Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Martin44 tragicky (ne)zahynul pri autonehode
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kachna
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.02.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 13:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

NuSuey napísal:
zart? zart? niekto kto este zrejme vobec nedospel (niekedy sa tomu hanlivo nadava 'nedorobenec') si nedokaze uvedomit ze take nieco sa NEROBI ..

este aj ludia s nizsiou davkou inteligencie si dokazu uvedomit, z coho sa sranda nerobi ..

u mna si ododnes luzer, chamrad - a sice neviem ci si spadol na hlavu ale zacinaju sa u teba prejavovat iste znaky retardacie ..

good luck.. Mad (ten good luck som nemyslel vazne)

to erytrocyt> ten topic tu nikde neviem najst Sad
kazdy ma svoj vlastny styl humoru. a on je trosku mega morbidne lavicovy
preco ho hned odsudzovat? ak by to dotiahol do konca bol by z toho velmi dobry 1. april Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dieg0
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vy máte čo vravieť vy moralisti.Keď mal martin44 karmu hlboko pod nulou všetci ste do neho pi***** a dávali ste mu kľudne aj neoprávnene K-.Ale keď pár ľudí zistilo že martin44 má rozumné názory a jeho karma je neoprávnená ... tak zrazu mu aj tí čo ho nemali radi začali dávať K+.

Každému niekedy zarajbe v palici.Keď nie dnes tak možno zajtra ... možno inokedy.Kto nezažil nepochopí
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nechapem ani jedneho cloveka, co sa moze Martina44 v tomto pripade zastat. Tym padom spadate do rovnakej kategorii ako on - neviete rozlisit z coho sa naozaj sranda nerobi. Dufam, ze sa to kazdemu jednemu z vas v zivote kruto vymsti. Jeho topic nespada do kategorie vtipov, ale do kategorie nedomyslenych cinov.

Dieg0 > verim, ze kazdemu uz "zarajbalo" v hlave, ale neverim, ze to ludia ventilovali takymto sposobom, a dufam, ze ja osobne sa nikdy nedostanem do takejto situacie, ze budem predstierat svoju smrt kvoli nejakej zabavke. Ubohe.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Vy máte čo vravieť vy moralisti.Keď mal martin44 karmu hlboko pod nulou všetci ste do neho pi***** a dávali ste mu kľudne aj neoprávnene K-.Ale keď pár ľudí zistilo že martin44 má rozumné názory a jeho karma je neoprávnená ...
Martin44 sa dlhy cas hral na primitiva-alkoholika, ktory tu pohrda celym forom a strasne mu na nicom nezalezalo, az kym sa objavila tema, kde ho oje*** nejaka pi*ka, chlapca to zobralo a odvtedy seka dobrotu. Nijak vynimocnym ho to nerobi, aj tato showka je dost trapna.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
NuSuey
Professional
Professional

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Strasny kok****. Normalne som bol mimo a sprava o velkom petrzalcanovi ma dostala, ale takyto zart by som necakal. Nic ine ak K- si nezasluzis.
v tomto plne suhlasim s hojkom & t0m4s3-om..

zaujimalo by ma ci by si srandy o smrti robil aj potom co by mu umrel niekto z rodiny .. otec, mama, brat ci sestra.. alebo hocilen nejaky znamy - ktoreho raz za cas stretol ..

je mi z teba zle
Návrat hore
GothaR
Addict
Addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
tak zrazu mu aj tí čo ho nemali radi začali dávať K+.
A to je zle? Ja vidim, len to, co druhy pise, podla toho si o nom spravim nazor. Nemozem za to, ze Martin44 tu vypisoval blbosti, za tie si vtedyfakt zasluzil K-, ale ked sa zacal vyjadrovat k inym temam tak kazdemu muselo byt jasne, ze je v pohode. Navyse niekedy dokaze velmi trefne okomentovat niektore veci Smile

