Inak ja sa akurát rozhodujem... chcel by som niečo symetrické na obe predlaktia... no strašne neviem čo ak sa mi to časom prestane páčiť - koľko stojí také odstránenie tetovania? Máte s tým niekto skúsenosti? Bolí to...? Ostávajú po tom nejaké stopy?
Swayne: Ved vidis Tetovanie sa da odstanit laserom a kedze ide o laser, tak by to teda nemalo boliet, treba tam viacej sedeni a ceny su od toho kde si to davas. Ale pocitaj s tym, ze odstranenie je vyssia investicia ako si to na seba dat, pretoze potrebujes niekolko pouziti lasera a nie je to lacna zalezitost. Tetovanie vo velkosti 5x5cm a jeho odstranenie ta moze vyjst aj na 5 litrov, zatial co za vytetovanie takej srandy das tisicku. Takze si dobre premysli, aby si nelutoval a potom nesiahal hlboko do penazenky kvoli odstraneniu.
ked som sa bol informovat o tetovani tak som sa chlapa rovno spytal aj na odstranovanie a rovno mi ukazal aj obrazky ako to vyzera po odstraneni laserom a dokonca ukazal aj na sebe na predlakti ze tu je odstranene - neni to nic strasne podla mna - par bielych skvrniek - akoby ti stade vypalili pigment... ale inak ti to kozu vrati do takmer povodneho stavu
ked mam vlastny navrh na tetovanie, tak je schopny typek/teda skor typkyna mi to spravit aj hned? Alebo si musi nejaku sablonu urobit a budem musiet pockat...?
čo si myslite otom že ked sa niečoho bojite tak si to mate dat vytetovať .a ževraj potom strach ustupy lebo si nato zvikneťe ??..................podla mna blbosť .........kamaratka si dala na ruku vytetovať maleho pavučika ..........a už som ju parkrat videl ako sa zlakla svojej ruky ....aspon zo začiatku kym si zvikla ze ho tam ma nastalo
hojko moohol by si dať tu foto ked už je to zahojene a ešte..........te oči su naschval červene alebo to je podraždena ta koža tak ??? ked som kukal to foto tak te oči sa mi tam nepačili
Tak ma napadlo, pre tetovanych otazka. Je nejake odporucanie, ze chodte radsej v lete, alebo chodte radsej v zime sa tetovat, ci je to uplne jedno? Asi blbost ale tak...ked uz som to napisal, tak to aj poslem.