Marco Materazzi
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
súhlasím s názorom hojka. podobný skrat mal pred ôsmymi rokmi, keď surovým spôsobom sundal hráča saudskéj arábie.
a z vlastnej skúsenosti viem, že tak ako má váš súper hubu, máte ju aj vy a má ju aj zidane. to čo mi povie, tak hneď s fleku dostane späť takú kontru, že by spadol z nôh aj bez tej čelovky.
a z vlastnej skúsenosti viem, že tak ako má váš súper hubu, máte ju aj vy a má ju aj zidane. to čo mi povie, tak hneď s fleku dostane späť takú kontru, že by spadol z nôh aj bez tej čelovky.
1998
V prvom dueli Francúzov na domácom svetovom šampionáte proti Saudskej Arábii (4:0) stúpil vtedy ešte hráč Juventusu Turín v 70. min na súperovho kapitána Fuada Amina, za čo ho hlavný rozhodca z Mexika Carter vylúčil. Do zostavy "Les Blues" sa vrátil po dvojzápasovom dištanci a nakoniec svoje mužstvo priviedol k zlatým medailám. Vo finálovom zápase proti Brazílii (3:0) dal vtedy "Zizou" dvoma gólmi zabudnúť na svoj prečin z úvodného súboja.
2000
Zidane dostal prvú červenú kartu v Lige majstrov 2000/01 v septembri proti španielskemu Deportivo La Coruňa a po ani nie mesiaci sa mu "červenalo" pred očami po druhý raz. Proti Hamburgu 24. októbra "hlavičkoval" v osobnom súboji o loptu na zemi Kientza a už po 29 minútach sa porúčal z trávnika. Za tento zákrok dostal bývalý najlepší hráč Európy i sveta päťzápasový trest.
2006
Posledný duel kapitána reprezentácie galského kohúta sa dlho vyvíjal podľa jeho predstáv. Už v siedmej minúte premenil pokutový kop po faule na Thierryho Henryho a výborne tak nadväzoval na kvalitné výkony na XVIII. MS v Nemecku. Krásna rozprávka sa však rozplynula v 110. min, keď jeden z najlepších hráčov na turnaji hlavou vrazil do hrude obrancu Talianska Marca Materazziho. Hlavný arbiter Horacio Elizondo v tej chvíli nemal inú možnosť, ako poslať Zidana pod sprchy.
V prvom dueli Francúzov na domácom svetovom šampionáte proti Saudskej Arábii (4:0) stúpil vtedy ešte hráč Juventusu Turín v 70. min na súperovho kapitána Fuada Amina, za čo ho hlavný rozhodca z Mexika Carter vylúčil. Do zostavy "Les Blues" sa vrátil po dvojzápasovom dištanci a nakoniec svoje mužstvo priviedol k zlatým medailám. Vo finálovom zápase proti Brazílii (3:0) dal vtedy "Zizou" dvoma gólmi zabudnúť na svoj prečin z úvodného súboja.
2000
Zidane dostal prvú červenú kartu v Lige majstrov 2000/01 v septembri proti španielskemu Deportivo La Coruňa a po ani nie mesiaci sa mu "červenalo" pred očami po druhý raz. Proti Hamburgu 24. októbra "hlavičkoval" v osobnom súboji o loptu na zemi Kientza a už po 29 minútach sa porúčal z trávnika. Za tento zákrok dostal bývalý najlepší hráč Európy i sveta päťzápasový trest.
2006
Posledný duel kapitána reprezentácie galského kohúta sa dlho vyvíjal podľa jeho predstáv. Už v siedmej minúte premenil pokutový kop po faule na Thierryho Henryho a výborne tak nadväzoval na kvalitné výkony na XVIII. MS v Nemecku. Krásna rozprávka sa však rozplynula v 110. min, keď jeden z najlepších hráčov na turnaji hlavou vrazil do hrude obrancu Talianska Marca Materazziho. Hlavný arbiter Horacio Elizondo v tej chvíli nemal inú možnosť, ako poslať Zidana pod sprchy.
