Máte oboch rodičov?
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rodičov mám oboch a som rád pretože inak si to neviem predstaviť. Síce ešte len končím strednú ale mám skoro úplnú samostatnosť a nerobím problémy takže ma vychovali asi dobre... S mamou vychádzam výborne s otcom tiež aj keď nie je tak často doma lebo pracuje ako vodič kamiónu ale keď je doma tak tiež nadštandardné vzťahy
-
pinacolada
Guru wannabe
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
mam oboch rodicov, je to u nas celkom v pohode, az na nejake tie obcasne hadky s mamou...niekedy jej proste vobec nerozumiem a nechapem preco sa somnou aj 2 tyzdne poriadne nebavi, aj som sa to pokusal parkrat zistit o co ide ale nepomohlo tak ju proste ignorujem aj ja...niekedy to bolo tak dost casto teraz uz to je par mesiacov celkom ok...a s ocom som nikdy nemal ziadny problem, nikdy sme sa nepohadali, aj ked som vyviedol nejaku kravinu tak mama urazena a oco v pohode...
-
blitzkrieg
Professional
-
midnight_man
Guru
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
Murder_Inc
Star
-
midnight_man
Guru
-
blitzkrieg
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Filipito, to zvládneš.. zvládol som to ja, zvládli to mnohí iní pred nami.. a zvládneš to aj ty.. Vieš, niekedy je lepšie, keď už rodičia nie sú spolu.. aj keď si myslím, že máš rád oboch.. Aj ja mám(síce maminu trochu viac). Pozri sa.. naši, keď sa rozvádzali, tak som mal 15, či 14.. ani neviem.. potom sme ešte rok bývali v jednom byte.. a boli rozvedení. Potom sme sa odsťahovali, no brat ostal s fotrom. Takže ja teraz bývam len s maminou bez brata a fotra.. Tak mi povedz, čo bola a čo nebola sranda.. do toho sa pridala smrť mojej babky, ktorá bývala len o poschodie nižšie od mňa.. bola pri celom mojom detstve. A jedného dňa zomrela. Bolo mi vtedy veľmi, veľmi ťažko.. ale prežil som to.. zvládol som to.(priznám sa, že nie sám.. pri všetkom mi pomáhala priateľka.. a bola mi veľkou oporou.. a za to jej ďakujem
) Neboj sa.. si predsa chlap.. postav sa tomu smelo. A neboj sa, všetko sa raz na dobré obráti, resp. všetko zlé raz predsa musí skončiť..