|
|
|
| Autor |
Správa |
eMPiko Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.01.2007 Príspevky: 506 Bydlisko: Give me a sand wedge! Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2008, 10:04 Predmet: |
|
|
Mate niekto link na ten crack kde je vyrieseny ten problem s prehrievanim a cestinu? Ak ano, piste SS, dakujem.
Inak tiez som hral za infiltratora a celkom sa mi pacil, teraz mam rozohraneho vanguarda, no zatial som len na zaciatku takze nejake rozdiely nebadam. Ako ste na tom s Archievements, niektore vyzerali celkom zaujimavo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 801 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2008, 10:37 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
| na dalsej planete,neviem jak sa vola, mas to aj v quest logu... Jedna z tych 3 co mas zo zaciatku hlavne misie |
hej uz viem, uz som ju nasiel ta dcera matriarchy |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
mam este jednu otazocku, kde zozeniem tu asajirku do tymu ? v citadele som pobral vsetkych co som nasiel, tam som ju nenasiel, dalej na tej zasnezenej planete kde som mal najst matriarchu tam som ju videl, ale po skonceni videa s tym chrobakom tam uz nebola nikde....
takze kde ju stretnem ? |
na konci si s nou uzijes
empiko: crack na prehrievanie tusim nieje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

|
Zaslal: 11 Júl 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
na konci si s nou uzijes
empiko: crack na prehrievanie tusim nieje  |
no, podla toho ci si zacnem s nou (LIARA), alebo s ALENKOm(nespomeniem si krstne meno)...
hram za zenu
a za muza by som mohol s LIAROU alebo ASHLEY....
skoda ze to ma taky zvlastny koniec... by som bol zvedavy o co pojde v MASS EFFECT 2 a 3...
bolo to velmi chytlave, presiel som to za 11 hodin a 5 minut nonstop hrania, ale neskor uz mi pomaly zacinal zamrzat mozog od unavy, prekladanie z ang dava zabrat... asi nabuduce zvolim CZ
a k tomu prehrievaniu, ak nestrielate ako zmyslov zbaveny tak sa neprehrieva, a pri SARENOVI strielajte po davkach, on ma nejaky skill ze nechladne zbran, ale ak ju neprehrejete, tak klesne sama po chvili.... ja som ho prvy krat(ked lietal na tej doske) dostrielat uz chcel tak som si prehrial vsetko okrem sniperky, a potom ked sa zmenil, tak bola sranda, ked som mal uplne zakladny typ.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
no, podla toho ci si zacnem s nou (LIARA), alebo s ALENKOm(nespomeniem si krstne meno)...
hram za zenu
skoda ze to ma taky zvlastny koniec... by som bol zvedavy o co pojde v MASS EFFECT 2 a 3...
bolo to velmi chytlave, presiel som to za 11 hodin a 5 minut nonstop hrania, ale neskor uz mi pomaly zacinal zamrzat mozog od unavy, prekladanie z ang dava zabrat... asi nabuduce zvolim CZ
a k tomu prehrievaniu, ak nestrielate ako zmyslov zbaveny tak sa neprehrieva, a pri SARENOVI strielajte po davkach, on ma nejaky skill ze nechladne zbran, ale ak ju neprehrejete, tak klesne sama po chvili.... ja som ho prvy krat(ked lietal na tej doske) dostrielat uz chcel tak som si prehrial vsetko okrem sniperky, a potom ked sa zmenil, tak bola sranda, ked som mal uplne zakladny typ.... |
hral som sa zenu a siel som do nej taze...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 935 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 12 Júl 2008, 16:10 Predmet: |
|
|
hram za zenu
Saren bol v pohode. Aspon mne to nejako tazke neprislo. AJ ked prvykrat, ked som to hral som ho zbabelo presvedcil, nech sa streli sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