t0m4s3: no ja to tiez neberiem tak hrozne, bol to debilny vtip, na zaklade toho si zas poupravim nazor na Martina, ale zas neodsudzujem to az tak kruto. Mozno je to preto, ze som tomu zo zaciatku velmi neveril, potom som si pozrel video, skoro uveril a potom som si pozrel komentare, kde sa uz rozoberalo, ze to je fake, cize ma to "nezasiahlo" v plnej miere.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaky ste tu zrazu vsetci bezchybni moralisti. je mi z vas zle. dufat, ze sa mu to vymsti? to je co za kktinu? to len oberblb moze nieco take povedat. pozeram ze ludia tu velmi radi odsudzuju druhych len aby ukazali ze su nad niekym. pche. ste zmrdi. vtip to bol kruty, ale len vtip.
uz len kamene vam do ruk a mozte kamenovat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 15:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako ludia spravil Martin dost krutu srandu, ale ako ste sa na toto mohli nechat takto oblbnut. Na forum napise ze zomrel 16 Januara 2008 a doda to videom z 11 Septembra 2007 a polka mu to zie aj s naviakom.

Za ten post mu davam K+ len preto ze taku strasnu kktinu len tak dakto nevymsli! Very Happy
Ale skutocne neviem co ho k tomu viedlo, bud sa na kompe az moc nudi alebo si robi nejaky friend/ignore list z clenov fora. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 15:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zase chlapec dosiahol co chcel, zato ma moj respekt, dokaze cloveka vydurit z diery Smile Podla mna to bola v pohode haluz, aj tak mate vsetci uplne v pci ci by zomrel alebo nie, popravde, mladi ludia zomieraju denne, a martin44 nie je ten, za ktorym by sa na fore smutilo (srandujem...). Takze, nerobte z toho vaznu vec, nikto by si nespomenul, keby niekto z "nas" odisiel. Moj nazor, chlapec nema co lutovat ani sa hanbit, zabavil sa na vlastnej smrti, nie na cudzej, je to jeho zivot. Mier
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rastaman napísal:
Zase chlapec dosiahol co chcel.
That´s it

... kedze mi bolo hned jasne, o co chalanovi ide, tema sa zamkla. M44 si vsak v dalsej teme "vydupkal" jej odomknutie a tak mu teraz robite promo v dvoch temach sucasne. Mozte si byt isti, ze mu robi dobre kazdy jeden post, ktoreho predmetom je jeho malickost. M44 je mozno zvrateny (imo pripad pre psychologa, ak nie rovno psychiatra), no urcite chytrejsi ako vacsina z vas...
Návrat hore
kupo
Star
Star

Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Nechapem ani jedneho cloveka, co sa moze Martina44 v tomto pripade zastat. Tym padom spadate do rovnakej kategorii ako on - neviete rozlisit z coho sa naozaj sranda nerobi. Dufam, ze sa to kazdemu jednemu z vas v zivote kruto vymsti. Jeho topic nespada do kategorie vtipov, ale do kategorie nedomyslenych cinov.
dufas ze ludom, kt. si niekoho zastavaju, sa to ma kruto vypomstit??? dpc t0m4s3 ty si co za cloveka? podla mna je to co si napisal este horsie ako ten martinov vtip za kt. sa ho snazite zlyncovat
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Och vsetci ste pobureni Rolling Eyes ukrizujte ho alebo ho zacuvajte, tentoraz naozaj..
Spravil for, cierny humor a idete sa tu z toho s prepacenim posrat. Let him be, ked chcete spamovat mate tu co ma dnes nahonevalo a co potesilo.
//ta karma do zahrobia bola odo mna Smile
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

kupo napísal:
dufas ze ludom, kt. si niekoho zastavaju, sa to ma kruto vypomstit??? dpc t0m4s3 ty si co za cloveka? podla mna je to co si napisal este horsie ako ten martinov vtip za kt. sa ho snazite zlyncovat
Nepochopil si to. Mal som na mysli ludi, co sa zastavaju konkretne Martina44 v konkretne tomto pripade.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
M44 je mozno zvrateny (imo pripad pre psychologa, ak nie rovno psychiatra), no urcite chytrejsi ako vacsina z vas...
a preto mu fandim. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
violator
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 16:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

tym co Martin urobil sa len zhovadil, je jedno ci nanho kydame, ze aku nesmiernu kktinu spravil alebo "zlahcujeme" mieru jeho skutku, ale takyto clovek vzdy klesne v ociach ostatnych...smrt nie je sranda a preto ju netreba zbytocne "provokovat"
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: