Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
K|OZZY Expert

Stav:  Založený: 04.03.2005 Príspevky: 173 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 1:31 Predmet: |
|
|
hehe co to tu pozeram tak to ste celkom slaby, na intraku sme vydrzali z kamosom dva dni v kuse a na spagetach .... striedaly sme CS a WC3 to bol intrak life no a este potom HC raidovanie vo WOWe kym si nahrarvil potrebne poty do dungov to trvalo a potom opravy atd... v celku to bolo peklo ale uz som davno prestal RL je RL tu nehovorim o hodinach stravenych za kompom ale skor o dnoch a tyzdnoch... njn aj to musi byt VIVA la BD ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2181 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 1:45 Predmet: |
|
|
ozzy - to mame chapat ze si stazujes, pripadne sa spovedas zo svojich hriechov, ci vyhladavas lekarsku pomoc? uff tak ja ked som zabil nejakou hrou 10 hodin vkuse, tak to bol vazny extrem, a dovod bol rovnaky ako v pripade ze citas vybornu knihu a povies si ze este tuto kapitolu precitam.. a este tuto.. a tuto a pojdem spat..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
VAMPIRKA_XY Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 147 Bydlisko: Dum spiro spero Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 13:59 Predmet: |
|
|
Vidim, ze neznejsie pohlavie sa nejako k tejto teme nevyjadruje, tak to treba napravit nehravala som CS, WoW, HL ani nic podobne, mozno este isty cas Medal of Honor, ale to bolo len tak rekreacne, mozno pol hodinu denne. Osobny rekord mam v NFS Underground, to som presla za jeden den, neviem kolko hodin presne. A este, ked som bola mladsia, tak sme s bratrancom mali take turnaje vo Wolfensteine (bolo to davno ) a to sme pri tom travili aj takych 14 hodin vkuse iba s cikpauzami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1522 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 15:43 Predmet: |
|
|
akoze ja ked si dokopy spocitam moje hranie...no nvm,akoze cez prazdniny zapnem PC rano,vypnem navecer,niekedy ani nevypnem,a to hram CS v kuse,proste som zavisly co uz sak cez zimne prazdniny..uuUUU co bude...jUJ
btw. nie len tak pre nic za nic mam Steam Rank 10  |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 776 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
| SSemteXX napísal: |
akoze ja ked si dokopy spocitam moje hranie...no nvm,akoze cez prazdniny zapnem PC rano,vypnem navecer,niekedy ani nevypnem,a to hram CS v kuse,proste som zavisly co uz sak cez zimne prazdniny..uuUUU co bude...jUJ
btw. nie len tak pre nic za nic mam Steam Rank 10  |
pekne a vies o tom ze na serveroch PROSERVER mas zakazane pouzivat nick SSemteXX ? ked napises /swear tak tam najdes aj svoj nick mozno blba nahoda a mozno kruta realita , ja mam teraz cely tyzden volno bo som chory tak tiez bude to hranie asi predlzene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1522 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 18:58 Predmet: |
|
|
| compleX napísal: |
pekne a vies o tom ze na serveroch PROSERVER mas zakazane pouzivat nick SSemteXX ? ked napises /swear tak tam najdes aj svoj nick mozno blba nahoda a mozno kruta realita , ja mam teraz cely tyzden volno bo som chory tak tiez bude to hranie asi predlzene  |
proserver radsej ani nekomentujem...momentalne zijem pre FFF  |
|
| Návrat hore |
|
 |
K|OZZY Expert

Stav:  Založený: 04.03.2005 Príspevky: 173 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 23:43 Predmet: |
|
|
| KoCi napísal: |
ozzy - to mame chapat ze si stazujes, pripadne sa spovedas zo svojich hriechov, ci vyhladavas lekarsku pomoc?  |
urcite sa nestazujem len spominam a urcite to nelutujem boli to skvele casy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1488 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Nov 2007, 13:36 Predmet: |
|
|
| 14hodin CoD4 a este napriklad WoW 10 hodin |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 397
Zaslal: 15 Nov 2007, 9:55 Predmet: |
|
|
| tak najdlhsie co som ja hral bolo urcite diablo2, neviem uz presne ale hraval som to niekedy aj 7-10 hodin denne..potom bola pauza a zase sme to zacali hrat so susedom na selijakych serveroch, potom zase pauza a zase sme zacali hravat, skoncilo to asi tak pred rokom takze pri diable som stravil veeeeela casu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brano222 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2007 Príspevky: 13
Zaslal: 15 Nov 2007, 16:35 Predmet: |
|
|
11-12 hodin pri WoWku asi pred rokom...mali sme raid na vsetky dungy ktore vtedy boli v hre od 18h vecer do rana do 6...tiez som vtedy wow bral ako povinnost, ale teraz to uz ani nehravam je to strasne navykova hra |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 10024 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|