-
m3thod-man
Star
Ja som nieco take komentatora nepocul povedat. Cital som to v rozhovoroch co robili s jeho spoluhracmi. A zastavam sa ho preto lebo je to jeden z najlepsich hracov za posledne obdobie, a vybuchnut moze kazdy.hojko napísal:kali520: Ty si dalsi clovek co si da natlacit cudzi nazor do hlavy, konkretne nazor komentatora na STV, ktory povedal, ze Zidane je tichy clovek. Toto nebol jediny Zidanov skrat, takze neviem preco sa ho zastavas. Dal mu celo, ktore si mal odpustit aj keby mu bol Mat. vynadal, ze je Madar
Neboj, moje hormony su v poriadku. Ja som sa len pytal, t.j. tiez som nikde nenapisal, ze podla teba si ten trest nezasluzil. Precitaj si po sebe co si tu doteraz na jeho obranu napisal a nabuduce skus miesto mojich hormonov riesit odpovede na jednoduche otazky... BTW. aj keby mu v tom momente Materazzi povedal, ze tesne pred zapasom pretiahol jeho matku, nic take ho neopravnuje konat ako konal. Ako som napisal, hraci si pocas zapasu povedia mnoho stiplavych slov, mnohokrat je to sucast strategie, niektori sa nechaju vyprovokovat, ini nie. A o tom to je... Zidane sa nechal vyprovokovat, urobil co urobil, dostal adekvatny trest... tiez sa ho nikto nechysta popravit... takze pokial si aj podla teba Ziade ten trest zasluzi, nechapem co viac tu chces riesit. To ze je to len clovek- clovek sa dopusta chyb je v poriadku... Vies kolko ludi za svoje chyby sedi v basach? FIFA, ani nikto ini pritom Zidana za jeho chybu do basy ci na sibenicu neposiela... to len na margo tej tvojej vrazdy. That´s allcharon71 napísal:sklidni hormon, nikde som nenapisal ze si nezasluzi trest, zasluzi a aj ho dostal a pravdepodobne aj od FIFA este nejaky dostane, mojim prispevkom som chcel len naznacit ze aj ked je to profesionalny futbalista, stale je to len clovek a ten sa dopusta chyb, netreba ho hned za to odsudzovat ako keby spachal vrazdu, alebo co. inac na nove som pocul ze matterazimu odcitali z pier a ze zizimu 2x povedal ze jeho sestra je kur..
Ale ani Materazziho nic neopravnuje ho provokovat, mal by byt tiez potrestany.BTW. aj keby mu v tom momente Materazzi povedal, ze tesne pred zapasom pretiahol jeho matku, nic take ho neopravnuje konat ako konal. Ako som napisal, hraci si pocas zapasu povedia mnoho stiplavych slov, mnohokrat je to sucast strategie, niektori sa nechaju vyprovokovat, ini nie.
LOL, toto bolo dobre... napis na FIFA... a rovno aj na SFZ, IIHF, SZLH, NHL, SBA, NBA, NFL etc.kali520 napísal:Ale ani Materazziho nic neopravnuje ho provokovat, mal by byt tiez potrestany.
Ludia, poniektori sa tu tvarite, ako keby ste len predvcerom zistili, ze provokacie su beznou sucastou nie len futbalu....
-
theBliZZard
Star
O co Vam vlastne ide... ved Zidane dostal cervenu, vylucili ho, a este urcite nejaky postih dostane, tak co ? O com Vy tu ako ? Neviem ako by ste Vy reagovali... to vobec nemozme povedat... napr. ja by som toho bol urcite schopny... ved kazdi robi chyby... a nehovorte, ze "futbalista takych kvalit, by to nemal spravit"... aspon vidiet, ze aj on je clovek... a nemozte popriet, ze je skvely futbalista, ak nie jeden z najlepsich... 
O co ide ? Neviem , je toto diskusne forum ?Vitusko napísal:O co Vam vlastne ide... ved Zidane dostal cervenu, vylucili ho, a este urcite nejaky postih dostane, tak co ? O com Vy tu ako ? Neviem ako by ste Vy reagovali... to vobec nemozme povedat... napr. ja by som toho bol urcite schopny... ved kazdi robi chyby... a nehovorte, ze "futbalista takych kvalit, by to nemal spravit"... aspon vidiet, ze aj on je clovek... a nemozte popriet, ze je skvely futbalista, ak nie jeden z najlepsich...
Je skvely futbalista , ale normalny clovek ako si sam povedal, take nieco nerobi .. a nazval by som to skor skratom z miernej debility ..
Aj to co Zidane spravil je to bezna sucast futbalu (z isteho uhla pohladu). Staci sa pozret len na tychto MS, napr Rooney a jeho prislapnutie, Cufre, atd. ale to sa tu uz nerozoberaloTomasito napísal:LOL, toto bolo dobre... napis na FIFA... a rovno aj na SFZ, IIHF, SZLH, NHL, SBA, NBA, NFL etc.
Ludia, poniektori sa tu tvarite, ako keby ste len predvcerom zistili, ze provokacie su beznou sucastou nie len futbalu....
-
m3thod-man
Star
Priznam sa, ze takyto, ani podobny shaolinsky vykon som vo futbale este nevidel. Kazdopadne, tu ide o Zidana s Materazzim, pricom ja som uz svoj nazor na tuto situaciu napisal- bol to skrat, za ktory Zidane dostal adekvatny trest (nic viac, nic menej).kali520 napísal:Aj to co Zidane spravil je to bezna sucast futbalu (z isteho uhla pohladu). Staci sa pozret len na tychto MS, napr Rooney a jeho prislapnutie, Cufre, atd. ale to sa tu uz nerozoberalo