|
| Autor |
Správa |
Uživatel Zablokovaný

Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:03 Predmet: Mám zarastenú iba ľavú časť podpaušia |
|
|
| Dobrý deň,mám 19 rokov a neviem prečo,ale mám zarastenú iba ľavú "pazuchu".Myslím,že na môj vek,by som mal mať chlpy na oboch stranách,kamaráti sa mi smejú,že som decko,a že som ešte nedospel,a že som bábätko atď...Nedá sa to nejak spraviť?Aby my začali chlpy rásť aj na druhej strane?Nejakým lekárskym zákrokom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Da_Fuck Zablokovaný

Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 9
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
Mam podobny problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 417 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
ohol si lavu cast a budes to mat normalne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Uživatel Zablokovaný

Zaslal: 22 Mar 2008, 23:05 Predmet: |
|
|
Áno?Kolko máš rokov?A na ktorej strane?A čo ti na to vravia ostatný?
| Citácia: |
| ohol si lavu cast a budes to mat normalne Wink |
Dobre,lenže ja chcem mať zarastené podpazušie,nechcem byť oholený,všetci sa mi smejú ked som oholený... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Da_Fuck Zablokovaný

|
|
| paradajka napísal: |
ohol si pravu cast a budes to mat normalne  |
Ale ja to chcem mat aspon trocha hunate... Pazuchy su teraz in... Ked si to oholim tak ma to strasne svrbi... Minule som sa bal ze mam filcky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 624 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
|
|
naco riesit, ak sa ti smeju kvoli takej banalite tak su sami este deti. Chce to cas, kazdy zarasta inak a inde... (ja si musim holit tvar od siestej triedy na zakladke ). Rozhodne kvoli tomu neber hormony a podobne kentusy, rozhodis si organizmus. Daj tomu cas a uvidis, bud v klidu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Da_Fuck Zablokovaný

Zaslal: 22 Mar 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
| Uživatel napísal: |
| Áno?Kolko máš rokov?A na ktorej strane?A čo ti na to vravia ostatný? |
Som uzavrety clovek, radsej sa stranim ludi. Som introvert  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
ohol si lavu cast a budes to mat normalne  |
to mu moze ale nemusi pomoct... kamos nezarastal vobec ked uz vsetci tak sa holil aj tak a nepomohlo vyse roka... moze mat chalan vrodenu predispoziciu tak s tym potom nic nespravi
// zle som cital - jaze si ma druhu oholit aby to podrazdil a podnietil chlpy k rastu... co ja viem - sak vyhol fakt tu lavu - to ze chces je nieco pekne, ale v dnesnej dobe nieje nic nezvycajne nemat chlpy pod pazuchami.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 417 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| to mu moze ale nemusi pomoct... kamos nezarastal vobec ked uz vsetci tak sa holil aj tak a nepomohlo vyse roka... moze mat chalan vrodenu predispoziciu tak s tym potom nic nespravi |
cosi na tom bude ale ide hlavne o to ze ak sa mu to nepaci tak aby ich mal obe rovnake  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Uživatel Zablokovaný

Zaslal: 22 Mar 2008, 23:08 Predmet: |
|
|
Čože?To akože mi nebude už nikdy rásť ľavá strana???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Da_Fuck Zablokovaný

Zaslal: 22 Mar 2008, 23:08 Predmet: |
|
|
cosi na tom bude ale ide hlavne o to ze ak sa mu to nepaci tak aby ich mal obe rovnake  |
Ide hlavne o esteticku stranku... Ked si predstavim ze budem mat zenu a deti... A rano sa natiahnem s jednou pazuchou chlpatou a druhou nie... A zena sa bude na mne smiat a deti sa ma budu pytat "A oci? Preco mas iba jednu pazuchu zarastenu?" |
|
| Návrat hore |
|
 |
bangzero Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:09 Predmet: |
|
|
| No ja mam tento isty problem uz asi rok, ale mne zarasta len prava pazucha, ale neviem co s tym ma robit. kamarati choda v lete na kupalisko ale ja sa tam hanbim takto chodit, pripadam si tak trapne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:10 Predmet: |
|
|
| Uživatel napísal: |
Čože?To akože mi nebude už nikdy rásť ľavá strana???  |
editol som si post - zle som precital paradajkov post.. pozri vyssie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Uživatel Zablokovaný

Zaslal: 22 Mar 2008, 23:10 Predmet: |
|
|
| Áno,je to bohužiaľ veľmi poižujúce,neexistujú nejaké ipmlantáty chlpov resp. podpazušia? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 23:12 Predmet: |
|
|
zaujimave ze 3 useri registrovani za poslednu pol hodku maju rovnaky problem.. podla mna to je jeden a ten isty a fajne to tu flejmuje.... LOCK  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|