Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
mne sa strasne pacia pokerovane cele ruky. A ked to este tak nadvezuje na seba je brutalne krasne...Mozno niekedy v buducnosti by som si dal ale musel by byt dobry motiv na tattoo aby sa mi nezhnusilo po case.
MA: celkom pekne kerky robi typek, ale zeby sa mi chcelo ist do prahy kvoli tomu? ... a ze na slovensku nie? no co ja viem - vsade sa najdu dobri tateri - ja mozem v BB odporucit Santa - tetuje asi 13 rokov a zatial som nepocul na neho ziaden nespokojny nazor...
inak minule som dostal blaznivy napad, ze za kazde desatrocie svojho zivote si dam vytetovat nejaky kruh okolo nohy/ruky + daky motiv ze to je 10 rocnica
inak minule som dostal blaznivy napad, ze za kazde desatrocie svojho zivote si dam vytetovat nejaky kruh okolo nohy/ruky + daky motiv ze to je 10 rocnica
-
MisguidedAngel
Star
vpohode ked to ma byt na cely zivot pojdem do prahy kludne
ale je dost drahy vraj, ale lubia sa mi velmi tie jeho farby. a hlavne nevypadavaju ani nejako nemenia odtien, drzia dlho.
alebo este tento vola sa ondrash, tiez praha
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1434152
a tie kruhy si daj kazdy rok, budes jak strom.
alebo este tento vola sa ondrash, tiez praha
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1434152
a tie kruhy si daj kazdy rok, budes jak strom.
-
nejakymarko
Addict
ja sa pohravam s myslienkou dat si na lavy triceps nieco ako ciarovy kod, s tym ze namiestu tych cisle by bol datum mojho narodenia, krvna skupina atd... 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co ja viem, take tatko ma uz vela ludi...
Nadheranauraa napísal:Tiez nemam, neplanujem, ale toto sa mi dost paci:
Ja rozmyslam o tetovani s napisom ktory sa bude tykat mojho charakteru/povahy/spravania/rozmyslania a bude po anglicky, budu to tri slova (nebudem pisat bo mi ukradnete napad) a mal by tam byt aj nejaky obrazok aby to malo aj esteticky ucel ale neviem co sa k takemu napisu hodi, nenapada vas nieco?
-
MisguidedAngel
Star
ja som tiez nad napisom rozmyslal ale pre mna zas bola podmienka slovencina
v zaplave anglickych fraziciek mi to pride ovela atraktivnejsia volba 
No hej v tom mas pravdu, ale to co si chcem dat sa neda prelozit do slovenciny, proste je to taka fraza ktora je len v anglictine pekna
Ale dufam ze si nedas nieco poeticke jak Johny Mecoch "Dobre casy, zle casy"
Tiez som prave zacal rozmyslat nad tetovanim ako som vyzeral ako dieta ale neviem ci to neni moc drbnute
Ale dufam ze si nedas nieco poeticke jak Johny Mecoch "Dobre casy, zle casy"
Tiez som prave zacal rozmyslat nad tetovanim ako som vyzeral ako dieta ale neviem ci to neni moc drbnute
-
pryja
Darca
Uz mam vybrate, chcem presne to, co je na obrazku, len na peniazky cakam
Dufam, ze do leta to stihnem.
Pryja veľmi pekný výber páči sa mi to
Ja sa chystám tiež niečo dať na ruku no zatiaľ musím počkať rok aj niečo aby som mal na to roky
prihodím aj screen aké si chcem dať.
To prvé by som si ale dal objemnejšie a až po lakeť
na tom druhom by som nemenil nič
Ja sa chystám tiež niečo dať na ruku no zatiaľ musím počkať rok aj niečo aby som mal na to roky
To prvé by som si ale dal objemnejšie a až po lakeť
na tom druhom by som nemenil nič
-
pryja
Darca
Tak mne sa zadarilo uz v sedemnastich. Dotycny sa len spytal, ci som mala uz osemnast, ja ze ano a islo sa na vec 
Este som nasla par sialenosti, co je clovek schopny na seba dat, aj ked musim uznat, ze ten Fredy je majstrovske dielo.
Este som nasla par sialenosti, co je clovek schopny na seba dat, aj ked musim uznat, ze ten Fredy je majstrovske dielo.
-
nejakymarko
Addict
to jerry
sry ale mne sa tie tattoos moc nepacia. Take haky-baky s nulovou vypovednou hodnotou. ked si na seba nieco dat, a mat to tam cely zivot, tak nech to pre mna aj nieco znamena. nie len nejaka carbanica, aby som bol "in".
Ale nechcem ti diktovat co si mas dat a co nie. Proti gustu ziaden disputat...
sry ale mne sa tie tattoos moc nepacia. Take haky-baky s nulovou vypovednou hodnotou. ked si na seba nieco dat, a mat to tam cely zivot, tak nech to pre mna aj nieco znamena. nie len nejaka carbanica, aby som bol "in".
-
Point
Professional
pryja.. nie je to miesto ktore sa dost roztiahne ked budes mat brusko? myslim ked budes tehotna.. nemoze kerka popukat? v takom pripade? minimalne nejako stratit na kvalite?
Mozem potvrdit, na brusku to nie je zrovna spravna volba pokial planujes deti. Segra olutovala, mala zeriava a teraz vyzera ako stary prefajceny kohut 
Skolacik napísal:to jerry
Veď každý ma slobodu vyjadriť sa ku danej veci prejaviť svoj názor, mne sa takéto tattoo páčia na ruke
Ale chcel by som sa ešte spýtať keď si dám dajme tomu tattoo na ruku, no cvičením mi ruka priberá na objeme neroztiahne sa potom to tattoo ?
no ked sa na to pozreme s tazkou vedeckou logikou, tak asi ked svalova hmota nabera na objeme, tak sa koza musi natiahnut aby nepopraskala a zaroven stale svaly obalovala.... a teda ano, logicky sa s kozou natiahne aj tetovanie.... preto je najlepsie davat tetovania tam podla mojho nazoru, kde sa ta koza az tak nenatahuje
TO MAKI: No logicky ma to napadlo ale neviem ako to je prakticky či sa natiahne aj tattoo tak som sa radšej spýtal keď sa to tattoo potom natiahne dá sa to ešte nejak opraviť ?
tak keby si cital uz tu bolo spominane ze mi-čauova sestra ked bola tehotna ze sa jej tetovanie na bruchu hnusne natiahlo a teraz vyzera blbo...
ci sa to da opravit? neviem - zaruka pri tetovani sa povacsine tyka nejakeho mechanickeho poskodenia a tak... ci ti dokaze z roztahaneho tetovania nieco vykuzlit tater este to je otazne
ci sa to da opravit? neviem - zaruka pri tetovani sa povacsine tyka nejakeho mechanickeho poskodenia a tak... ci ti dokaze z roztahaneho tetovania nieco vykuzlit tater este to je otazne
ked ti odfajci celu ruku tak ti vratia peniazeMaki napísal:ci sa to da opravit? neviem - zaruka pri tetovani sa povacsine tyka nejakeho mechanickeho poskodenia a tak...
Mušiak a este raz mi napis mi-čau a z tej sprostej hlavy ti odhryznem.
-
pryja
Darca
Nechcem to priamo na brucho, ale viac na boku, tak kde je na tom obrazku ten vycnievajuci sval a bude sa tahat az smerom na chrbat. Ked sa aj trochu natiahne, snad nie az do stadia prefajceneho kohuta.Point napísal:pryja.. nie je to miesto ktore sa dost roztiahne ked budes mat brusko? myslim ked budes tehotna.. nemoze kerka popukat? v takom pripade? minimalne nejako stratit na kvalite?