Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Manitou Stance flow
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 11:05    Predmet: Manitou Stance flow Odpovedať s citátom  

caute potrebujem poradit, chcem si kupit novu vidlu na bike a rozmyslam o Stane flow...chcem kupit novu, rozmylal som aj o bazarovej marzocchi ale neviem neviem, nechcem to riskovat...mate niekto skusenosti so stance flow?

chcel by som ju bez pevnej osky a budem to jazdit akurat tak po lese nejake lightove downhilly nic extremne ziadne velke skoky a tak...doteraz som mal manitou six 80mm a vydrzala vsetko...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
yoplin
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 16.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 11:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolo by dobre, keby si napisal aky mas bike. pretoze si mal 80-ku a teraz chces 120-150-ku. niekde som cital, ze 2cm na zdvihu sa prejavi 1° na hlavovej trubke. v tvojom pripade to je 2-3° co je podla mna dost.
a k tej six-ke. kolko vazis? lebo kolega ju mal (ma 75kg) a iba ked sadol na kolo, tak sa do polovice zanorila. strasne makka bola. ked si s nou isiel trochu v terene, nedaval si ju nadoraz? lebo to je vidla 0 bodov.

edit//
z jednej diskusie
Citácia:
manitou
zdar, doporučujete někdo vidlici manitou stance flow 06? chci ji kupovat, ale nevím zda je to celkem slušnej model.
Citácia:
manitou stance
do stance bych nesel neni moc pevna ja ji mam a je uplne v riti
ponik | 6.8.2007 18:21:59 | IP: 85.132.178.82
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 12:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

takze mam 77kg, ram mam LF dragstar 16", na vidlici chcem najviac vyuzivat zdvih okolo 120-130...150ani nie...ta SIX co mam jasne ze isla casto na doraz, ale po sadnuti na bike az tak neklesla a urcite nie o polovicu...k tej stance, cital som ze 06 a 07 rocnik je dost rozdiel a ze 07 ma ovela lepsi chod. myslim ze na dragstar sa este da pouzit zdvih 130mm chalani co poznam si na neho davali este stare DirtJumpery co mali 130zdvih..
ide mi o to ci ta stance neni moc poruchova a vrazat tazke prachy do macochy sa mi moc nechce a ani to nepotrebujem, vsak ked mi SIXka vydrzala dost dlho a to som sa vtedy snazil aj skakat nejake tie dirtiky a male dropy a v pohode stale drzi

pripadne mi dajte nejaku alternativu na vidlu do max 10k, zatial sa mi najviac pozdava ten stance
Návrat hore
Steju
Star
Star

Stav: Prihlásený
Založený: 16.04.2007

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 12:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

co tak nieco od Rock Shox ? Tora, Recon, Revelation
Návrat hore
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 12:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

no v mojej cenovej hladine pripada do uvahy jedine ta Tora, o RS vidlach neviem absolutne nic a na znacke mi v podstate nezalezi, Tora ma 32mm vnutorne nohy tak ta by tiez v podstate mohla byt, no najlepsie by bolo keby tu napisal niekto kto ma skusenosti so spominanimi vidlicami alebo kto by mi vedel napisat +/- jednotlivych modelov

//este chcem doplnit ze na vidlu budem davat mech. ktoucovku a kotucom 180mm ale to by nemal byt problem pre tieto vidlicky
Návrat hore
Steju
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Mar 2008, 12:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

c.a.r.n.e. napísal:
no v mojej cenovej hladine pripada do uvahy jedine ta Tora, o RS vidlach neviem absolutne nic a na znacke mi v podstate nezalezi, Tora ma 32mm vnutorne nohy tak ta by tiez v podstate mohla byt, no najlepsie by bolo keby tu napisal niekto kto ma skusenosti so spominanimi vidlicami alebo kto by mi vedel napisat +/- jednotlivych modelov

