|
| Autor |
Správa |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1112 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:18 Predmet: Martin44 tragicky (ne)zahynul pri autonehode |
|
|
Bude nám velmi chýbať a týmto sme my jeho kamarati prenho vytvorili kompiláciu fotiek ako spomienku na neho.
http://www.youtube.com/watch?v=LEj4_ciNaI4
Spominame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:28 Predmet: |
|
|
| Hmm, no a z tohto jeho uctu teraz kto pise??? |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1112 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:29 Predmet: |
|
|
| Jeho mladsi brat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1237
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:31 Predmet: |
|
|
fuuu, bol to aktivny clen fora a naozaj ked pozriem na tie jeho prispevky tak nemozem uverit ze uz nie je medzi nami... rest in peace  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1372
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:35 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
| Jeho mladsi brat |
Ako prepac ze Ta podozrievam. Ale to video na youtube je fest stare a navyse na last.fm Ty za neho aj pises prispevky v shoutboxe?
| Citácia: |
Martinko44 said: Send a Private Message to Martinko44
ehm klikni si na to vlavo co mam a dak is aj ty to my musical taste tak pre zaujimavost;)
last month |
No neviem, zvlastne. Asi tomu len nemozem uverit....
EDIT: A vobec, tucty dalsich prispevkov tu na fore po jeho smrti pod jeho nickom... To co ma znamenat? Bud si niekto robi srandu, alebo nemas chrbtovej kosti.
jin: Neviem co si mam o tom mysliet, pretoze ak skutocne zomrel, tak cynizmus jeho brata nepozna hranic. Pouzivat mesiace po jeho smrti jeho nick... Je to normalne snad? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3249 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:35 Predmet: |
|
|
Tak ako sa tento chalan na hojku vypracoval sa len tak nevidí...Nikdy som s ním síce v diskusii neprišiel do bližšieho kontaktu, ale jeho posty stáli za to. Svojou otvorenosťou atď.
Úprimnú sústrasť pozostalým...
k6: žeby sa z takýchto vecí strieľalo?
//nešiel som do hĺbky, riadne ma to šoklo... Ale teraz tiež neviem, čo si o tom mám myslieť...
///dpc ak si fakt robí prdel, tak otvorene priznávam, že ma dostal... . Ak nie, tak pardón.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2507 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:39 Predmet: |
|
|
No neviem ako vy ale ja vidim vedla youtubevidea datum 11.september 2007
odvtedy tu ma martin par zaujimavych prispevkov a celkom zivych
//tipol by som to na pekne nechutny vtip za ktory ma u mna k+ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4833 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:46 Predmet: |
|
|
Zaciatok videa...
Tribute to
Meky  |
Zaver videa...
* 21.3. 1986
† 11.9. 2006 |
Kruty "vtip". |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1651 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:46 Predmet: |
|
|
k6: Tiez sa mi to zda divne ... a aj ked tak preco nadalej pisal zo svojho Nicku
Ale ak to je pravda tak sa hlboko ospravedlnujem a uprimnu sustrast ... RIP |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:50 Predmet: |
|
|
Pani viem ze to bol nemiestny vtip ale zijem.
Skratka je mi spatne a nudim sa a tak som spravil mensie spolocneske faux pas v podobe tohoto.ma zaujimalo ci si ma tu niekto za tu dobu vlastne vsimol, a tak asi no ano.
Este raz ospravedlnujem ak niekoho osobne dotklo a verim ze osadenstvo vedenia mi da tak maximalne 5 a 20 na zadok
ps: mozno som zopar ludi sklamal ale rad vam este daky cas budem robit "zle" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4833 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 1:53 Predmet: |
|
|
| Daj sa liecit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 2:00 Predmet: |
|
|
| Strasny kok****. Normalne som bol mimo a sprava o velkom petrzalcanovi ma dostala, ale takyto zart by som necakal. Nic ine ak K- si nezasluzis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1236 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 19:52 Predmet: |
|
|
Nič iné sa mi nedá povedať, len že to je absolútne nemiestne, primitívne, stupídne a úbohé.
Keď ti umrie niekto blízky, tak si snáď spomenieš, aká je to desná sranda. Tak si to potom vychutnaj...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2762 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
Martin, neznášali ťa tu, ale časom si si u mnohých získal sympatie.Nechápem prečo ich chceš naštrbiť. So smrťou sa nezahrávaj, nevieš kedy príde, a ako žart? Vážne nebol na mieste.
Na hojku už raz takýto oznam bol, no tu si nikto srandu nerobil R.I.P Sombon1987, nerob si ju ani ty.
pre ostatných - v karma komentároch smerovaných k nemu svoj názor napíšete, ale vulgarizmy a tvrdé urážky budem trestať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1368 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 8:15 Predmet: |
|
|
zart? zart? niekto kto este zrejme vobec nedospel (niekedy sa tomu hanlivo nadava 'nedorobenec') si nedokaze uvedomit ze take nieco sa NEROBI ..
este aj ludia s nizsiou davkou inteligencie si dokazu uvedomit, z coho sa sranda nerobi ..
u mna si ododnes luzer, chamrad - a sice neviem ci si spadol na hlavu ale zacinaju sa u teba prejavovat iste znaky retardacie ..
good luck.. (ten good luck som nemyslel vazne)
to erytrocyt> ten topic tu nikde neviem najst  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|