|
| Autor |
Správa |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2007, 15:38 Predmet: Mass Effect |
|
|
ak o tom uz je tema tak sry. Co poviete na tuto hru? Podla mna to bude bomba a modlim sa aby to nakoniec vydali aj na PC, prve spravy kedysi boli o tom ze to ma vyjst aj na pc ale teraz sa to prezentuje len ako hra pre X360 nevie nahodou niekto z vas ako to je naozaj? vyjde to aj na PC ci nie?
//edit: tak na XB to uz skoro vyslo...ale o pc stale nic neni niekto mudrejsi ohladom toho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1414
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 769 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 0:27 Predmet: |
|
|
tesim sa na to a urcite si to vyskusam len hadam ze mi to masina utiahne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
ak tam nic pri konverzii nepokazia tak to bude pecka, u mna po WotLK najocakavanejsi titul tento rok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 769 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 19:02 Predmet: |
|
|
Masový PC dátum je stanovený na 6. maja+gameplay video
| Kód: |
| http://www.sector.sk/novinka/38386/masovy_pc_datum.htm |
tak to bude teda perfektny stvrdrok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 816 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1414
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:16 Predmet: |
|
|
PC verzia Mass Effect dorazi 28. maja a bude chranena kontroverznou online ochranou ktora vytvorila kauzu okolo BioShocku. Obmedzeni pocet aktivacii a podobne...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rochedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 730
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:22 Predmet: |
|
|
| Dem0n napísal: |
PC verzia Mass Effect dorazi 28. maja a bude chranena kontroverznou online ochranou ktora vytvorila kauzu okolo BioShocku. Obmedzeni pocet aktivacii a podobne...  |
neboj nic - ochranu prelomia, btw: esteze to hram na xboxe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 816 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
| Dem0n napísal: |
ja neviem, keby usetrili na ochrane a cene(sirili by to cez steam napr), tak by zarobili viac ako vseliake taketo kraviny vymyslat... ved celosvetovy team crackerov si len dokazuje kto je lepsi... neexistuje hra co sa neda nejako obijst... ak bude nutna aktivacia cez net, tak to aktivuju, zistia co im to "doinstaluje" do hry, a potom to upravia podla potrieb... |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2129 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| ochrana na bioshocku bola nesmierne ucinna, preto sa tomuto kroku nedivim, skor sa divim ze to nerobi kazdy vydavatel. Dovod? Hra sa najlepsie predava prve tyzdne po uvedeni, a hraci su netrpezlivi. Prekonanie ochrany u Bioshocku trvalo krasne dlhe 3 tyzdne, vdaka comu si hru kupilo daleko viac nedockavych hracov. Ak bude podobna ako v pripade bioshocku, tj pocet aktivacii a pod bude obmedzeny len prve mesiace a potom sa to vrati do normalu, nevidim v tom z mojho pohladu absolutne ziaden problem, tento druh ochrany mi nijak nebrani v tom aby som si hru kupil a zahral. Viac by mi vadila ochrana ako v pripade StarForce, ktora si do PC nieco instaluje a zhorsuje stabilitu systemu a pod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:45 Predmet: |
|
|
tu je na games.tiscali.cz o tom clanok....je tam pisane ze a to kazdych 10 sni pripaja na sever a aj na spustenie potrebuejs aby sa to pripojilo ale ako to niekto rozbehne ked nema net, viem ze teraz ma uz net skor kazdy ale aj ja zopar poznam co nemaju net...oni si to potom nezahraju???
[Nová protipirátská ochrana u Mass Effect a Spore] |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2129 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
Hulkm - nuz vyzera to tak ze tito hraci sa asi budu musiet podakovat warez scene (ak ovsem sami nehraju len piratene hry ked ani net nemaju ze ano), a vybrat si nejaku inu z tych tisicok hier na trhu. Hrat hru nie je nutnost, povinnost.. je to moznost. Ak tu moznost nemas, stale to neznamena ze ta neprijmu na vysoku skolu, ci nedosiahnes uspech v kariere. Ale mat PC s HW poziadavkami na dnesne hry a nemat net, je dost ojedinela zalezitost, ktora sa dotkne minima..
Jedine co mi na tej ochrane robi vrasky je, ze co sa udeje ked si pojdem hru zahrat napr o 3 roky a verifikacne servery budu uz daaaavno vypnute? Takze mi ostava len dufat ze podobne ako u bioshocku tuto ochranu deaktivuju neskor vydanym patchom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Abaddon Medium Expert

Stav:  Založený: 18.02.2008 Príspevky: 90
Zaslal: 30 Máj 2008, 9:36 Predmet: |
|
|
Uz sa na nete objavil nejaky release zevraj aj s funkcnym crackom tak uvidime Sa uz tesim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
Zaslal: 30 Máj 2008, 10:25 Predmet: |
|
|
| Abaddon napísal: |
Uz sa na nete objavil nejaky release zevraj aj s funkcnym crackom tak uvidime Sa uz tesim  |
a ty mas pravdu...diky za upozornenie....Mass Effect*PROPER* *DVD9*RELOADED - toto by malo byt funkcne...este je verzia od DETONATION ale to je od RLD ukradnuty crack tak mozno aj to pojde
tu si mozte pozriet PC verziu v pohybe a porovnat ako vyzera z jej povodcom z Xbox360+benchmarky...lokalizovana CZ verzia by mala vyst 19.juna tak ak neikto chce moze si pockat nezhanat tuto [recenzeher.eu] |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|