//este chcem doplnit ze na vidlu budem davat mech. ktoucovku a kotucom 180mm ale to by nemal byt problem pre tieto vidlicky
tak hovoril si ze do 10k , najlepsia z nich - revelation - ta vyjde pod 13k. jej plus je hlave urcenie na all mountain, co sa ti hodi viac ako ostatne dve ktore su skor na XC. ale myslim ze by nemali problem prezit jazdu aku si spominal. je to trochu drahsie ale stoji to za to. vsetky tie 3 co som sem dal su velmi dobre. plati cim drahsia tym lepsia, ani s jednou z tychto sice nemam priame skusenosti (mam RS Rebu), ale mohol by si sa obratit na forum.mtbiker.sk , tam ti poradia lepsie a viaceri Smile
Návrat hore
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 08 Mar 2008, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

jazdim toru 302 (u-turn -> pruzina-olej), na nej hydry avid juicy 7 + 180mm kotuc, zatial vpohode, som s nou spokojny (jazda XC/AM), avsak neviem, ci by som ju v plnom zdvihu daval na toho dragstara (je tam sice u-turn, ale z vlastnej skusenosti viem, ze ten vacsi zdvih laka, je to vacsi pozitok z jazdy /najma dole/) + mas tam nastavenie odskoku, ale to velmi nevyuzivam, kedze lenive vidly velmi nemusim [btw, vyuzivam 90% jej zdvihu, vazim 65-70 kg]
moj subjektivny pocit z manitou - su mi nesympaticke a (najma) tym mostikom vzadu na mna posobia nie velmi doveryhodne, je to sice iba moj subjektivny pocit, nikdy som manitou nejazdil, ale ani nebudem
Návrat hore
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 10 Mar 2008, 10:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak snad ten dragstar nieco este vydrzi, budem ho ajtak menit ale to este neviem kedy, mozno az za rok, teraz potrebujem hlavne vidlu, nasiel som aj cesky e-shop www.kolokram.cz a asi budem objednavat odtial, maju tam urcite lepsie ceny ako keby som kupoval v kaktuse(co som mal povodne v plane)...mate niekto skusenosti s tymto e-shopom? alebo pripadne nejakym inym ceskym alebo slovenskym...

//aha tak uz mi funguje aj kokokram.sk predchvilou mi to nejak blblo
Návrat hore
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2008, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked uz manitou, co tak tato? http://frbikes.cz/index.php?mod=shop&a=detail&id=894

//OK, beriem s5, GL asi nebude najvhodnejsia Smile ... btw, z kupkola som kupoval aj ja brzdy + nejake mensie somarinky Smile
Návrat hore
Steju
Star
Star

PríspevokZaslal: 10 Mar 2008, 20:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

c.a.r.n.e. napísal:
tak snad ten dragstar nieco este vydrzi, budem ho ajtak menit ale to este neviem kedy, mozno az za rok, teraz potrebujem hlavne vidlu, nasiel som aj cesky e-shop www.kolokram.cz a asi budem objednavat odtial, maju tam urcite lepsie ceny ako keby som kupoval v kaktuse(co som mal povodne v plane)...mate niekto skusenosti s tymto e-shopom? alebo pripadne nejakym inym ceskym alebo slovenskym...

//aha tak uz mi funguje aj kokokram.sk predchvilou mi to nejak blblo
s kolokram nemam ziadne skusenosti ale je to overeny shop, skusil by som vsak aj www.kupkolo.cz - z tamat som ja kupoval moju REBU

//kupkolo by som uprednostnil, je to sice z ceska, zaplatis k tomu 200,- SKK ale napr presmyk XT tam stoji len o 50SK viac ako na kolokrame Deore.

smejo : ja by som mu neodporucal vidlu na street/dirt Smile
Návrat hore
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 11 Mar 2008, 8:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

smejo:neboli ziadne problemy s objednavkou na kolokrame?

ja rozmyslam nad RS revelation mal som limit sice do 10k ale myslim ze revelation sa oplati za 11300 kedze v kaktuse stoji skoro 17!! ale pozrem este na to kupkolo.cz

...inak nazov temy je teraz uz neaktualny, tu manitou stance som vylucil...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport
Strana 1 z 1

Prejdi na: