|
|
|
| Autor |
Správa |
Runi Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 10 Máj 2008, 9:36 Predmet: MAX sort a shell sort |
|
|
Prosím pomozte mi s tymto programom
Zrealizujte porovnanie triediacich algoritmov Max Sort a Shell Sort. Algoritmy porovnajte na triedení číselného poľa. Prvky poľa budú náhodne generované. Porovnanie vykonajte na minimálne troch rôzne dlhých poliach. Minimálna dĺžka poľa (t.j. počet prvkov) bude 1000 a maximálna 32 000 prvkov.
Pre zisťovanie času, ktorý algoritmus spotrebuje na triedenie môžete použiť procedúru GetTime(var Hour, Minute, Second, Sec100: word);
Procedúru treba volať pred začiatkom triedenia a potom po triedení. Získate tak dve hodnoty času, ktorých rozdiel je čas potrebný pre triedenie postupnosti čísel.
[/b] |
|
| Návrat hore |
|
 |
zaggi Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 208
Zaslal: 10 Máj 2008, 13:04 Predmet: |
|
|
| toto zadanie je tu tusim uz treti krat za posledne 2 tyzdne ... dalsi prvak na ucm ?? chlapci, zmente skolu kym stracate len rok ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pheo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 99 Bydlisko: moje hniezdo Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 13:46 Predmet: |
|
|
| Hm, ja neviem, čo tak možnosti ako google, wikipedia a hlavne vlastna hlava ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
zaggi Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 208
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|