|
Zaslal: 14 Júl 2008, 11:43 Predmet: |
|
|
prechadzam to druhy krat za tu istu postavu, a uz v citadele mam taku vybavu, ze sa citim ako rambo....
proste ze utocna puska poskodenie nieco okolo 300, devinka s poskodenim 240... som lvl 45, ide to dalej, a hraci cas mam 16h51m
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 12:43 )
ked mi to uz pise ze na otvorenie nejakej skrinky nemam dostatocne velky skill, ako si ten skill mozem zvysit ? alebo, ako mozem nejaku moju postavu z teamu poslat aby to spravila ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 01.08.2005 Príspevky: 1193 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 11:49 Predmet: |
|
|
prechadzam to druhy krat za tu istu postavu, a uz v citadele mam taku vybavu, ze sa citim ako rambo....
proste ze utocna puska poskodenie nieco okolo 300, devinka s poskodenim 240... som lvl 45, ide to dalej, a hraci cas mam 16h51m
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 12:43 )
ked mi to uz pise ze na otvorenie nejakej skrinky nemam dostatocne velky skoll, ako si ten skill mozem zvysit ? alebo, ako mozem nejaku moju postavu z teamu poslat aby to spravila ? |
electronics alebo decryption, je jedno ktora postava to ma, len musi byt s tebou v parte |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pacho_007 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2008 Príspevky: 61
Zaslal: 17 Júl 2008, 8:46 Predmet: |
|
|
zdravim ludia mam stym problem.
hram hru v pohode aj na max detailoch neseka ale po asi takej hod hrania mi to sekne a nejde dalej.pomoze len reset.je chyba v konfiguracii???
moja zostava:
CPU:AMD Sempron 3300+
RAM:1024 DDR 1
GRAFKA: GeForce 8600 GT 256MB DDRAM 3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ClicK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2007 Príspevky: 762
Zaslal: 23 Aug 2008, 17:20 Predmet: |
|
|
| chalani kupil mi bratranec tuto hru cez CDprojekt nainstaloval som ju regol som sa v cdprojekte to je jedno no ale hru sa mi neda spustit ako keby chcelo crack cital som nieco na nete ze to ma nejaku internetovu aktivaciu klucu alebo co poviete mi viac ohladom toho? ... dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
Daggertail Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 16:13 Predmet: |
|
|
myslim, ze verzia od cd-projektu nevyzaduje internetovu aktivaciu,zabezpecil si to u EA alebo u Bioware,uz neviem,hmmm,mas vobec v mechanike origo DVD s hrou pri spustani
EDIT:ked mas origo,tak ziadny crack nepotrebujes,jedine ze by ti vypisalo to co mne pri kontrole dvd v mechanike v crysis,ze mas v PC nainstalovany program na image (daemon tools,alcohol 120,atd),aj ked som ho odinstaloval,stale nechcelo spustit hru,tak som musel sosnut crack  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mARILYN mANSON Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2008 Príspevky: 101
Zaslal: 03 Sep 2008, 14:05 Predmet: |
|
|
mam mensi problem mam stiahnuti mass efect nainstaloval som ho dal tam crack spustam a vypise mi to co je v prilohe.Moze to byt mojim slabim PC?
vypisew mi asi toto : Failed combile global shader FDOFAndBloobGatherFalllbackPixelshader. A potom nejake cisla a nazvi a v zatvorke filename not found. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ClicK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2007 Príspevky: 762
Zaslal: 03 Sep 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
myslim ze to bude grafickou kartou ktora nepodporuje pixel chadery ale je to len tip neviem ci to je pravda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mARILYN mANSON Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2008 Príspevky: 101
Zaslal: 05 Sep 2008, 13:22 Predmet: |
|
|
| jj mozno,ked sme to skusali u kamarata tak mu tu tabulku neukazalo ale po chvili mu to resetlo pc. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

|
Zaslal: 05 Sep 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
boha to je hovadina na konci, sak ho nemam ako zabit ked skace jak kkt z jednej steny na druhu...este k tomu ten sprosty bug s prehrievanim....to sa neda proste urobit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|