|
|
|
| Autor |
Správa |
DanielDevil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2007 Príspevky: 520 Bydlisko: lamky Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:04 Predmet: |
|
|
ja som cital ze sa rokuje o novej zmluve a hovoril ze chce hrat za neapol ...tak nvm |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
Uz vela timov povedalo ze nepredaju niektoreho z hracov a vela z nich je uz prec. Napr. Ronaldinho, toho uz ani Barcelona nechce, aj ked bol podla nich "nepredajny".
Zelal by som Hamsikovy prestup do nejakeho lepsieho klubu, ale ak sa dostane do niektoreho z velkoklubov ako Man Utd, Chelsea, Barcelona a pod. tak bude podla mojho nazoru dost casto sedavat na lavicke kedze oni maju omnoho lepsich zaloznikov ako je Hamsik. Ale viac by sa hodil do ligy ako je ta Spanielska alebo Talianska kde prave je.
Je to mlady perspektivny hrac s velkou buducnoustou, podobne ako Skrtel zo slovenskych radov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Deejay-LoLo Amateur

Stav:  Založený: 30.03.2008 Príspevky: 18
Zaslal: 17 Apr 2008, 7:52 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
| No neviem do kedy tam má zmluvu....ale stačí zopár dobrých zápasov a hned prídu zaujímavé ponuky...a tím kalibru Neapol,tomu iste neodolá. |
Neapol ma tolko penazi, ze nie je odkazany na tych 20 milionov za Hamsika...Oni chcu renovovat kader, v dalsom roku maju za ciel sa dostat do europskeho pohara, nemozu si dovolit predat akehokolvek hraca lepsieho kalibru...A par dobrych zapasov? Tych Marek veruze mal, ponuky mal aj z ManUTD, Juventusu, atd, atd..A co z toho? Nic, pretoze Marek pri kazdej prilezitosti hovori o tom, ze v Neapole chce hrat co najdlhsie..Dam ruku do ohna, ze dalsie 2/3 roky neprestupi nikam, bohuzial
Co sa tyka tej zmluvy, myslim, ze ju ma do roku 2013 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Deejay-LoLo Amateur

Zaslal: 17 Apr 2008, 7:57 Predmet: |
|
|
| PACO8 napísal: |
Uz vela timov povedalo ze nepredaju niektoreho z hracov a vela z nich je uz prec. Napr. Ronaldinho, toho uz ani Barcelona nechce, aj ked bol podla nich "nepredajny".
Zelal by som Hamsikovy prestup do nejakeho lepsieho klubu, ale ak sa dostane do niektoreho z velkoklubov ako Man Utd, Chelsea, Barcelona a pod. tak bude podla mojho nazoru dost casto sedavat na lavicke kedze oni maju omnoho lepsich zaloznikov ako je Hamsik. Ale viac by sa hodil do ligy ako je ta Spanielska alebo Talianska kde prave je.
Je to mlady perspektivny hrac s velkou buducnoustou, podobne ako Skrtel zo slovenskych radov. |
Ano, o Ronaldinhovi hovorili, ze je nepredajny, pokym nestratil formu..Musis vsak pochopit, ze Neapol nie je ziadna Barca, ktora ma v kadri dalsich 10 hracov, ktori dokazu Ronaldinha nahradit....Neapol vsak ma za ciel dostat sa v nasledujucich rokoch do poharovej europy, k comu by bolo, ak by predali Lavezziho, Hamsika a stratili by tak poharovu perspektivu, ale mali by pri tom viac penazi ako teraz? Neapol najblizsie roky preda niekoho asi len tazko..To nie je klub,ktory by mal extra problemy s financiami..Na ich zapasy chodi asi najviac ludi zo vsetkych timov talianskej ligy, Marek sa tam citi dobre, ma tam fanusikov, byt, priatelov, atd, atd....Okrem toho, hrac je zvacsa len tovar klubu, cize je jedno, ci by Marek chcel ist prec, alebo nie..Zmluvu ma do roku 2013 a tu musi dodrzat, kym ho vedenie,trener nepreda same, co sa tak skoro urcite nestane..Stavim sa s hocikym |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 22:10 Predmet: |
|
|
| nech len zostane tam kde je. neapol je pre ne ho idealny tim pretoze hra v kvalitnej sutazi, kde ziskava skusenosti a hlavne hrava pravidelne a patri medzi tahunov muzstva...co by mal z toho ak by bol v manchesteri alebo chelsea kde by len vysedaval na lavicke ? najlepsie pre neho bude ak este 2-3 sezony zostane v neapole, ziska skusenosti, vypracuje sa na top hraca a potom moze prestupit do nejakeho velkoklubu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Deejay-LoLo Amateur

Zaslal: 19 Apr 2008, 10:26 Predmet: .. |
|
|
| heLLhole napísal: |
| nech len zostane tam kde je. neapol je pre ne ho idealny tim pretoze hra v kvalitnej sutazi, kde ziskava skusenosti a hlavne hrava pravidelne a patri medzi tahunov muzstva...co by mal z toho ak by bol v manchesteri alebo chelsea kde by len vysedaval na lavicke ? najlepsie pre neho bude ak este 2-3 sezony zostane v neapole, ziska skusenosti, vypracuje sa na top hraca a potom moze prestupit do nejakeho velkoklubu |
No hej, ale ja si myslim, ze Marek ma uz teraz na nejaky kvalitnejsi klub ako Neapol..Stylovo by sa do takeho Atletico Madrid alebo Villarreal hodil..V takomto veku je dolezite hravat pravidelne, to je pravda, ale pochybujem, ze keby prestupil napr. do takehu Manchestru, tak by Ferguson zatratil jeho talent...Je to vsetko na rovine "keby",konkretne sa hovorit neda,lebo Marek zrejme v Neapole ostane az do vyprsania sezony |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
len nie do chelski !! dufam ze si marek nepremarni talent kvoli peniazom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1289 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 9:03 Predmet: |
|
|
|
no super,o tomto bude rec,na prvych zapasoch bude hore,a na ostatnych uz len plat a lavicka mu ostava ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| podla mna nieje hamsik na anglicku ligu, skorej spanielska.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
wesley17 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2007 Príspevky: 306 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 9:46 Predmet: |
|
|
Myslim, ze West Ham by bol pre neho dobry klub, mohol by tam pravidelne hravat ang ligu,a az neskor ked si zvykne na ten ich styl futbalu, az potom by mal podla mna prestupit do nejakeho vecsieho timu, napr ta Chelsea, alebo by ang vynechal a siel do Spanielska...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 660 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 10:58 Predmet: |
|
|
| urcite ma marek este cas rozmyslat na d prestupom.nemusi to byt do konca zmluvy ale urcite este 3 sezony by mal zostat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 12:58 Predmet: |
|
|
| myslim si ze neapol je ambiciozny klub a do dvoch rokov by si aj tam mohol zahrat minimalne uefu |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|