mame vadi priatelka pls help
mame vadi priatelka pls help
Ahoj,mam 15rokov nasiel som si babu,lubim ju aj ona mna,proste ide nam vztah,akurat ze mojej mame akosi vadi od zaciatku nasho chodenia,vzdy povie ze je to namyslena krava sprosta ktora ma len vyuziva a nevie rozpravat pritom ja ju poznam a viem ze taka nieje..Ale doslova ju akokeby neznasa a to ju videla raz a zavolala si ju k nam a rozpravala jej ze si nezela aby sme spolu chodili ze to berie moc vazne a ze je na lasky priskoro..Pls poradte ako mamu presvedcit ze taka nieje a proste ze nam to ide tak preco si to kazit ?!

-
midnight_man
Guru
no by som jej povedal ( mame ) zeak sa jej daco nepaci, tak to je jej vec, ty ju mas rad, a ked ju mas rad, tak fakt nieje co riesit. Mne oco raz povedal : Ak si nechas vo vztahu radit od rodicov, ze ti nieco zakazuju, alebo ta v niecom presviedcaju, co je proti TVOJMU presvedceniu, tak to nieje normalne. Vezmi si, ako vidis v americkych filmoch, ze by si tak dopadol : Pride maminka na navstevu a do vsetkeho ti keca, tvoju zenu kritizuje, ze : TOTO SA ROBI TAKTO A TOTO SA ROBI INAK..... to by som ja nezniesol. nikto nepozna tvoju frajerku lepsie ako ty. Teda, zalezi ako dlho ste spolu. Mozno nespravila dobry prvy dojem na tvoju mamu. A prvy dojem sa tazko naprava......
Ako ti tu kazdy hovori : KASLI NA TO, AK JU MILUJES, NIEJE CO RIESIT .....
Ako ti tu kazdy hovori : KASLI NA TO, AK JU MILUJES, NIEJE CO RIESIT .....
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
rada jak svina.21rOBO21 napísal:bože,zatial maj v pi*i mamine nazory ne???
mama ma asi nejaky dovod na ten nazor, stalo by za to ho zistit, a pokusit sa usmernit... hlavne ak ste z dediny alebo maleho mesta tak sa stava ze stylom "Betka mi povedala ze Marta jej povedala" sa dostane k tak nejak mylnym informaciam a uz je ohen na streche. Ak sa ti mamu nepodari o priatelke presvedcit ani tym, ze ked uz neveri jej tak nech veri aspon tebe, tak ju ignoruj a len dufaj ze nema pravdu.
-
erytrocyt
VIP
Re: mame vadi priatelka pls help
Skôr tu mala napísať tvoja mama a opýtať sa, ako svojho syna presvedčiť, že na lásky v 15 rokoch je ešte skoro a mal by sa venovať iným veciam...Nino napísal:Ahoj,mam 15rokov nasiel som si babu,lubim ju aj ona mna,proste ide nam vztah,akurat ze mojej mame akosi vadi od zaciatku nasho chodenia,vzdy povie ze je to namyslena krava sprosta ktora ma len vyuziva a nevie rozpravat pritom ja ju poznam a viem ze taka nieje..Ale doslova ju akokeby neznasa a to ju videla raz a zavolala si ju k nam a rozpravala jej ze si nezela aby sme spolu chodili ze to berie moc vazne a ze je na lasky priskoro..Pls poradte ako mamu presvedcit ze taka nieje a proste ze nam to ide tak preco si to kazit ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ak tvojej mame tvoja "priateľka" vadí, bude mať na to dôvod. A dôvod staršej skúsenej ženy je omnoho podstatnejší ako tie tvoje akože argumenty kvôli ktorým pri nej chceš ostať.
no ani ne,zalezi od povahy a od osobnosti,mozno si ty tiez nieco ako zakladatel temy ze sa necha od mamičky navigovat aby nezabludil....ludia bez nazora nikdy nic v zivote nedokazu,lebo budu zavisly od maminych skusenosti!!!tak nech rovno povie mame,aby mu nasla frajerku podla jej predstav!!!!Fabo napísal:rada jak svina.![]()
mama ma asi nejaky dovod na ten nazor, stalo by za to ho zistit, a pokusit sa usmernit... hlavne ak ste z dediny alebo maleho mesta tak sa stava ze stylom "Betka mi povedala ze Marta jej povedala" sa dostane k tak nejak mylnym informaciam a uz je ohen na streche. Ak sa ti mamu nepodari o priatelke presvedcit ani tym, ze ked uz neveri jej tak nech veri aspon tebe, tak ju ignoruj a len dufaj ze nema pravdu.
-
Fabo
Hardcore addict
Nemam problem nesuhlasit s maminym nazorom ked sa nezhoduje s mojim. Ano, mozno prekvapivo, mam svoje nazory. A k nim patri aj to, ze povedanim "Aj tak ta mam v p-ci" nic nevyriesis. A o to tu ide nie? Vyriesit problem.21rOBO21 napísal:no ani ne,zalezi od povahy a od osobnosti,mozno si ty tiez nieco ako zakladatel temy ze sa necha od mamičky navigovat aby nezabludil....ludia bez nazora nikdy nic v zivote nedokazu,lebo budu zavisly od maminych skusenosti!!!tak nech rovno povie mame,aby mu nasla frajerku podla jej predstav!!!!![]()
-
forgottten
Medium Star
Rozhovor s maminou. Veľmi dôležité... Potrebujete si najprv vyjadsniť medzi vami a tak nájsť riešenie. Priskoro prineskoro, keď chceš, konaj. Možno má mamka pravdu, ale Tebe je krásne, tak si nebudeš odopierať, to je nezmysel... masochismus... a keď bude Tvoja mama jedna z tých fanatičiek, že NIE NIE NIE, NEpočúvam Ťa NEBUDEŠ a HOTOVO, tak ju ignoruj a chod s babou poza jej chrbát, pretože v tomto prípade zlyhala Tvoja mamina.
-
forgottten
Medium Star
Tvoj brat neverí, že tá jeho je strašná. A to je problém? Je šťastný? Tak prečo mu jeho šťastie brať? Ja viem ja viem, že možno je to fakt blbé dievča z vášho pohľadu, alebo čo, ale ak má na to Tvoj brat prísť tak na to príde, ale neodlučuj ho od jeho dobrého pocitu. Ak ho odlúčiš teraz, nebude Ti vďačný, lebo mu zoberieš niečo, čo chce, čo má rád, čo sa mu páči. On by sa mal sám rozhodnúť, čo je pre neho dobré a čo nie. No offence, ale naozaj, prečo ľudia musia hrabať do cudzieho šťastia? Každý útok je v skutočnosti volanie o pomoc...fizz napísal:Aj moj brat ma 15 a ma emo-metal-punk-sibnutu priatelku, ktoru ja, rodicia, dokonca ani Shark NX() nejako nemusime... Skus si vsimat ci naozaj tvoja mama nema v niecom pravdu, lebo ani moj brat neveri, ze ta jeho je strasna. Inac, cudujem sa tvojej mame, lebo u nas je nazor, ze cim viac ti ju mama bude zakazovat, tym viac budes chciet byt s nou..
A tiež si myslím, že zakladateľovi topicu netreba hovoriť, že možno je tá baba namyslená a podobne. Chlapec chce teraz naďalej byť šťastný, prečo ho z tej vlny zhadzovať už teraz, keď sa jej ešte poriadne nenabažil? Kedy pôjde dolu, to je otázne, ale nech si to vyberie on..