matka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

midnight_man napísal:pershing keby s takymto postojom nabehol za jej mamou tak pravdepodobne by sa pri najlepsom stretavali tajne po skole....
No aj také situácie poznám, že sa stretávali tajne po škole, pretože rodičia s tým nesúhlasili ale po pol roku sa to udobrilo a bolo to v normálne :P lenže on je s ňou už 1 a pol roka.... a nevedia oni o ňom, to je jednoducho kravina.... už dávno mali vedieť že s ňou chodí.... :wink: :P
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No je to dosť ťažké asi z toho pohladu ako si to ty napísal. Ja mam tiež niečo podobné ale tak ty si s ňou už dlho. Ak si plánujete niečo do budúcnosti a viete, že budete spolu tak toto jednoznačne musíš vyriešiť čo najskôr. Nato koľko chodíš s ňou už si to mal mať túto vec dávno poriešenu. Teraz ako keď poviete otcoviže chodíte viac ako rok spolu tak to bude zaujimáve. Asi fakt ajrozumnejšie by sa bolo porozprávať s babou o tom a nejak to vyriešiť. Ona pozna rodičov svojich lepšie ako ty tak by mala vedieť ako na to. 8) Najlepšie by bolo asi nejak to s jej mamou prebrať a potom prejsť na otca :P Tak vela zdaru v postupe ... :wink:
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

ahojky.plánovať budúcnosť je jedna vec,ale niečo iné je aj podnikať kroky k tomu.idete sa brať?idete spolu bývať?

ak som správne pochopila,tak si sa z jej rodičmi ešte nezoznámil.teda oficiálne.ale matka ťa predsa musí poznať,keď má niečo proti tebe.to že je proti je normálne,mnohé matky si chránia dcéry (z akého dôvodu zatiaľ netuším),aj u nás to tak bolo.ak chce s tebou priateľka ostať,tak tam nemáš veľmi čo riešiť.najideálnejšie by bolo,keby si k nim prišiel niekedy na obed,či aspoň na kávu a normálne si pokecali.nemusí to byť hodinový rozhovor,možno postačí pár minúť,aby ťa spoznali.

to,aby si sa porozprával s matkou,tak to neviem,či zaberie,na moju mamu by to nezabralo ani v najlepšom prípade,ale určite im musíš dať vedieť,že ich dcéru máš rád,že to s ňou myslíš vážne a pod.rodičom sa niekedy ťažko vyrovnáva s tým,že deti dospievajú a začínajú žiť svoj život.

a ešte otázka.si jej prvá taká známosť?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mm: ja by som jej nenadaval nic, normalne slusne by som sa jej to opytal a snazil si to snou vysvetlit...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Choď zaňou a normálne sa o tom porozprávajte určite ťa nevyhodí z pred dverí..jej mamka.
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

Podla mna sa jej mama boji aby sa "nieco" neprihodilo, neviem ci studujes na VS alebo tvoja baba ... vies jedna vec je ze spolu chodite a mate sa radi a druha vec je, ze spolu planujete buducnost, vlastny byt, deti atd... predstav sa jej rodicom a ukaz ze si chlap a nie nejaky zmateny trulko ... nechcem byt prilisny materialista ale tak v dnesnej dobe je to tak, ze o buducnosti mozes rozmyslat tak okolo 23 (ak uz pracujes) ak este studujes tak az po vyske ... jej mamka sa boji pravdepodobne ze bude mat jej dcera pri tebe horsie vysledky v skole a nedajboze sa na vykasle, ty im musis ukazat ze pred nimi stoji zodpovedny CHLAP ktory sa bude vediet postarat o ich dceru ...
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

len ludia ked sa dvaja ludia maju radi tak vek nny podstatu ale ja si myslim ze ju jej matka nechce pustit s domu a zit vlastny zivot ona ju chce asi kocikovat do 50 pi*e uz nejsme v stredoveku ked rozhodovali rodicia koho si vezmu nieje to jej majetok je uz dospela jej matka ale aj tak ako vidim ma rozum ako 20haliernik
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

clubber123, ja sa postoju jej matky vobec necudujem. Ked ta snou predsa vidi a zrejme casto a ty si sa snou zatial poriadne ani neporozpraval tak si asi mysli ze si nejaky pako. A svoju 18-rocnu dceru asi s niekym takym nepusti z domu. Byt tebou idem knim na navstevu, date kus reci a oni zistia ze si v pohode (mozno :P ) a vsetko bude ok
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

aaha...takze si pripadas ako vo filme romeo a julia??...nooo jedine co sa ti ta starec poradit je to ze bud sa staci porozpravata medzi 6imi ocami ty, priatelka a jej mama o tom co vas a ako vas spojuje, ze ste velmi super par len jedina chyba vasho vztahu je tvoja svokra, alebo druha moznost...ignorovat ju a casom sa to bud podda alebo si nato budes musiet zvyknut :D
Napísať odpoveď