njn ked som bol na intraku tak tam to bolo tvrde som vydrzal 48hodin.... ale to bolo ine kafe..... kuuurna stare dobre casy, dobre sa spomina nie zeby mi to chybalo ale na intraku to bolo o niecom inom to asi kazdy pozna sam
njn Battlefield 2 ma udrzal pri kompe takych 8 hodin ... dokazal by som aj dlhsie ale boleli ma uz prsty. Na Battlefielde som miloval ten zvyseny adrenalin pocas mapy Strike At Karkand ked som mal score 15K:0D a bol som obkluceny nepriatelmi.
mna z vas asi porazi - ja hram denne tak 2 hodinky a vy tu pisete 14 hodin v pohode, lol ? to je uz fakt na zamyslenie - este asi aj liecenie ako to uz niekto spominal vyssie..
Šu-Do napísal:nauc sa spravne zakladat temy....
precitaj si pravidla
...
u mna to bolo pri hre CoD2 Single player... 13hodin vkuse..
od 13:00 do 2:00.. ale to len preto lebo kamarat to presiel za 3 hodiny.. lenze to som nevedel ze ten kkt to hral s cheatmi na najlahsej urovni (je*nuty kar, on cheatuje vsade.. ece ani nema nainstalovanu hru a uz hlada cheaty) no a kedze som si stale myslel ze hra uz by mala koncit tak pokracovala dalej i ked scenky vyzerali ze uz je koniec.. no ale ked som to uz tak dlho hral tak som to aj dohral
to bol normalne rekord.. lebo ked zacnem nejaku hru tak pri nej vydrzim max par minut ale to len pri novych ktore som ece nehral.. u takych asi 90%.. niekedy sa najde aj ta vynimka ked je hra naozaj dobra
Neuraz sa ale 13 hodin to je nejak vela, tiez som to presiel za 4 - 5 hodin neviem ci stredna alebo tazka uroven, alebo ake tam boli (je to dost davno), 13 hodin mi pripada nejak vela na jednu hru no offence
A ja vydrzim za kompom tiez dlho kludne aj 8 hodin ak nie viac, ale urcite nie pri jednej hre, je to taky mix CSka, Surfu, chatu a tak
ako kedy .. dnes som sa nudil, tak som si Ultimu zahral trosku dlhsie.. asi 3 hodiny.
casto som v PS skoncil dlhsie, aj v 3d maxe.
ked aj hram nejaku hru, tak do hodiny ma to prestane bavit, ale o 24 hodin ma to pochyti zas
nedokazem hrat nejaku hru 5 hodin vkuse, len mafiu som tak hral, mozno aj dlhsie. dnes ked hrajem napr. Call of Duty 2, tak si ho zahram max. asi hodinku a staci mi... uvidime, co spravy mafia 2
za ery Baldur's Gate, Planescape torment, a pod. to bolo ako ked sa zacitate do fakt dobrej knihy. Ani ta vas nepusti a citate az kym vas nezmohne unava.. nebudem sa chvalit kolko hodin, jednak to presne neviem, jednak sa neni cim chvalit.. Ale vydrzal som kludnedo hlbokych noci...
ja som drtil komandos jednotku strašne dlho.. som prišiel zo školy domov hodil som tašku do kúta a hned som drtil.. pár krát sa mi stalo že som rovno od pc vstal a šiel do školy (to som bol na základke vtedy)
no môžem povedať že som bol závislý asi - lebo ked mi matka zobrala myš a klávesnicku aby som sa nemohol hrať.. skoro ma je*o som aj z okna chcel vyskočiť .. tak celý den v skole rozmýšlam ako tú misiu prejdem a ked to chcem doma vyskúšať tak nini na čom joooj..
takže ked to zhrniem od nejakej tretej poobede do ráno do pol ôsmej