EDIT: Kym ma to este nevtiahne a nepusti tak poslusne hlasim ze som v hre
Mass Effect
No takze uz mam chvilu odohranu a mozem povedat ze grafika je celkom OK hratelnost som cakal nieco ako u SW KOTOR napriklad no tuna je to viac akcne rozhovory som cakal taktiez ze budu rozmanitejsie
Ale co uz hlavne je ze sa to da hrat no zatial som tam nic prevratne neobjavil mozno v dalsej casti hry daco bude. I napriek tomu je to celkom zabavne a idem to hrat dalej
pretoze si chcem uz obliect ten heavy armor co tam mam 
Sklamem ta, ale to tazke brnenie si nevyskusas zatial... dostanes sa len na citadelu a odtial uz nie, to sa stalo mne, to sa stalo kazdemu... jednoducho sa ti na palube Normandy neotvori mapa galaxie, alebo sa otvori ale nikam nepocestujes... musime len cakat na dalsi crack.Abaddon napísal:No takze uz mam chvilu odohranu a mozem povedat ze grafika je celkom OK hratelnost som cakal nieco ako u SW KOTOR napriklad no tuna je to viac akcne rozhovory...
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze su nuked obidve verzie???engWar napísal:Sklamem ta, ale to tazke brnenie si nevyskusas zatial... dostanes sa len na citadelu a odtial uz nie, to sa stalo mne, to sa stalo kazdemu... jednoducho sa ti na palube Normandy neotvori mapa galaxie, alebo sa otvori ale nikam nepocestujes... musime len cakat na dalsi crack.
ja som asi strasne skodoradostna svina, ked pri kazdej takejto nuked novinke mi sklbne branicou
Cakanie na novy crack si mozte skratit predobjednavkou.. tolki boli nestasti z prvotneho zameru uvolnit hru len pre xbox - a tu je to velke "dakujem" pre vyvojarov
.. Pre mna su BioWare svate, este svatejsie budu po vydani Dragon Age. (dneska nie je moc vyvojarov ktorych vyvoj nier stoji za vela)
Ja mam tu DETONATiON verziu a dostal som sa len tam kam vsetci. Druhu som netestoval ale vraj crack je pri DET. verzii kradnuty od RELOADED. A zatial sa nikto nedostal z citadely. Tazko povedat ci je zly release alebo len crack. Ved ma vyjst ceska verzia, a dufajme ze hned prva bude OK. Ako napriklad pri Assassin-ovi.Hulkm napísal:takze su nuked obidve verzie???
Tak teda blahozelam, ale aj tak je ti to nashit, kedze sa mozes akurat tak premavat po citadele, hmm...Abaddon napísal:Ten heavy armor uz nosimLen kym pojde ta galaxy map si pockam. Stahujem udajne daky funkcny crack od vitality... Zrejme to bude vir
Hej vsimol som si ale v kombinacii s rls od DETONATiON mi ten crack nefunguje, neviem preco... ani hra sa nespusti.Toy M@ch!n3 napísal:vyzera to ze vyslo Mass.Effect.REAL.PROPER-ViTALiTY
Ziadny novy release, iba crack. Aj ked podla mna je to otazka par hodin max dni...SchYzo napísal:to myslis len crack ci celkom novu verziu hry?? lebo akurat dotahavam RELOADED a by ma kvalitne nasralo keby som to musel odznova nejaku inu verziu
/ziadny crack nie je, iba fake.... tak cakame dalej
-
Hotwire
Addict
nestras lebo som to skusal u sebaevee napísal:vraj surovy virus
kua ani antivirak nemam nahodeny
/edit: tak uz vysiel crack ktory sice neopravuje mapu ale opravuje savy, ceknite lamky! odskusane funguje to
a btw co keby ste sa pochvalili a poslali screen vasej postavy? mne sa ta moja fakt vydarila, krasavica
-
Hulkm
Professional
tak zacni som zvedavySchYzo napísal:...co keby ste sa pochvalili a poslali screen vasej postavy? mne sa ta moja fakt vydarila, krasavica![]()
Tiscali.Games uverejnili recenziu na PC verziu:
som rad ze sa tak kvalitny titul nakoneic dostal aj na PC a budem mat moznost si ho zahrat(no ked bude funkcny crack alebo ze by bola moznost kupi???VERDIKT:
Mass Effect je něčím unikátním. Jeho pompézní výpravnost, propracovanost a logičnost celého univerza ho vynáší do nebes mezi nejlepší počiny next-gen éry. Takhle totiž next-gen vypadá. 9/10