 napísal:Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte
ako ja by som ta dal za ucytela slovencyny ale naosaj...
Fordos851
Star
Star

Re: Mam snu chodit

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ak545321 napísal:Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte
čo tak zapísať sa kurz pravopisu...nič v zlom kamarát,ale tu frajer nebudeš ak budeš písať takto,prepíš ten tvoj prispevok do spisovnej slovenčiny.
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

pripominas mi rudu z ostravy

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=ayOSlgkxfD8
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ach smrť.. niet čo dodať... toľko krásnych vyjadrení ku tomu štýlu písania, že ja už držím hubu ale rehot, čo za spoločnosť sme si vytvorili... SVK FTW!!

Chlape rob, čo uznáš za vhodné, nebuď jej poslík, nelez jej do riti, rob to, čo chceš Ty a čo sa Tebe páči, neublíž jej, nebuď prasa a o tom čo pre udržanie vzťahu ešte neriešim, pretože v takom veku Ti to fakt ešte netreba. Len sa pekne vyvíjaj, skúšaj, prežívaj a postupne získaš skúsenosti do Tvojej pravej hemisféry mozgu, keď Ti budeme hučať vedomosti do ľavej, nič Ti to nepomôže... len skúšaj, rob a uč sa z chýb :)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

newiem či by táto téma nemala byť presunutá do VTIPOV :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

najprv jej kúp psa a pak s ňu zrob dačo

príspevok venovaný ob3l1x-ovi.. stupidná otázka = stupidná odpoveď tak isto ako "čo jej mám kúpiť"
R_A_S_T_O.
Novice
Novice

Mam snu chodit

Príspevok od používateľa R_A_S_T_O. »

Mam snu chodit--ach ta gramatika ty by si mal najprv naucit gramatiku a pisat vety(zmyselne).......
K TEME:No ved vyskusaj a uvidis ako sa to bude rozvijat :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Jazykové okienko je inde. A ty chlapče choď dať otcovi 5 korún a popros ho aby ťa dorobil. Tu sa nevypráva, ale rozpráva po slovensky. A keď toto pochopíš, potom si nájdi frajerku.
Zamknuté