/edit: tak nic vraj dalsi plany poplach..
Mass Effect
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nestras lebo som to skusal u sebaevee napísal:vraj surovy virus
kua ani antivirak nemam nahodeny
/edit: tak uz vysiel crack ktory sice neopravuje mapu ale opravuje savy, ceknite lamky! odskusane funguje to
a btw co keby ste sa pochvalili a poslali screen vasej postavy? mne sa ta moja fakt vydarila, krasavica
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak zacni som zvedavySchYzo napísal:...co keby ste sa pochvalili a poslali screen vasej postavy? mne sa ta moja fakt vydarila, krasavica![]()
Tiscali.Games uverejnili recenziu na PC verziu:
som rad ze sa tak kvalitny titul nakoneic dostal aj na PC a budem mat moznost si ho zahrat(no ked bude funkcny crack alebo ze by bola moznost kupi???VERDIKT:
Mass Effect je něčím unikátním. Jeho pompézní výpravnost, propracovanost a logičnost celého univerza ho vynáší do nebes mezi nejlepší počiny next-gen éry. Takhle totiž next-gen vypadá. 9/10
-
Dědek Kostěj
Expert
ja mam s touto hrou nasledujuci problem. nainstaloval som, ocrackoval uz novym funkcnym crackom, spustim to, a obrazovka zcerna, vidim kurzor (presypacie hodiny klasicke windowsacke) a po cca 20 sekundach sa mi restartuje pocitac. nefunguje mi ani jeden crack, ani tie nuked ani tie nove, funkcne. raz sa mi stalo to, ze kurzor potom zmizol, ale bola cierna obrazovka, nic sa nedialo. stlacil som ctrl+alt+del, obrazovka zacala blikat roznymi odtienmi ciernej farby, zacala hrat hudba (asi z menu) ale obraz nie a nie naskocit. tak som musel manualne, natvrdo restartovat pocitac, a potom ked som to spustil znova, tak sa uz restartoval zakazdym klasicky sam od seba. minimalnu konfiguraciu splnam (2666mhz, pentium D, 1gb ram, 7600GT grafarna, je to dokonca trochu vyssie ako minimalne naroky). ma niekto podobny problem, popripade vedel by mi niekto pomoct?
-
Dědek Kostěj
Expert
-
Dědek Kostěj
Expert
Suhlasim ....10 hodin je na RPG sakra malo... a to som sa desim ze si konecne zadrvim daco po dlhom case...
a uz som aj dodrvil.
Keby bola herna doba tak aspon 4x dlhsia tak by to nemalo konkurenciu, ale takto... nevyuzity potencial... velke mnozstvo planet, ale vlastne sa cestuje len na 4 a tym sa hlavna dejova linia konci, v hre sa nevysksytuje takmer nic co by cloveka zaviedlo na ine planety... velka skoda... tak ale tesim sa na pokracovanie, kedze toto je vraj prva cast trilogie...
Keby bola herna doba tak aspon 4x dlhsia tak by to nemalo konkurenciu, ale takto... nevyuzity potencial... velke mnozstvo planet, ale vlastne sa cestuje len na 4 a tym sa hlavna dejova linia konci, v hre sa nevysksytuje takmer nic co by cloveka zaviedlo na ine planety... velka skoda... tak ale tesim sa na pokracovanie, kedze toto je vraj prva cast trilogie...
-
Dědek Kostěj
Expert
noo ja som sa snazil robit vsetky questy, teda aj hladat tie mineraly a kovy a plyny na planetach.. a je pravda, ze vlastne dej sa tykal len tych 4 planet, ale na niektore "bezvyznamne" sa dalo pristat a dali sa tam najst nejake somariny, nejake medajlony (to bol quest, hladat medajlony na planetach
) potom zasa nieco hladat, este nieco hladat, no a obcas tam bolo par nepriatelov. a ani som nevedel ze maju byt tri casti, sa tesim teda
a mne to trvalo viac ako 10 hodin..
No hej tusim to hned na zaciatku vraveli, ze je to zaciatok trilogie... ale mozno sa aj mylim tak to neber ako istu informaciu... kazdopadne to bude super, som riadne zvedavy ako to bude pokracovat s Reapermi, kedze Sovereign bol len jeden z mnohych... pribeh je jednoznacne z toho najlepsieho za posledne roky podla mna a uplne ma to vtiahlo... naozaj skoda ze prave ked sa to rozbehlo sa to hned aj skoncilo.
-
Dědek Kostěj
Expert
nj mozno to bude este velmi zaujimave.. som to skusal hrat odznova, za iny class, ale stala sa mi taka vec. prvy krat sa mi to stalo, ked som bojoval so sarenom na konci: nedal som si pozor, prehriala sa mi brokovnica, ale potom sa nezacala ochladzovat. jednoducho cely cas to bolo cervene a ked som 2 minuty pobehoval tak nic, nic sa s tym nedialo.. tak som ho musel dokoncit samopalom. no a potom som si dal uplne novu hru, vzal som pistol (nakolko nic ine som nemohol pouzivat), ta sa mi prehriala, a opät to iste - nechce sa ani za boha ochladit. takze som to vypol a kaslem na to, ale netusim preco to tak je, pocas celej predoslej hry (az na ten uplny koniec) to fungovalo perfektne, a zrazu toto